Parmigano Reggiano DOP 12 mån 150g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 12M
Antal per förp.
20
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 12M
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
20
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning. Här i praktisk förpackning om 150g. Lagrad i minst 12 månader.
ProduktsidaOstflarn av Quattrocento 500g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST 400 F50
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 F50
Region
Lombardia
Antal per förp.
8
Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe), man använd er sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). Här förberedd och skuren i flagor, förpackat askar om 500g. Perfekt till sallader och pasta mm. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaGrana Padano minst 10 mån, 1kg Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD 114
Antal per förp.
10.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD 114
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10.5
”DOP” hårdost som lagrats i minst 10 månader. Tillverkas i Po-dalen i norra Italien. Smaken är distinkt, stark men ändå mjuk. Används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan. Perfekt till päron. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaQuattrocento – hårdost ”400” 150g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST 400 015
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 015
Region
Lombardia
Antal per förp.
14
Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad i ca 8 månader för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe), man använder sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). För att tillverka 40kg ost går det åt 400 liter mjölk.
ProduktsidaPasta, Strozzapreti 5kg påse, Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 078
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 078
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Strozzapreti = Strypa präster. Storpack. Vårt tips: Ragù con la salsiccia. Hacka lök, vitlök, morot och fräs i olivolja, ta bort skinnet från salsiccian (VER SAC FRE), smula ner innehållet i grönsakshacket, höj värmen och vänta tills all vätska evaporerat. Tillsätt färsk rosmarin eller ORIS, 2 msk balsamvinäger och låt också det koka bort. Häll i ca 4 dl tomatpure, låt det hela koka ihop och servera pastan med såsen och färskriven parmesan.
ProduktsidaMozzarella, limpa EU mjölk, 350g Granarolo
Artikelnummer
OST MOG 035
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG 035
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Ångkokta Kikärtor EKO 125g
Artikelnummer
LOV BKI 125
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOV BKI 125
Region
Campania
Antal per förp.
8
Ångkokta ekologiska kikärtor. Behöver inte sköljas. Ät dem som de är, passar utmärkt i en sallad eller i grytor.
ProduktsidaÅngkokta Kidneybönor EKO 125g
Artikelnummer
LOV BRE 125
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOV BRE 125
Region
Campania
Antal per förp.
8
Ångkokta ekologiska kidneybönor. Behöver inte sköljas. Passar utmärkt i sallader och grytor.
ProduktsidaMozzarella Burrata 125g, Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST BUR G12
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST BUR G12
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Burrata är en krämig färskost och är en specialietet från Apulien i södra Italien. Osten liknar en boll som fyllts med färsk grädde och strimlade bitar av mozzarella och knutits ihop. Vanlig i matlagningen och sallader; används även till frukost som ersättare för fil eller yoghurt. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaCheese snack rosmarin 24g
Artikelnummer
LOS CHE 24R
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOS CHE 24R
Region
21
Antal per förp.
12
Knapriga bitar av lagrad hårdost, smaksatta med rosmarin. Ät dem som snacks, mellanmål eller använd dem som krutong till soppor eller sallader. Tillverkas av Quattrocento , 11 månader lagrad hårdost. Ingredienser: koMJÖLK, salt mikrobiellt löpe/vegetabiliskt ystenzym. Glutenfri Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaQuattrocento- hårdost ”400” ca1 kg Granarolo
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST 400 100
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 100
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad i ca 11 månader för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe) För att tillverka 40kg ost går det åt 400 liter mjölk.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 24 mån, 500g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 200
Antal per förp.
8.3
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 200
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8.3
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk, lagrad i 2 år. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 14 m 380-430g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAP 040
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAP 040
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Denna Parmigiano Reggiano är lagrad i 14 måndader. Produceras efter traditionella metoder i området runt Parma och Reggio Emilia i Norra Italien. Osten är namn- och regionskyddad enligt EU:s regler. Gjord på komjölk. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger.
ProduktsidaGrana Padano, minst 10 mån 350g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD 035
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD 035
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Smaken är distinkt, djup men ändå len. Används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan. Perfekt till päron.
