
Grana Padano DOP 10 mån 150g Granarolo
Artikelnummer
OST PAD 10M
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
20

Hårdost som tillverkas i Po-dalen i norra Italien. Smaken är distinkt, stark men ändå rund. Används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan. Här i praktisk förpackning på 150g. Lagrad i minst 10 månader. D.O.P märkt.
Relaterade produkter
Pecorino Medoro DOP lagrad, 3kg fårost
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PEC SAR
Antal per förp.
7.4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PEC SAR
Region
Sardegna
Antal per förp.
7.4
Halvhård fårost lagrad i minst 120 dagar. Form: rund ca 20 cm i diameter. Vaxat hölje. Smak: något kryddig, stark eftersmak. En av Sardiniens främsta specialiteter. Helt suverän på ostbrickan men kan även användas riven till pastan eller som gratängost. Passar utmärkt med päron och druvor till dessert. Prova den på grillen! Vikt ca 3 kg. 2 hela ostar per kartong.
ProduktsidaPecorino Romano DOP, 3 kg fårost
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PEC ROM
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PEC ROM
Region
Sardegna
Antal per förp.
6
Hård fårost lagrad i minst 8 månader. Hel form – väger ca 24 kg. Form: rund ca 30 cm i diameter. Smak: stark, pepprig och något salt. Ost med ursprungs- beteckningen D.O.P. I södra Italien används den i stället för Parmigiano Reggiano, riven på pasta. Den har en kraftigare smak och passar därför till starka pastasåser med mycket vitlök och spansk peppar (peperoncino). Idealisk i såser med sidfläsk (pancetta) och salami. Innehåller pastöriserad fårmjölk, löpe, syrningskultur och salt. Vikt ca 3 kg per bit. 8 bitar per kartong.
ProduktsidaOst, Misto Classico på helhjul ca 3-4kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST CLA 300
Antal per förp.
6.6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST CLA 300
Region
Sardegna
Antal per förp.
6.6
Region: Sardinien Varumärke/Producent: Podda Gjord på ko- och får mjölk. Lagrad i 5 månader Osten är kompakt och ljust gulbrun i färgen. Blandningen av får och komjölk, gör osten mindre skarp, men den har en behaglig sälta och toner av örter och gräs. Osten passar bra som ”bordsost”, på ostbrickan med en mild marmelad eller lite honung. Umärkt även i matlagning för gratinering och såser.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 12 mån, 1kg Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 100
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 100
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning. Här i bitar om ca: 1kg Lagrad i minst 12 månader.
Produktsida