Pasta, ris & mjöl
Vi har ett stort utbud av högkvalitativ pasta, ris och mjöl som är några av de viktigaste nyckelprodukterna i det italienska köket. Du kan välja pasta från De Cecco, eller från Granarolo som är två av de mest omtyckta märkena i Italien. Vi har ett brett urval av flera olika former och storlekar som passar till de flesta pastasåserna. Vårt ris kommer från Riso Gallo som hjälper dig att laga risotto till perfektion varje gång. För dig som gillar att baka din egna pizza så har vi valt ut det bästa mjölet då varje duktig pizzabagare vet att en god pizzadeg kräver bra mjöl. De här är helt enkelt måste-produkter för varje professionell eller amatörkock.
Risottoris, Carnaroli 1kg Riso Gallo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA RGA C10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA RGA C10
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Carnaroli-riset ”föddes” 1945 genom en korsning av riset Vialone och Lencino. Carnaroli anses vara det förnämsta av alla rissorter och lämpar sig för en riktigt fin risotto. Riset behåller sin spänst även efter det att det är klart eftersom den innehåller mindre stärkelse än andra rissorter. Den passar också utmärkt till rissallad och som tillbehör.
ProduktsidaRisottoris, Arborio 1kg Riso Gallo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA RGA A10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA RGA A10
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Arborioris – Det enda riset som gäller när man ska göra en äkta krämig risotto. Låt hackad lök fräsa med lite smör eller olivolja i kastrullen, lägg därpå ner riset, låt det bli genomskinligt och tillsätt sedan övriga ingredienser t ex svamp, ärter, tärnat kött, hackade grönsaker (zucchini, auberginer el dyl). Späd först med 1 glas vitt vin som får dunsta och sedan med buljong, lite i taget under omrörning. Risotton är färdig efter ca 20 min. Smaka av med salt och peppar och servera gärna med färskriven parmesan.
ProduktsidaCaputo torrjäst 100g
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA LIE 010
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA LIE 010
Region
Campania
Antal per förp.
10
Den här jästen matas enbart med naturliga ingredienser. Den passar för alla typer av jäsningar, även för glutenfria beredningar. Den återförslutningsbara förpackningen gör den enklare att lagra.
ProduktsidaMjöl, Vete – Nuvola Super 25kg Caputo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA NUV SUP
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA NUV SUP
Region
Campania
Antal per förp.
1
Ett exakt urval av 100% naturliga råvaror, utan tillsatser eller konseveringsmedel. Detta säkerställer degens volym och mjukhet tack vare den höga höga jäsningskapacitet som finns naturligt i kornen. Typ: ”0” Protein: 13,5% W 260 – 280
ProduktsidaMjöl, Vete – Pizzeria Caputo 1kg
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA M00 PIZ
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA M00 PIZ
Region
Campania
Antal per förp.
10
Mjöl med stark, elastiskt gluten och mjuk stärkelse, perfekt för deg som kräver lång jäsning De bästa maestri pizzaiolis självklara val vid tillagning äkta napolitansk klassisk pizza. Vetemjöl Super stark, W-280-320.
ProduktsidaPasta, Glutenfri Linguine 400g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GFP DCE LIN
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GFP DCE LIN
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
Glutenfri Pasta gjord på en mix av 4 sorters mjöl, som ger pastan smak och konsistens som liknar pasta som är gjord av durumvete. Pastan har goda tillagningsegenskaper. Mjölblandningen är: fullkornsmjöl av ris, majsmjöl, sorghum-mjöl, teffmjöl. Förvara på avstånd från värme och ljus och undvik fuktig miljö. Koktid: ca 10min
ProduktsidaPasta, Glutenfri Penne Rigate 400g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GFP DCE PEN
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GFP DCE PEN
Region
Abruzzo
Antal per förp.
14
Glutenfri Pasta gjord på en mix av 4 sorters mjöl, som ger pastan smak och konsistens som liknar pasta som är gjord av durumvete. Pastan har goda tillagningsegenskaper. Mjölblandningen är: fullkornsmjöl av ris, majsmjöl, sorghum-mjöl, teffmjöl. Koktid: ca 10min
ProduktsidaPasta, Bucatini durum 500g De Cecco
PAS DC5 BUC
Pasta, Pappardelle durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 PAP
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 PAP
Region
Abruzzo
Antal per förp.