ProduktsidaMozzarella, riven 150g, Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST RIV M15
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST RIV M15
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Färsk, riven komozzarella i praktisk, återförslutningsbar påse om 150g. En lättanvänd och mjuk mozzarella färdig att använda på pizza, gratänger mm. Färvaras i kyl. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaMozzarella komjölk 300g 3-pack Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST MOG 3X1
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG 3X1
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Mozzarella Fior di Latte dvs. gjord av 100% komjölk med ett mjukt, porslinsvitt utseende. 3-pack,3 x 100gr i påse. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 12 mån, 1kg Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 100
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 100
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning. Här i bitar om ca: 1kg Lagrad i minst 12 månader.
ProduktsidaGrattugiato, Färskriven Parm-Reg, 500g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST RIV P50
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST RIV P50
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Färskriven Parmigiano-Reggiano DOP, perfekt till pasta eller gratänger av olika slag. 500g påse. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaRicotta Fresca 250g Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST GRI 025
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST GRI 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Ricotta är en färskost som görs på vasslan när man separerat ostmassan. Man tillskriver uppkomsten av den här osten till den helige Fransiskus som ska ha lärt hedarna att tillverka ost som kan ätas även av vegetarianer. Användnings- områdena är otaliga. Den kan ätas naturell till sallad och bröd, men även som dessert med honung och frukt. Utmärkt i matlagning. Prova den i köttfärsen istället för mjölk och ströbröd och pannbiffarna blir härligt saftiga! Och ett måste i fylld, färsk pasta!
ProduktsidaMozzarella, Granarolo 125g påse
Färskost
Artikelnummer
OST MOG 012
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG 012
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Mozzarella Fior di Latte dvs. gjord av 100% komjölk med ett mjukt, porslinsvitt utseende. Laktovegetarisk då, vegetabiliskt ystenzym används. Inga konserveringsmedel. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaGrana Padano DOP 10 mån 150g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD 10M
Antal per förp.
20
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD 10M
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
20
Hårdost som tillverkas i Po-dalen i norra Italien. Smaken är distinkt, stark men ändå rund. Används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan. Här i praktisk förpackning på 150g. Lagrad i minst 10 månader. D.O.P märkt.
ProduktsidaMozzarella, Mini 125g Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST MOG B12
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG B12
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Cocktailmozzarella i behändig och praktisk påse. Den passar till sallader, till grillspett och till ”pasta al forno”(ugnsbakad pasta). Häll kokt pasta (kort pasta-penne, snäckor, farfalle eller annan) med en tomatsås i en gratängform och peta ner cocktailmozzarellor i pastan. Gratinera i 5-10 min tills mozzarellan smält och fått lite färg. Förvaras i kyl men smaken träder fram mer om mozzarellan tas fram 20 minuter innan servering. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaFlakes av Grana Padano 500g, Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD S05
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD S05
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Grana Padano”DOP” hårdost som lagrats i minst 10 månader. riven i flakes. Praktisk för restauranger och storkök Riven i flakes. Praktisk för restauranger och storkök i förpackning på 500g Utmärkt att strö över carpaccio, sallader och även till pasta och gratänger.
ProduktsidaQuattrocento – hårdost ”400” ca 4 kg Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST 400 400
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 400
Region
Lombardia
Antal per förp.
8
Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad i ca 11 månader för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe) man använder sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). För att tillverka 40kg ost går det åt 400 liter mjölk. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaCaciocavallo Silano, DOP 1,5 kg
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST CAS 150
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST CAS 150
Region
Calabria
Antal per förp.
6
Osten Caciocavallo från Silano är en D.O.P- ost gjord på 100 % komjölk. Osten är lagrad i 30 dagar och har en viss ”trådighet” i sin struktur. Den har en fetthalt på cirka 38%, vilket gör den perfekt att använda som hamburger-ost, till sallader, i gratänger och kuba ned i risotto. Smaken är rund men med ett behagligt pikant avslut.
ProduktsidaQuattrocento – hårdost 100g Granarolo
Artikelnummer
OST 400 010
Antal per förp.
20
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 010
Region
Lombardia
Antal per förp.
20
Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad i minst 8 månader för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe), man använder sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). För att tillverka 40kg ost går det åt 400 liter mjölk.
ProduktsidaQuattrocento- hårdost ”400” ca 300g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST 400 030
Antal per förp.
4.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 030
Region
Lombardia
Antal per förp.
