Mjöl, MANITOBA 25 kg
Artikelnummer
GRA DMA 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA DMA 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Mjöl ”Manitoba” med mycket hög proteinhalt, 13,5%. Vårvete med extra hög proteinhalt.Tack vare den höga glutenhalten binder detta mjöl mer vätska än andra sorter = mer volym på brödet.
ProduktsidaMjöl, Vete – Special 00 färsk pasta 25kg Pivetti
Artikelnummer
GRA MFP 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA MFP 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Specialmjöl för tillverkning av färsk pasta. Idealiskt för tillverkning av traditionell färsk pasta, såväl med ägg som fylld. Mjölet är framtaget för att kunna bearbetas både för hand och med hjälp av pastamaskiner. Tack vare det låga innehållet av mineralsalter får äggpastan sin karaktäristiska gyllengula färg. Ett resistent mjöl. Protein: 10%. Styrka W: 200 Förvaras mörkt & svalt.
ProduktsidaGerme vetegroddar, 500 g
Artikelnummer
GRA GDG 005
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Har ej EANArtikelnummer
GRA GDG 005
Region
21
Antal per förp.
12
Att mjölet innehåller vetegroddar ökar degens elasticitet och innehållet av enkelt socker främjar jäsningen. Det bidrar också till att smaken på det som bakas förhöjs och ger en djupare färg även vid lägre temperaturer.
ProduktsidaMjöl, Vete – 00 Mimosa 25 kg Passione Pizza
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA MPI 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA MPI 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Producent: Pivetti Finmalet italienskt Mjöl, Vete – Professional Pizza Rossa 25kg (kategori 00). Specialmjöl för ”Pizza Napoletana”. Inga tillsatser. Styrka: W 290-320. 12,5 % Proteiner.
ProduktsidaMjöl, Vete – Special 00 ORO 25 kg Pivetti
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA M00 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA M00 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Finmalet italienskt vetemjöl (kategori 00). Det enda rätta för pizzabaket. Idealiskt till ”pizza al taglio”, mjuk focaccia och klassisk i italiensk pizza, mjölet kan användas till att göra enkel färsk pasta såsom maccheroni och tagliatelle, det lämpar sig väl för snabba degar med kort / medel jäsningstid. Jäsningstid: 4 – 6 h. Fuktighet: 15.5% max Protein: 11% min Gluten s/s: 10% min Styrka: W: 210 – 230 10-4 joule Förvaras mörkt och svalt.
ProduktsidaMjöl, Durumvete 25kg Pivetti
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA DUM 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA DUM 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Durumvetemjöl används framförallt till pasta men även till bröd. Durumvete ger gulare och hårdare al dente-pasta än vanligt vete och lämpar sig därför bäst till pastaprodukter. Utmärkt att använda på bakbordet när pizzadegen bakas ut. Säljes per säck / 25 kg. Förvaras mörkt och svalt.
Produktsida