Mjöl, Vete – Nuvola Super 25kg Caputo
Artikelnummer
GRA NUV SUP
Region
Campania
Antal per förp.
1
Ett exakt urval av 100% naturliga råvaror, utan tillsatser eller konseveringsmedel. Detta säkerställer degens volym och mjukhet tack vare den höga höga jäsningskapacitet som finns naturligt i kornen. Typ: ”0” Protein: 13,5% W 260 – 280
Relaterade produkter
Pasta, Penne 5 kg påse, Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 057
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 057
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Penne i storpack. ”Penne all’arrabbiata”: Fräs hackad lök och sidfläsk skuret i tärningar i olivolja på svag värme. Tillsätt vitlök, spansk peppar (peperoncino) och passerade tomater (LOT PAF 007) och låt det hela koka ihop något. Koka pastan, häll av vattnet, slå över såsen. Strö över hackad bladpersilja och rikligt med riven pecorino.
ProduktsidaMjöl, Vete – Pizzeria Caputo 1kg
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA M00 PIZ
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA M00 PIZ
Region
Campania
Antal per förp.
10
Mjöl med stark, elastiskt gluten och mjuk stärkelse, perfekt för deg som kräver lång jäsning De bästa maestri pizzaiolis självklara val vid tillagning äkta napolitansk klassisk pizza. Vetemjöl Super stark, W-280-320.
ProduktsidaRisottoris, Carnaroli 1kg Riso Gallo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA RGA C10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA RGA C10
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Carnaroli-riset ”föddes” 1945 genom en korsning av riset Vialone och Lencino. Carnaroli anses vara det förnämsta av alla rissorter och lämpar sig för en riktigt fin risotto. Riset behåller sin spänst även efter det att det är klart eftersom den innehåller mindre stärkelse än andra rissorter. Den passar också utmärkt till rissallad och som tillbehör.
ProduktsidaPasta, Casareccia 5kg påse, Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 078
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 078
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Vårt tips: Ragù con la salsiccia. Hacka lök, vitlök, morot och fräs i olivolja, ta bort skinnet från salsiccian , smula ner innehållet i grönsakshacket, höj värmen och vänta tills all vätska evaporerat. Tillsätt färsk rosmarin , 2 msk balsamvinäger och låt också det koka bort. Häll i ca 2 dl tomatpure, låt det hela koka ihop och servera pastan med såsen och färskriven parmesan.
Produktsida