8
Pappardelle finner man i hela Italien och är del av serien av lång platt pasta De är framförallt utmärkta i recept med såser på bas av vilt kött De rekommenderas dessutom i recept baserade på tomat och ost och med krämiga såser, som sprider sig väl på hela pastans yta
ProduktsidaPasta, Casareccia durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 CAS
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 CAS
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Cecco Pasta Casareccia har en fin, skruvad form. Den är gjord på semolinan,kärnan av durumvetet, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett ypperligt sätt. De Cecco bronsvalsar pastadegen för att ge den en strävare yta som suger upp såser och smaker bättre. Sedan torkas pastan långsamt under svag värme för att den ska klibba mindre och behålla sin fina, gyllene färg.
ProduktsidaPasta, Cavatappi durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC6 CAV
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC6 CAV
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Cecco Pasta Cavatappi tillhör en familj av pasta med olika former som ärlockformade, korkskruvsformade eller rörformade. Cavatappis öppningar och räffling tar upp såsen på ett fantastiskt sätt. Pastan torkas långsamt på låg värme vilket gör att den klibbar mindre och behåller sin fina gula färg. De Cecco Pasta Cavatappi är en bra form för mustiga tomatsåser, gärna med chili.
ProduktsidaPasta, Fusilli durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 FUS
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 FUS
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
Denna form av pasta kommer ursprungligen från Kampanien. De Cecco fusilli är särsilt bra till kött och fiskbaserade rätter. Den är också perfekt med sås som har en tomat som bas samt paprika, auberginer, oliver och kapris. Pastan är bronsvalsad vilket ger en skrovlig yta som tar till sig såser bättre. Pastan torkas långsamt på låg värme vilket gör att den klibbar mindre och behåller sin fina färg bättre.
ProduktsidaPasta, Tortiglioni durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 TOR
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 TOR
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Cecco Pasta Tortiglioni är korta, räfflade pastatuber gjorda på fint vete där man använder kärnan, semolinan, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett bra sätt. sig såser bättre. Tortiglioni är bronsvalsad vilket ger en skrovligare yta som tar till Pastan torkas långsamt på låg värme vilket gör att den klibbar mindre och behåller sin fina färg bättre. De Cecco Pasta Tortiglioni är en bra form för mustiga tomatsåser, med eller utan kött.
ProduktsidaPasta, Spaghetti durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 SPA
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 SPA
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
En riktigt bra spaghetti tar tid att göra! Sedan 1886 har De Cecco producerat pasta i den lilla bergsbyn Fara San Martino i Abruzzo. Det utvalda durumvetet mals till semolinamjöl i egen kvarn. Semolinan blandas sedan omsorgsfullt med det kalla källvattnet. De Cecco Spaghetti kan serveras i många varianter. Den är perfekt till tomatsåser,vegetariska såser, fisk- eller skaldjurssåser, gräddsåser samt ostsåser.
ProduktsidaPasta, Linguine durum 500g De Cecco
PAS DC5 LIN
Pasta Tagliatelle durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DCE TAG
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DCE TAG
Region
Abruzzo
Antal per förp.
8
En riktigt bra Tagliatelle tar tid att göra! Sedan 1886 har De Cecco producerat pasta i den lilla bergsbyn Fara San Martino i Abruzzo. Det utvalda durumvetet mals till semolinamjöl i egen kvarn. Semolinan blandas sedan omsorgsfullt med det kalla källvattnet. De Cecco Tagliatelle kan severas i många varianter.Den är perfekt till mustiga tomatsåser, fisk- eller skaldjurssåser samt gräddiga ostsåser.
ProduktsidaPasta, Fettuccine durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC4 FET
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC4 FET
Region
Abruzzo
Antal per förp.
8
En riktigt bra Fettuccine tar tid att göra! Sedan 1886 har De Cecco producerat pasta i den lilla bergsbyn Fara San Martino i Abruzzo. Det utvalda durumvetet mals till semolinamjöl i egen kvarn. semolinan blandas sedan omsorgsfullt med det kalla källvattnet. De Cecco Fettuccine passar till många anrättningar Tomatsåser, Fisk/skaldjurssåser med eller utan grädde.
ProduktsidaPasta, Lasagne durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC6 LAS
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC6 LAS
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Cecco lasagneplattor är gjorda på fint vete där man använder kärnan,semolinan, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett bra sätt. Plattorna är bronsvalsade vilket ger en skrovligare yta som drar till sig såser bättre. Pastan torkas långsamt på låg värme vilket gör att den klibbar mindre och behåller sin fina färg bättre.
ProduktsidaGnocchi, Potatis 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 GNO
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 GNO
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Cecco Gnocchi di Patate är gjorda på noga utvalda potatisar och vetemjöl. Denna gnocchi har en oval form med räfflad yta som gör demlämpligatill köttsåser, pesto alla Genovese, krämiga ostsåser och Parmigiano Reggiano. Koka till alla flyter upp till ytan , ca: 2 minuter.
