Mozzarella, riven 2kg, Latbri
Artikelnummer
OST MOG L20
Region
Lombardia
Antal per förp.
4
Riven komozzarella i tråg. En lättanvänd mozzarella som restauranger, pizzerior och storkök kan använda direkt, då den redan är riven och klar. Förvaras i kyl. Producent: Granarolo Varumärke: LATBRI
Relaterade produkter
Mozzarella, riven 150g, Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST RIV M15
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST RIV M15
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Färsk, riven komozzarella i praktisk, återförslutningsbar påse om 150g. En lättanvänd och mjuk mozzarella färdig att använda på pizza, gratänger mm. Färvaras i kyl. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaScamorza Affumicata 250g, Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST GSC 025
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST GSC 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Scamorza är en lättrökt ost av komjölk, konsistensen påminner om mozzarella. Lägg den gärna på pizzan, i en sallad tillsammans med tomat, kokt skinka och oliver eller som den är som ett originellt inslag på ostbrickan!
ProduktsidaMozzarella, limpa ca 1kg, Latbri
Färskost
Artikelnummer
OST MOG L10
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG L10
Region
Lombardia
Antal per förp.
5
Fiordilatte är den rätta ursprungsbenämningen på mozzarella som framställts av komjölk. Osten har sin mest spridda användning till pizza men passar utmärkt även till sallader, varma smörgåsar, pastagratänger och som fyllning i olika kötträtter. Pasta med tomatsås blir en extra härlig rätt om du skivar över lite mozzarella och gratinerar den i ugn. Producent: Granarolo Varumärke: LATBRI
ProduktsidaMozzarella, Mini 125g Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST MOG B12
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG B12
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Cocktailmozzarella i behändig och praktisk påse. Den passar till sallader, till grillspett och till ”pasta al forno”(ugnsbakad pasta). Häll kokt pasta (kort pasta-penne, snäckor, farfalle eller annan) med en tomatsås i en gratängform och peta ner cocktailmozzarellor i pastan. Gratinera i 5-10 min tills mozzarellan smält och fått lite färg. Förvaras i kyl men smaken träder fram mer om mozzarellan tas fram 20 minuter innan servering. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
Produktsida