Lagrad ost
Parmigano Reggiano DOP 12 mån 150g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 12M
Antal per förp.
20
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 12M
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
20
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning. Här i praktisk förpackning om 150g. Lagrad i minst 12 månader.
ProduktsidaQuattrocento – hårdost ”400” 150g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST 400 015
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 015
Region
Lombardia
Antal per förp.
14
Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad i ca 8 månader för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe), man använder sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). För att tillverka 40kg ost går det åt 400 liter mjölk.
ProduktsidaOstflarn av Quattrocento 500g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST 400 F50
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 F50
Region
Lombardia
Antal per förp.
8
Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe), man använd er sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). Här förberedd och skuren i flagor, förpackat askar om 500g. Perfekt till sallader och pasta mm. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaTryffelost av fårmjölk ca.400g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PEC T40
Antal per förp.
2.4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PEC T40
Region
Toscana
Antal per förp.
2.4
Region: Toscana Varumärke/producent: Pinzani Tryffelost av opastöriserad fårmjölk med sommartryffel. Osten är halvlagrad med härlig och distinkt tryffelsmak.
ProduktsidaGrana Padano minst 10 mån, 1kg Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD 114
Antal per förp.
10.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD 114
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10.5
”DOP” hårdost som lagrats i minst 10 månader. Tillverkas i Po-dalen i norra Italien. Smaken är distinkt, stark men ändå mjuk. Används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan. Perfekt till päron. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaPecorino Toscano DOLCE 1,0kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PES DOL
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PES DOL
Region
21
Antal per förp.
6
Pecorino Toscano Dolce 1,5kg Från början har den en mjuk smak av mjölkarom men allt eftersom den lagras än mer blir smaken lite mer intensiv och ”bestämd”. Lagrad lagrad i 60 dagar.Passar till ostbrickan, att riva över pasta och risotto. Producent: Pinzani Varumärke: Pinzani
ProduktsidaHel Parmigiano Reggiano 24 m
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR H24
Antal per förp.
38
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR H24
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
38
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk, lagrad i 2 år. Smaken är unik. Till en Parmigiano Reggiano på 32 kg går det åt ca 600 liter mjölk!
ProduktsidaGrana Padano, minst 10 mån 350g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD 035
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD 035
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Smaken är distinkt, djup men ändå len. Används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan. Perfekt till päron.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 14 m 380-430g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAP 040
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAP 040
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Denna Parmigiano Reggiano är lagrad i 14 måndader. Produceras efter traditionella metoder i området runt Parma och Reggio Emilia i Norra Italien. Osten är namn- och regionskyddad enligt EU:s regler. Gjord på komjölk. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 24 mån, 500g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 200
Antal per förp.
8.3
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 200
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8.3
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk, lagrad i 2 år. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning.
ProduktsidaPecorino Medoro DOP lagrad, 3kg fårost
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PEC SAR
Antal per förp.
7.4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PEC SAR
Region
Sardegna
Antal per förp.
7.4
Halvhård fårost lagrad i minst 120 dagar. Form: rund ca 20 cm i diameter. Vaxat hölje. Smak: något kryddig, stark eftersmak. En av Sardiniens främsta specialiteter. Helt suverän på ostbrickan men kan även användas riven till pastan eller som gratängost. Passar utmärkt med päron och druvor till dessert. Prova den på grillen! Vikt ca 3 kg. 2 hela ostar per kartong.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 12 mån, 1kg Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 100
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 100
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning. Här i bitar om ca: 1kg Lagrad i minst 12 månader.
ProduktsidaGrattugiato, Färskriven Parm-Reg, 100g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST RIV P10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST RIV P10
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Färskriven Parmigiano-Reggiano DOP, perfekt till pasta eller gratänger av olika slag. Ingredienser: mjölk, salt, löpe. 100 g. Säljes i kartonger om 12 påsar.
ProduktsidaGrattugiato, Färskriven Parm-Reg, 500g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST RIV P50
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST RIV P50
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Färskriven Parmigiano-Reggiano DOP, perfekt till pasta eller gratänger av olika slag. 500g påse. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaParmigiano- Reggiano, 36 mån ca 1kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 136
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 136
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Parmigiano Reggiano lagrad minst 36 månader. Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Den görs på mjölk från kor som alla uppföds i området ”den gyllene triangeln” dvs Parma-Modena-Reggio-Emilia. Smaken är stark och unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! Doppa små bitar i fin balsamvinäger som avslutning på måltiden – en verklig njutning!
ProduktsidaFlakes av Parmigiano Reggiano 500g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR S05
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR S05
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Parmigiano Reggiano riven i flakes. Praktisk för restauranger och storkök i förpackning på 500g. Utmärkt att strö över carpaccio, sallader och även till pasta och gratänger. Producent: Rossi Varumärke: Rossi
ProduktsidaGrana Padano DOP 10 mån 150g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD 10M
Antal per förp.
20
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD 10M
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
20
Hårdost som tillverkas i Po-dalen i norra Italien. Smaken är distinkt, stark men ändå rund. Används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan. Här i praktisk förpackning på 150g. Lagrad i minst 10 månader. D.O.P märkt.
