
Salame Napoli dolce, mild 1,5kg
Artikelnummer
ITA SAL NAD
Region
Lombardia
Antal per förp.
12

Salame Napoli är en medelgrov lättrökt salame av fläskkött. Den är god på en smörgås, på buffébordet, till antipasto.
Relaterade produkter
Coppa Stagionata -Fläskkarré, 1,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER COP HEL
Antal per förp.
7.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER COP HEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
7.5
Coppa är en typisk charkprodukt för finsmakaren och kommer från Emilia. Den framställs av köttet från nacken på grisen (karrén) eller av fransyskan. Köttet arbetas och masseras med salt, stoppas i fjälster och binds upp. Coppan torkas och lagras i utrymmen med kontrollerad temperatur och fuktighet i minst 120 dagar. Skär Coppa i tunna skivor och ät till bröd som förrätt (antipasto).
ProduktsidaLufttorkad rökt skinka -Speck, 2,5kg Matric
Charkuterier
Artikelnummer
VER SPE HAL
Antal per förp.
7.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SPE HAL
Region
Lombardia
Antal per förp.
7.5
Lufttorkat, svagt rökt skinklår. Formen är tillplattad och avlång. Smaken är lätt salt, kryddstark och rökt. Speck ”Tirolo” tillverkades ursprungligen i norra Italien (Alto Adige eller Sydtyrolen) efter en antik konserveringsform: saltning och långsam kallrökning. Speck Tirolo ska skäras i tunna skivor och passar både till antipasto och till matlagning, där den kan ge smak åt pastarätter och en trevlig brytning i t ex sallader. Säljs styckvis ca 2,5kg – kilopris.
ProduktsidaQ+ Prosciutto Parma, il Poggio 24mån, 8,5kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER PQ POG
Antal per förp.
8.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PQ POG
Region
Lombardia
Antal per förp.
8.5
Denna utvalda Parmaskinka är vår absolut mest exklusiva, mest lagrade och mjällaste lufttorkade skinka. Den lagras mellan 24 – 30 månader. Urbenad på gammalt vis med kniv, levereras i special box. Lufttorkad Parmaskinka. Utvalda grislår av sk ”tunga grisar” (160-180 kg). Endast skinkor från dessa grisar kan ge den rätta jämnvikten mellan fett och magert kött, och känns igen på väldoften, den fina smaken, den speciella söta ådran och den jämna färgen. Framställningen liknar nästan en rit och utförs av experter. Grislåren smörjs in med salt, som sköljs av efter en tids vila.
ProduktsidaProsciutto Crudo Extra, 6kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRO CRU
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRO CRU
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Den lufttorkade skinkan Prosciutto Crudo, saltas och lagras på samma sätt som de äkta parmaskinkorna och tillverkas av utvalda europeiska grislår. Skinkan lagras i 10 månader. Säljs hel ca 6kg – kilopris.
Produktsida