ProduktsidaPasta, Pappardelle ägg 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC4 PAP
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC4 PAP
Region
Abruzzo
Antal per förp.
8
De Cecco Äggpasta Pappardelle görs enligt en traditionell metod med färska ägg och är fri från syntetiska färgämnen. Pastan kyls till 2-3° C och knådas så den blir så tunn som möjligt (0,98-1,18mm). Kvaliten på vetet och semolinakärnan är samma som andra De Cecco-pastor. Pappardelle är perfekt tillsammans med kötträtter, med eller utan tomatsås. Underbar till krämiga ostsåser som fastnar på pastans hela yta.
ProduktsidaPasta, Tagliatelle ägg 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC4 UOV
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC4 UOV
Region
Abruzzo
Antal per förp.
8
De Cecco Äggpasta Tagliatelle tillverkas med gamla metoder där de använderfärska ägg och inga konstgjorda färgämnen. Pastan kyls till 2-3° C varefter den knådas så tunn det går, ca 0,98-1,18mm. Tagliatelle har ett brett användningsområde, men formen ärsärskilt bra till tomatsåser eller till en ragu med kött. Den är även underbar till smakrika fisk- och skaldjurssåser. Kvaliteten på vetet och dess semolinakärna är lika hög som andra De Cecco-pastor.
ProduktsidaPasta, Cavatappi durum 3kg De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC3 CAV
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC3 CAV
Region
Abruzzo
Antal per förp.
4
De Cecco Pasta Cavatappi tillhör en familj av pasta med olika former som ärlockformade, korkskruvsformade eller rörformade. Cavatappis öppningar och räffling tar upp såsen på ett fantastiskt sätt. Pastan torkas långsamt på låg värme vilket gör att den klibbar mindre och behåller sin fina gula färg. De Cecco Pasta Cavatappi är en bra form för mustiga tomatsåser, gärna med chili. Här i 3 kgs säck för storkök.
ProduktsidaPasta, Penne durum 3kg De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC3 PEN
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC3 PEN
Region
Abruzzo
Antal per förp.
4
Penne Rigate är bland de mest kända pastaformaten och är således även de mest användbara i köket. De Ceccos Penne Rigate är perfekta för att laga till pasta i ugn eller för pastarätter med sås på gris-eller nötkött. De är dessutom utmärkta med såser på bas av grönsaker och mera i allmänhet, just för deras mångsidighet för alla recept ur medelhavstraditonen. Som den klassiska såsen på tomat, basilika, extra jungfru olivolja och lite färskriven parmesanost.En annan klassisk sås är arrabbiata-såsen, där Penne rigate är ett måste. Här i 3 kgs säck för storkök.
ProduktsidaPasta, Fusilli durum 3kg De Cecco
PAS DC3 FUS
Pasta, Tortiglioni durum 3kg De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC3 TOR
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC3 TOR
Region
Abruzzo
Antal per förp.
4
De Cecco Pasta Tortiglioni är korta, räfflade pastatuber gjorda på fint vete där man använder kärnan, semolinan, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett bra sätt. sig såser bättre. Tortiglioni är bronsvalsad vilket ger en skrovligare yta som tar till Pastan torkas långsamt på låg värme vilket gör att den klibbar mindre och behåller sin fina färg bättre. De Cecco Pasta Tortiglioni är en bra form för mustiga tomatsåser, med eller utan kött. Här i 3 kgs säck för storkök.
ProduktsidaPasta, Spaghetti durum 3kg De Cecco
PAS DC3 SPA
Pasta, Linguine durum 3kg De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC3 LIN
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC3 LIN
Region
Abruzzo
Antal per förp.
4
De Ceccos linguine är gjord på semolinan, kärnan av durumvetet, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett mycket bra sätt. Pastadegen bronsvalsas för att ge den en strävare yta som suger upp såser och smaker bättre. Sedan torkas pastan långsamt under svag värme för att den ska klibba mindre och behålla sin fina, gyllene färg. Här i 3 kgs säck för storkök.
ProduktsidaPasta, Spaghetti Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 006
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 006
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaPasta, Linguine Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 008
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 008
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaPasta, Bucatini 7 ihåliga spaghetti 500g Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S05 007
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S05 007
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Spaghetti som är ihåliga. Mycket populär i regionen Lazio där Rom ligger. Ett klassiskt recept är Bucatini all’amatriciana. Man steker tärningar av sidfläsk tillsammans med hackad lök i lite olivolja, tillsätter en burk krossade tomater och lite spansk peppar, låter det hela koka ihop, häller såsen äver de kokta bucatini och serverar med riven pecorino. Vin som passar till är t ex Barbera d’Asti.
