Färsk Salsiccia Chili Toscana 300g Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER SAC P30
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAC P30
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Färsk Salsiccia med hetta av chilifrukt, perfekt att grilla, till pizza och i pasta. Värm produkten till minst +72 grader innan konsumering Glutenfri
ProduktsidaProsciutto Rosatello, halv ca 4kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRC ROS
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRC ROS
Region
21
Antal per förp.
16
Denna skinka är smaksatt med en speciell saltlake och en välbalanserad örtblandning som tillsätts till köttet under beredningen. Skinkan ugnsrostas och får då sin karaktäristiska brynta yta. Den skärs i halvor och vakuumpackas.
ProduktsidaFärsk Salsiccia – CHILI, 230g Veroni
VER SAC FST
Nduja Calabra 400g
Charkuterier
Artikelnummer
VER NDJ 040
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER NDJ 040
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
4
Nduja, Den klassiska bredbara salamin från Kalabrien. En mjuk och chilistark köttblandning i naturfjälster. God på pizza och i pastarätter. Även underbar att bara åtnjutas som ”spread” på ett gott bröd.
ProduktsidaCoppa Stagionata -Fläskkarré, 1,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER COP HEL
Antal per förp.
7.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER COP HEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
7.5
Coppa är en typisk charkprodukt för finsmakaren och kommer från Emilia. Den framställs av köttet från nacken på grisen (karrén) eller av fransyskan. Köttet arbetas och masseras med salt, stoppas i fjälster och binds upp. Coppan torkas och lagras i utrymmen med kontrollerad temperatur och fuktighet i minst 120 dagar. Skär Coppa i tunna skivor och ät till bröd som förrätt (antipasto).
ProduktsidaProsciutto cotto PiuGusto kokt, halv 4,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRC PIH
Antal per förp.
18
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRC PIH
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
18
Kokt skinka – en kokt, mjuk, söt och len produkt som kommer från grislåret. Mild doft och svagt rosa färg. En god balans mellan fett och magert kött gör den här skinkan kompakt, jämn och speciellt lämpad i matlagningen. Framställningen inleds med en massage som gör att kryddorna lättare tas upp (salt, peppar, lagerblad, enbär….). Därefter ångkokas skinkan. Denna più gusto är halv, väger ca 4,5kg.
ProduktsidaProsciutto Parma, 7kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PAR 700
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PAR 700
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
14
Parmaskinka anses kung bland italienska charkuterier. Denna lufttorkade skinka är den minst manipulerade produkt man kan servera. Den är resultatet av den enkla kombinationen färska grislår, salt, tid. Köttet är rosafärgat och kransas av en fettbård. Väldoftande, delikat smak, något salt, smaklig och aromatisk. En äkta parmaskinka bär stämpel med hertigkrona och har lagrats i minst 13 mån. Säljs endast hel ca 7 kg (kilopris).
ProduktsidaProsciutto Parma 14mån, 250g Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER ROS PA2
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER ROS PA2
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Prosciutto di Parma lagrad i minst 14 månader. Tunna fina skivor med mellanfolie, 250g totalt. Mild och mjuk smak. Den perfekta produkten för den medvetna kunden.
ProduktsidaItaliensk Prosciutto mellanfolie 250g skivad
Charkuterier
Artikelnummer
VER ROS PM2
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER ROS PM2
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Skivad lufttorkad skinka med mellanfolie 250g. Utvalda grislår som saltats och lagrats ca 1 år. Tunnskivad. Äts som förrätt (antipasto), används som smakförhöjare i matlagning. Ett litet tips om skinkan ska ligga på buffén: täck den med salladsblad tills gästerna kommer så bibehåller skinkan sin färg och naturliga fuktighet.
ProduktsidaMortadella delle feste IGP 2,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER MOR 250
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER MOR 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
5
Mortadella är en av de mest traditionella charkuterierna i Italien. Den kommer ursprungligen från regionen Emilia men är numera känd över hela världen. För tillverkningen används griskött som finmalts och speck från bogen, som blir de väl synliga späckbitarna som syns på den uppskurna mortadellan. Fetthalten i denna mortadella är endast 25%. Skär mortadellan i tunna skivor och ät den till ett gott bröd, skär den i tärningar som cocktail-tilltugg eller använd den i pastarätter, i pajer eller i sallader.
ProduktsidaProsciutto Parma, Pelatello, 6kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PAR PEL
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PAR PEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
En Parma kännetecknas av stämpeln med hertigkronan. Parmaskinkan anses vara kungen bland italienska charkuterivaror. Veronis Parma är lagrad i minst 14 månader. Denna Parma är utan lägg och utan merparten av svålen, därav namnet pelatello (skalad). 2st per kartong, säljs per kg.
ProduktsidaProsciutto cotto PiuGusto kokt, 9kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRC PIU
Antal per förp.
18
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRC PIU
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
18
Kokt skinka – en kokt, mjuk, söt och len produkt som kommer från grislåret. Mild doft och svagt rosa färg. En god balans mellan fett och magert kött gör den här skinkan kompakt, jämn och speciellt lämpad i matlagningen. Framställningen inleds med en massage som gör att kryddorna lättare tas upp (salt, peppar, lagerblad, enbär….). Därefter ångkokas skinkan.
ProduktsidaMortadella IGP, SLusso,pistage 4,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER MOR 900
Antal per förp.
4.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER MOR 900
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
4.5
Blandningen till Mortadella S Lusso är en topprodukt hos Veroni och fungerar som måttstock för alla andra mortadellatillverkare i Italien. Den är ursprungsskyddad med märkningen IGP Mortadella Bologna. Produkten är välkokt med små, väl synliga, tärningar av späck. Väl balanserad smak tack vare späckbitarna som ger grisköttet en mildare smak. Fetthalt 26,5%. Skär mortadellan i tunna skivor och ät den till ett gott bröd, skär den i tärningar som cocktail-tilltugg eller använd den i pastarätter, pajer, eller i sallader.
ProduktsidaSalame Felino IGP ca 1 kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER SAL FEL
Antal per förp.
3
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAL FEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
3
Salame Felino tradizionale är en , som namnet antyder, traditionell salame från Emila-Romagna med mycket hög köttkvantitet och en behaglig smak samt en härlig konsistens. Skivorna skärs med fördel snett i lagom tjocka skivor. Passar perfekt till antipasto-tallriken och på buffé-bordet. I bekväm ATM som håller lagringstiden.
Produktsida
