Tryffelsalami ca 200gr
Artikelnummer
ITA SAC TRY
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1.8
Underbar, smakfull och elegant liten salami (salametto) med tryffel. Bra llagringstid, glutenfri. Ingredienser: griskött, salt, socker, kryddor, 1% svarttryffel
Relaterade produkter
Coppa Stagionata -Fläskkarré, 1,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER COP HEL
Antal per förp.
7.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER COP HEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
7.5
Coppa är en typisk charkprodukt för finsmakaren och kommer från Emilia. Den framställs av köttet från nacken på grisen (karrén) eller av fransyskan. Köttet arbetas och masseras med salt, stoppas i fjälster och binds upp. Coppan torkas och lagras i utrymmen med kontrollerad temperatur och fuktighet i minst 120 dagar. Skär Coppa i tunna skivor och ät till bröd som förrätt (antipasto).
ProduktsidaBresaola, lufttorkat oxkött 1,6kg Matric
Charkuterier
Artikelnummer
VER BRE HAL
Antal per förp.
4.8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER BRE HAL
Region
Lombardia
Antal per förp.
4.8
Lufttorkat oxkött. Specialitet från Alpområdet Valtellina. Utvalda nötlår som kryddats med salt, peppar och andra kryddor, och stoppats och lagrats i lokaler med kontrollerad fuktighet och temperatur. Bresaola äts skuren i mycket tunna skivor och smaksätts med olja, citron och peppar. Utmärkt även i sallader. Prova den på en bädd av rucolasallad, häll över citron, extra jungfru olivolja, peppar och rostade pinjenötter. Hyvla väl lagrad parmesanost över den färdiga rätten.
ProduktsidaFärsk Salsiccia Chili Toscana 300g Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER SAC P30
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAC P30
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Färsk Salsiccia med hetta av chilifrukt, perfekt att grilla, till pizza och i pasta. Värm produkten till minst +72 grader innan konsumering Glutenfri
ProduktsidaProsciutto Crudo Extra, 6kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRO CRU
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRO CRU
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Den lufttorkade skinkan Prosciutto Crudo, saltas och lagras på samma sätt som de äkta parmaskinkorna och tillverkas av utvalda europeiska grislår. Skinkan lagras i 10 månader. Säljs hel ca 6kg – kilopris.
Produktsida