ProduktsidaPasta, Penne Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 057
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 057
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaPasta, Rigatoni Selezione Gourmet 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 070
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 070
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaÄggpasta, Lasagne-plattor 500g Granarolo
GRA U05 190
Äggpasta, Fettuccine 500g, Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS U05 124
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS U05 124
Region
21
Antal per förp.
10
Fettucine, är en lite bredare bandpasta. Granarolo tillverkar den av durumvete och färska ägg, 6 ägg per kilo mjöl. Pastadegen kavlas med traditionella bronsverktyg, vilket ger pastan en lite fjällig och porös yta som gör att såsen pastan serveras med absorberas bättre. – Ätes med fördel till ”ragú”= äkta köttfärssås eller varför inte med en gräddig sås på ärtor, skinka, parmesan, grädde och svart- peppar. Förpackad i askar om 500g.
ProduktsidaPasta, Penne 5 kg påse, Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 057
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 057
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Penne i storpack. ”Penne all’arrabbiata”: Fräs hackad lök och sidfläsk skuret i tärningar i olivolja på svag värme. Tillsätt vitlök, spansk peppar (peperoncino) och passerade tomater (LOT PAF 007) och låt det hela koka ihop något. Koka pastan, häll av vattnet, slå över såsen. Strö över hackad bladpersilja och rikligt med riven pecorino.
ProduktsidaPasta, Strozzapreti 5kg påse, Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 078
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 078
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Strozzapreti = Strypa präster. Storpack. Vårt tips: Ragù con la salsiccia. Hacka lök, vitlök, morot och fräs i olivolja, ta bort skinnet från salsiccian (VER SAC FRE), smula ner innehållet i grönsakshacket, höj värmen och vänta tills all vätska evaporerat. Tillsätt färsk rosmarin eller ORIS, 2 msk balsamvinäger och låt också det koka bort. Häll i ca 4 dl tomatpure, låt det hela koka ihop och servera pastan med såsen och färskriven parmesan.
ProduktsidaPasta, Rigatoni rör 5kg påse Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 070
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 070
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Tjocka räfflade pastarör. Vårt recept: ”Rigatoni all’Ortolano”. Skär lök, paprika, zucchini och auberginer i småbitar och låt dem fräsa i olivolja. Pressa över två vitlöksklyftor. Skolla, skala och kärna ur 3-4 tomater, hacka dem och tillsätt dem när grönsakerna mjuknat något. Strö över en tesked ORIS och en nypa socker. Servera pastan med såsen och nyriven parmesan.
ProduktsidaSoppasta, Snäckor Minestrone 250g Matric
PAS U02 MMA
Mjöl, Glutenfri Fioreglut 5kg Caputo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA FIO 050
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA FIO 050
Region
Campania
Antal per förp.
1
Glutenfritt Pizzamjöl som ger mjuka och lättbearbetade degar.Även utmärkt till glutenfritt brödbak. Innehåller Bovetemjöl samt stärkelse från glutenfritt vete, ris och majs.
ProduktsidaMjöl, Vete -Napoli 25kg Caputo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA MCA 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA MCA 250
Region
Campania
Antal per förp.
1
Vetemjöl Super stark, W-280-320. Utmärkt för pizzabagare med ännu större krav och önskan att göra en äkta Pizza Napoletana.
ProduktsidaMjöl, Durumvete 25kg Pivetti
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA DUM 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA DUM 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Durumvetemjöl används framförallt till pasta men även till bröd. Durumvete ger gulare och hårdare al dente-pasta än vanligt vete och lämpar sig därför bäst till pastaprodukter. Utmärkt att använda på bakbordet när pizzadegen bakas ut. Säljes per säck / 25 kg. Förvaras mörkt och svalt.
ProduktsidaMjöl, Vete – 00 Mimosa 25 kg Passione Pizza
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA MPI 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA MPI 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Producent: Pivetti Finmalet italienskt Mjöl, Vete – Professional Pizza Rossa 25kg (kategori 00). Specialmjöl för ”Pizza Napoletana”. Inga tillsatser. Styrka: W 290-320. 12,5 % Proteiner.
ProduktsidaMjöl, Vete – Special 00 ORO 25 kg Pivetti
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA M00 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA M00 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Finmalet italienskt vetemjöl (kategori 00). Det enda rätta för pizzabaket. Idealiskt till ”pizza al taglio”, mjuk focaccia och klassisk i italiensk pizza, mjölet kan användas till att göra enkel färsk pasta såsom maccheroni och tagliatelle, det lämpar sig väl för snabba degar med kort / medel jäsningstid. Jäsningstid: 4 – 6 h. Fuktighet: 15.5% max Protein: 11% min Gluten s/s: 10% min Styrka: W: 210 – 230 10-4 joule Förvaras mörkt och svalt.
Produktsida