Folonari Nero d`Avola DOC
Artikelnummer
AVR FOL NAV
Region
Sicilia
Antal per förp.
6
Producent: Folonari Region: Sicilien Druva: Nero d`Avola Lagring: På ståltank. Doft: Mogen frukt. Smak: Intensiv kryddig med välbalanserade tanniner. Årgång: 2019 Restsötma: 3,5 g/l Syra: 6,0 g/l Alkoholhalt: 13,5% Serververingsförslag: Rött kött, kalvstek och lagrade ostar.
Relaterade produkter
Brunello di Montalcino DOCG
Dryck, Rött vin
Artikelnummer
AVR MEL BRU
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVR MEL BRU
Region
Toscana
Antal per förp.
6
Producent: Fattorie Melini Region: Toscana, Montalcino Druva: Sangiovese Grosso Tillverkning & lagring: Jäsning med skalkontakt i cirka 2 veckor vid kontrollerad temperatur i rostfria ståltankar. Lagrad i 24 månader på franska ekfat följt av efterlagring på flaska. Doft: Mogna körsbär, plommon, lakrits, tobak och en hint av läder Smak: Fyllig, välbalanserad mörk frukt, mjuka, lite söta tanniner och en lång eftersmak. Årgång: 2015 Restsötma: g/l Syra: g/l Alkoholhalt: 14,5 % Serveringsförslag: Kötträtter av nöt, lamm och vilt, tyngre risotto och pastarätter.
ProduktsidaGranaio Chianti Classico DOCG
Dryck, Rött vin
Artikelnummer
AVR MEL G18
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVR MEL G18
Region
Toscana
Antal per förp.
6
Producent: Fattorie Melini Region: Toscana, Chianti Classico Druva: Sangiovese och en liten mängd Merlot Tillverkning & lagring: Druvorna odlas i Chianti Classico på 300-400 meters höjd, manuell skörd, långsam temperaturkontrollerad jäsning och överpumpning. Naturlig malolaktisk jäsning, lagras på franska ekfat i ca 18 månader därefter en tid på flaska. Doft: Generös frukt av mogna druvor och vilda bär inlindade i toner av vanilj, gladiolus och viol. Smak: Fyllig, rund och behaglig med ren frukt och en ton av mandel. Välbalanserad fin syra. Årgång: 2018 Restsötma: 0,5 g/l Syra: 5,6 g/l Alkoholhalt: 14,5 % Serveringsförslag: Pizza, pasta, till steken eller det grillade köttet. Chianti Classico har en given plats på det italienska middagsbordet
ProduktsidaRonchedone Rosso del Garda
Rött vin
Artikelnummer
AVR RON 018
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVR RON 018
Region
Lombardia
Antal per förp.
6
Producent: Ca dei Frati Region: Lombardia, Desenzano del Garda Druva: Marzemino, Sangiovese & Cabernet Tillverkning & lagring: Druvorna odlas i kalkrik jordmån i mikroklimatområdet på kullarna runt Desenzano längs södra delen av Gardasjön. Ronchedone lagras 14 månader på barrique följt av 10 mpnader på flaska. Doft: Röd frukt, blåbär, marasca-körsbär, balsam och lite syltiga toner Smak: Fyllig, välbalanserad och utvecklad smak med bra koncentration och längd Årgång: 2018 Restsötma: 6,7 g/l Syra: 6 g/l Alkoholhalt: 14,5 % Serveringsförslag: Långkok på rött kött, vilt, tyngre pastarätter samt lagrade ostar
ProduktsidaTovasacco Nebbiolo d’Alba DOC
Rött vin
Artikelnummer
AVR NEB 016
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVR NEB 016
Region
Piemonte
Antal per förp.
6
Producent: Enrico Serafino Region: Piemonte, Alba Druva: Nebbiolo Lagring: 12 till 15 månader på slavonska ekfat och franska barrique Doft: Elegant, röd frukt och rosenblad samt ton av kryddor och kaffe Smak: Medelfylligt, röd frukt, viol, behagliga tanniner och balanserad eftersmak Årgång: 2016 Restsötma: 0,8 g/l Syra: 5,43 g/l Alkoholhalt: 14 % Serveringsförslag: Rustika kötträtter, mustiga pastarätter eller risotto med tryffel
Produktsida