
Flakes av Grana Padano 500g, Granarolo
Artikelnummer
OST PAD S05
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8

Grana Padano”DOP” hårdost som lagrats i minst 10 månader. riven i flakes. Praktisk för restauranger och storkök Riven i flakes. Praktisk för restauranger och storkök i förpackning på 500g Utmärkt att strö över carpaccio, sallader och även till pasta och gratänger.
Relaterade produkter
Parmigiano-Reggiano 2kg Mezzaluna
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR HMA
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR HMA
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk. Smaken är unik. Till en Parmigiano Reggiano på 32 kg går det åt ca 600 liter mjölk! Prova Mezza Luna – Halvmånar av Parmigiano Reggiano. Här lagrad i 24 månader och skuren i praktiska skivor för svinnfri hantering vid ostdisken.
ProduktsidaCapra, Fior di Capra 2,5kg ca
Lagrad ost
Artikelnummer
OST CAP FIO
Antal per förp.
5.4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST CAP FIO
Region
Sardegna
Antal per förp.
5.4
Ost av 100% getmjölk (getlöpe används) Osten har en mjuk, len och naturligt aromatisk smak av mjölk med en liten antydan till gräs. Den är lagrad i minst 90dagar, är kompakt i men ändå smidig texturen och saknar pipor. Svagt gulvit i färgen. Osten passar bra som ”bordsost”, på ostbrickan med en mild marmelad eller lite honung. Umärkt även i matlagning för gratinering och såser. Producent:Amalattea Varumärke: Amalattea
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 24mån, 4kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 244
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 244
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16
I över 700 år har man tillverkat Parmigiano Reggiano i den ”gyllene triangeln” (Reggio Emilia-Modena-Bologna). Osten görs på komjölk och den här osten är lagrad i 2 år. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning.
ProduktsidaParmigiano- Reggiano, 36 mån ca 1kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 136
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 136
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Parmigiano Reggiano lagrad minst 36 månader. Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Den görs på mjölk från kor som alla uppföds i området ”den gyllene triangeln” dvs Parma-Modena-Reggio-Emilia. Smaken är stark och unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! Doppa små bitar i fin balsamvinäger som avslutning på måltiden – en verklig njutning!
Produktsida