4.5
Lagrad i minst 8 månader. Förvaras i kylskåp +4°/+8°.
ProduktsidaMozzarella Buffel P.D.O 125g Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST BUF PDO
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST BUF PDO
Region
Campania
Antal per förp.
14
Buffelmozzarella PDO 125g Gjord på endast pastöriserad buffelmjölk, vassle, salt och löpe. pastöriserad buffelmjölk, vassle, salt Den har färsk och syrlig smak samt mycket fint och tunt ytskikt med ett krämigt och fylligt innanmäte. Underbar till Caprese, på pizza, i sallader, på varma smörgåsar eller bara med några droppar extra jungfruolja på. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaÄggpasta, Fettuccine 500g, Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS U05 124
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS U05 124
Region
21
Antal per förp.
10
Fettucine, är en lite bredare bandpasta. Granarolo tillverkar den av durumvete och färska ägg, 6 ägg per kilo mjöl. Pastadegen kavlas med traditionella bronsverktyg, vilket ger pastan en lite fjällig och porös yta som gör att såsen pastan serveras med absorberas bättre. – Ätes med fördel till ”ragú”= äkta köttfärssås eller varför inte med en gräddig sås på ärtor, skinka, parmesan, grädde och svart- peppar. Förpackad i askar om 500g.
ProduktsidaRiven Grana Padano 500g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD R50
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD R50
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16
Grana Padano DOP 500 gr färskriven. Nötig, rund och fyllig smak. passar fint till gratänger och pasta. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaMozzarella, Limpform 1kg Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST MOG 100
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG 100
Region
Lombardia
Antal per förp.
5
Mozzarella gjord på ko-mjölk, här i limpform. Denna mozzarella är laktovegetarisk då, man använder vegetabiliskt ystenzym tillverkningen . – Använd den till pizza ochtill focaccia/ciabatta eller tärnad i sallader. Enkel att skära, tärna eller mala. Perfekt för restauranger och cashar. Mozzarellan har en mjuk smak och trådar sig fint nedsmält över pizzan.
ProduktsidaCheese snack tryffel 24g, Granarolo
Snacks
Artikelnummer
LOS CHE 24T
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOS CHE 24T
Region
21
Antal per förp.
12
Knapriga bitar av lagrad hårdost smaksatta med tryffel. Ät dem som snacks, mellanmål eller använd dem som krutong till soppor eller sallader. Tillverkas av Quattrocento, 11 månader lagrad hårdost. Ingredienser: komjölk, salt, mikrobiellt löpe/vegetabiliskt löpe. Gluten- och laktosfria.
ProduktsidaBV Stracchino 100 g Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST GST 010
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST GST 010
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Stracchino är en färskost med mjuk, krämig massa som har sitt ursprung i norra Italien. Stracchino passar utmärkt i en piadina – smält tillsammans med lite rucola och prosciutto, som sås till pasta med bresaola eller pancetta och svartpeppar, på crostini…
ProduktsidaMozzarella, Tärnad 100%It.mjölk 2,5kg Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST MOG K25
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG K25
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
4
100% italiensk mjölk för en god fior di latte färdigtärnad. Denna mozzarella är laktovegetarisk då, man använder vegetabiliskt ystenzym vid tillverkningen .
ProduktsidaPasta, Penne 5 kg påse, Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 057
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 057
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Penne i storpack. ”Penne all’arrabbiata”: Fräs hackad lök och sidfläsk skuret i tärningar i olivolja på svag värme. Tillsätt vitlök, spansk peppar (peperoncino) och passerade tomater (LOT PAF 007) och låt det hela koka ihop något. Koka pastan, häll av vattnet, slå över såsen. Strö över hackad bladpersilja och rikligt med riven pecorino.
ProduktsidaGrädde, italiensk 1L Granarolo
Färskost
Artikelnummer
LOB PAN 100
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB PAN 100
Region
21
Antal per förp.
12
Granarolo Professionale, Whipping & Cooking Grädde 1liter. En högkvalitativ grädde som underlättar i köket Matlagningsegenskap: Kokar upp snabbt och får en tjock konsistens och fyllig smak utan att minska i volym. Visp-egenskap: Vid vispning blir grädden både fluffig och ökar mycket i volym, samtidigt som konsistensen är smidig. Efter vispning så håller sig grädden stabil, passar alltså till desserter och bakverk med grädde. Grädden har en fetthalt på 35% fett Förvaras i kylskåp, och hållbar 270 dagar från produktionsdatum.
