
Broccolirybs i olja, Friarielli 760g Greci
Artikelnummer
LOG FRG 076
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6

Enastående god kålväxt från Italien, släkt med rybs och rova. Unga skott och blomhuvuden äts lättkokta, gärna med lite vitlök och olivolja.Klassisk på Napolitansk pizza.
Relaterade produkter
Kronärtskockor, Hela marinerade i olja 530g
Grönsakskonserver
Artikelnummer
LOC CAG 055
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOC CAG 055
Region
Puglia
Antal per förp.
6
Hela kronärtskockor med skaft i en ljuvlig oljeinläggning med vitlök och färska örter. Ett måste till antipastotallriken. Vikt: netto 530g avrunnet 340g
ProduktsidaOliver, Gröna 7/9 Cerignola extrastora 4 kg
Grönsakskonserver
Artikelnummer
LOC OLG 40E
Antal per förp.
2
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOC OLG 40E
Region
Puglia
Antal per förp.
2
Oliver – gröna extrastora Cerignola med kärna. Till Antipasto, på pizza, i tomatsåser. Plåtburk. 4kg Nettovikt, 2,4kg avrunnen vikt.
ProduktsidaKronärtskockor, Hela marinerade i olja 2,3kg
Grönsakskonserver
Artikelnummer
LOC CAG 300
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOC CAG 300
Region
Puglia
Antal per förp.
6
Hela kronärtskockor med skaftet kvar i en ljuvlig oljeinläggning med vitlök och färska örter. Ett måste till antipastotallriken. Vikt: netto 2300g avrunnet 1350g
ProduktsidaKapris, helfrukt i vitvinsvinäger 530g Matric
Grönsakskonserver
Artikelnummer
LOC KAP 055
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOC KAP 055
Region
Puglia
Antal per förp.
6
Vårt recept: ”Pomodori alla Siciliana”. Dela 4 stora tomater och ta bort kärnorna. Gröp ur fruktköttet och finhacka det. Salta tomaterna inuti och lägg dem upp och ner i en sil att rinna av. Hacka innehållet i en burk sardiner i olja, pressa över citron, blanda med 4 msk rivet bröd. Fräs en hackad lök i olivolja utan att den tar färg. Blanda ner vitlök och hackad persilja och tillsätt sedan sardin- och tomathacket. Låt all vätska dunsta. Skiva några svarta oliver och blanda ner tillsammans med 2 msk kapris. Fyll tomaterna och strö över en blandning av nyriven pecorino, ströbröd och olja och sätt in tomaterna i ugn i 175 grader i ca 30 min. Pris per burk (6 st/krt). Vikt: netto 530g avrunnet 340g
Produktsida