
Prosciutto Parma 14mån, 250g Veroni
Artikelnummer
VER ROS PA2
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8

Prosciutto di Parma lagrad i minst 14 månader. Tunna fina skivor med mellanfolie, 250g totalt. Mild och mjuk smak. Den perfekta produkten för den medvetna kunden.
Relaterade produkter
Salame Sopressa Vitlök, 3kg Matric
Charkuterier
Artikelnummer
ITA SAL SOP
Antal per förp.
18
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ITA SAL SOP
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
18
Mellangrov salami som smaksatts med kryddor och örter. Den är framställd av magert lårkött och pancetta av gris. En aning vitlök ger mycket läcker smak.
ProduktsidaProsciutto Parma, 7kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PAR 700
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PAR 700
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
14
Parmaskinka anses kung bland italienska charkuterier. Denna lufttorkade skinka är den minst manipulerade produkt man kan servera. Den är resultatet av den enkla kombinationen färska grislår, salt, tid. Köttet är rosafärgat och kransas av en fettbård. Väldoftande, delikat smak, något salt, smaklig och aromatisk. En äkta parmaskinka bär stämpel med hertigkrona och har lagrats i minst 13 mån. Säljs endast hel ca 7 kg (kilopris).
ProduktsidaCoppa Stagionata -Fläskkarré, 1,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER COP HEL
Antal per förp.
7.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER COP HEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
7.5
Coppa är en typisk charkprodukt för finsmakaren och kommer från Emilia. Den framställs av köttet från nacken på grisen (karrén) eller av fransyskan. Köttet arbetas och masseras med salt, stoppas i fjälster och binds upp. Coppan torkas och lagras i utrymmen med kontrollerad temperatur och fuktighet i minst 120 dagar. Skär Coppa i tunna skivor och ät till bröd som förrätt (antipasto).
ProduktsidaMatric Salame Ventricina Stark, 2,5kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER SAL VEN
Antal per förp.
12.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAL VEN
Region
Lombardia
Antal per förp.
12.5
Lufttorkad grovt malen salami kryddad med fänkål, pepparkorn och spansk peppar. En het salami som verkligen smakar mycket. Karakteristisk röd färg. Fetthalt 32,1%. Typisk för södra Italien. Bör skäras tunt.
Produktsida