ProduktsidaPasta, Rigatoni rör 5kg påse Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 070
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 070
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Tjocka räfflade pastarör. Vårt recept: ”Rigatoni all’Ortolano”. Skär lök, paprika, zucchini och auberginer i småbitar och låt dem fräsa i olivolja. Pressa över två vitlöksklyftor. Skolla, skala och kärna ur 3-4 tomater, hacka dem och tillsätt dem när grönsakerna mjuknat något. Strö över en tesked ORIS och en nypa socker. Servera pastan med såsen och nyriven parmesan.
ProduktsidaMjölk, italiensk, 1L Granarolo
Färskost
Artikelnummer
LOB LAT 100
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB LAT 100
Region
Lombardia
Antal per förp.
6
Latte Italiano är en italiensk färsk mjölk som snabbt värmts upp till en hög temperatur och sedan förpackats sterilt. Denna process gör att mjölkens hållbarhet förlängs med upp till 4 månader utan att mjölkens näringsämnen försvinner. Mjölken, som smakar precis som en riktigt mjölk ska göra, lämpar sig perfekt till cappuccino, caffelatte eller att dricka kall precis som den är. Oöppnad behöver mjölken inte förvaras kallt, öppnad förpackning bör däremot förvaras i kylskåp. Perfekt för alla små och stora barer som har begränsat med kylutrymme!
ProduktsidaÄggpasta, Lasagne-plattor 500g Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA U05 190
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA U05 190
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
14
Lasagneplattor färdiga för ugnsbakning. Det klassiska receptet: man varvar lasagneplattorna med bechamelsås och köttfärssås. Strö på rikligt med nyriven parmesan mellan varven och ugnsgratinera det hela i ca 30 minuter.
ProduktsidaGrattugiato, Färskriven Parm-Reg, 100g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST RIV P10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST RIV P10
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Färskriven Parmigiano-Reggiano DOP, perfekt till pasta eller gratänger av olika slag. Ingredienser: mjölk, salt, löpe. 100 g. Säljes i kartonger om 12 påsar.
ProduktsidaCheese snack original 24g
Snacks
Artikelnummer
LOS CHE 24O
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOS CHE 24O
Region
21
Antal per förp.
12
Knapriga bitar av lagrad hårdost. Ät dem som snacks, mellanmål eller använd dem som krutong till soppor eller sallader. Tillverkas av Quattrocento, 11 månader lagrad hårdost. Ingredienser: komjölk, salt,vegetabiliskt ystenzym. Glutenfri Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaScamorza Affumicata 250g, Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST GSC 025
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST GSC 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Scamorza är en lättrökt ost av komjölk, konsistensen påminner om mozzarella. Lägg den gärna på pizzan, i en sallad tillsammans med tomat, kokt skinka och oliver eller som den är som ett originellt inslag på ostbrickan!
ProduktsidaMascarpone, 250g Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST MAS G25
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MAS G25
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
En klassisk färsk Mascarpone med italiensk grädde och minst 75 dagars hållbarhet. Mascarpone är ett måste till Tiramisú men även som grädd- substitut till tex grytor, pastasåser, bakverk, vispad med vanillin/vanlijstång och cheesecake.
ProduktsidaPasta, Bucatini 7 ihåliga spaghetti 500g Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S05 007
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S05 007
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Spaghetti som är ihåliga. Mycket populär i regionen Lazio där Rom ligger. Ett klassiskt recept är Bucatini all’amatriciana. Man steker tärningar av sidfläsk tillsammans med hackad lök i lite olivolja, tillsätter en burk krossade tomater och lite spansk peppar, låter det hela koka ihop, häller såsen äver de kokta bucatini och serverar med riven pecorino. Vin som passar till är t ex Barbera d’Asti.
ProduktsidaPasta, Spaghetti Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 006
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 006
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaPasta, Linguine Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 008
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 008
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaPasta, Penne Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 057
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 057
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaPasta, Rigatoni Selezione Gourmet 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 070
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 070
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
Produktsida