Zucchine, Grillade i olja 1,55 kg
Artikelnummer
LOC GZU 155
Region
Puglia
Antal per förp.
3
Grillade squash/zucchini i olja och kryddor. Storpack – perfekt till pizzerior, restauranger och delibutiker. Vikt: netto 1550g avrunnet 900g
Relaterade produkter
BV Blandsvamp i bitar, sauterad 800g, Greci
Grönsakskonserver
Artikelnummer
LOG CRE BLA
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG CRE BLA
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Leverantör: Greci Region: Emilia-Romagna En blandning av odlad och vild svamp, skuren i små bitar och sauterad med grädde. Perfekt till pasta, risotto, pizza och polenta. Passar som fyllning i omelett eller som en bas i en sås till en kötträtt.
ProduktsidaOliver, Taggiasche uk i olivolja 950g Anfosso
Grönsakskonserver
Artikelnummer
LOC OLA U95
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOC OLA U95
Region
Liguria
Antal per förp.
6
Små smakrika svarta liguriska oliver som urkärnats och lagts i olivolja framställd av just taggiasche oliver. Inläggningen gör att de bibehåller smaken trots att kärnan avlägsnats. Perfekt till pizzan, antipasto och som aptitretare.
ProduktsidaKronärtskockor, klyftor m. örter 280g, Matric
Grönsakskonserver
Artikelnummer
LOC CAE 029
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOC CAE 029
Region
Puglia
Antal per förp.
12
Kronärtskockor skurna i behändiga klyftor och marinerade i en härlig örtblandning. Perfekt till antipastotallriken och till kall skivad rostbiff.
ProduktsidaKapris, helfrukt i vitvinsvinäger 530g Matric
Grönsakskonserver
Artikelnummer
LOC KAP 055
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOC KAP 055
Region
Puglia
Antal per förp.
6
Vårt recept: ”Pomodori alla Siciliana”. Dela 4 stora tomater och ta bort kärnorna. Gröp ur fruktköttet och finhacka det. Salta tomaterna inuti och lägg dem upp och ner i en sil att rinna av. Hacka innehållet i en burk sardiner i olja, pressa över citron, blanda med 4 msk rivet bröd. Fräs en hackad lök i olivolja utan att den tar färg. Blanda ner vitlök och hackad persilja och tillsätt sedan sardin- och tomathacket. Låt all vätska dunsta. Skiva några svarta oliver och blanda ner tillsammans med 2 msk kapris. Fyll tomaterna och strö över en blandning av nyriven pecorino, ströbröd och olja och sätt in tomaterna i ugn i 175 grader i ca 30 min. Pris per burk (6 st/krt). Vikt: netto 530g avrunnet 340g
Produktsida