ProduktsidaRiven Grana Padano 500g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD R50
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD R50
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16
Grana Padano DOP 500 gr färskriven. Nötig, rund och fyllig smak. passar fint till gratänger och pasta. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaFlakes av Grana Padano 500g, Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD S05
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD S05
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Grana Padano”DOP” hårdost som lagrats i minst 10 månader. riven i flakes. Praktisk för restauranger och storkök Riven i flakes. Praktisk för restauranger och storkök i förpackning på 500g Utmärkt att strö över carpaccio, sallader och även till pasta och gratänger.
ProduktsidaQuattrocento- hårdost ”400” ca 300g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST 400 030
Antal per förp.
4.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 030
Region
Lombardia
Antal per förp.
4.5
Lagrad i minst 8 månader. Förvaras i kylskåp +4°/+8°.
ProduktsidaQuattrocento – hårdost ”400” ca 4 kg Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST 400 400
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 400
Region
Lombardia
Antal per förp.
8
Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad i ca 11 månader för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe) man använder sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). För att tillverka 40kg ost går det åt 400 liter mjölk. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaPecorino Toscano DOP Lagrad 1,5 kg – Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PES DOP
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PES DOP
Region
Toscana
Antal per förp.
6
Region: Toscana Varumärke: Pinzani Pecorinoost av pastöriserad fårmjölk. Lagrad, halvhård ost med DOP-beteckning Toscano. Tillverkad med vegetabilisk löpe utvunnen ur tistlar enligt gammalt toskanskt recept och därför passande för vegetarianer. Lagrad i minst 4 månader.
ProduktsidaPecorino Sardo Dolce DOP, 2kg fårost
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PEC DOL
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PEC DOL
Region
Sardegna
Antal per förp.
4
Pecorino Sardo Dolce DOP, ca 2kg fårost Halvhård fårost gjord på fårmjölk, löpe och salt. Lagrad i ca 2 månader. Rund form ca 20 cm i diameter. Osten är vit inuti, smaken mild. En mycket god dessertost som även kan användas i matlagningen som fyllning i kött, omeletter eller i sallader. Passar också på varma smörgåsar tillsammans med svamp eller grönsaksinläggningar. Producent: Podda Varumärke: Podda
ProduktsidaPecorino Romano DOP, 3 kg fårost
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PEC ROM
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PEC ROM
Region
Sardegna
Antal per förp.
6
Hård fårost lagrad i minst 8 månader. Hel form – väger ca 24 kg. Form: rund ca 30 cm i diameter. Smak: stark, pepprig och något salt. Ost med ursprungs- beteckningen D.O.P. I södra Italien används den i stället för Parmigiano Reggiano, riven på pasta. Den har en kraftigare smak och passar därför till starka pastasåser med mycket vitlök och spansk peppar (peperoncino). Idealisk i såser med sidfläsk (pancetta) och salami. Innehåller pastöriserad fårmjölk, löpe, syrningskultur och salt. Vikt ca 3 kg per bit. 8 bitar per kartong.
ProduktsidaOst, Misto Classico på helhjul ca 3-4kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST CLA 300
Antal per förp.
6.6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST CLA 300
Region
Sardegna
Antal per förp.
6.6
Region: Sardinien Varumärke/Producent: Podda Gjord på ko- och får mjölk. Lagrad i 5 månader Osten är kompakt och ljust gulbrun i färgen. Blandningen av får och komjölk, gör osten mindre skarp, men den har en behaglig sälta och toner av örter och gräs. Osten passar bra som ”bordsost”, på ostbrickan med en mild marmelad eller lite honung. Umärkt även i matlagning för gratinering och såser.
ProduktsidaCapra, Fior di Capra 2,5kg ca
Lagrad ost
Artikelnummer
OST CAP FIO
Antal per förp.
5.4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST CAP FIO
Region
Sardegna
Antal per förp.
5.4
Ost av 100% getmjölk (getlöpe används) Osten har en mjuk, len och naturligt aromatisk smak av mjölk med en liten antydan till gräs. Den är lagrad i minst 90dagar, är kompakt i men ändå smidig texturen och saknar pipor. Svagt gulvit i färgen. Osten passar bra som ”bordsost”, på ostbrickan med en mild marmelad eller lite honung. Umärkt även i matlagning för gratinering och såser. Producent:Amalattea Varumärke: Amalattea
ProduktsidaCapra IL Saggio getost 2,5kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST CAP SAG
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST CAP SAG
Region
Sardegna
Antal per förp.
5
Region: Sardinien Varumärke/Producent: Amalattea Ost av 100% getmjölk (getlöpe används) Il Saggio är en speciell ost som lagras varsamt i 8 månader under kontrollerad luftfuktighet och temperaturförhållanden. Osten är kompakt och ljust gulbrun i färgen. Smaken är distinkt, med toner av örter och nötter. Osten passar bra som ”bordsost”, på ostbrickan med en mild marmelad eller lite honung. Umärkt även i matlagning för gratinering och såser.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 24mån, 4kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 244
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 244
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16
I över 700 år har man tillverkat Parmigiano Reggiano i den ”gyllene triangeln” (Reggio Emilia-Modena-Bologna). Osten görs på komjölk och den här osten är lagrad i 2 år. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 2kg Mezzaluna
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR HMA
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR HMA
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk. Smaken är unik. Till en Parmigiano Reggiano på 32 kg går det åt ca 600 liter mjölk! Prova Mezza Luna – Halvmånar av Parmigiano Reggiano. Här lagrad i 24 månader och skuren i praktiska skivor för svinnfri hantering vid ostdisken.
Produktsida