Salame Ventricina/Marranzano picc 3kg
Artikelnummer
ITA SAL MAP
Region
Lombardia
Antal per förp.
12.5
Lufttorkad grovt malen salame kryddad med fänkål, pepparkorn och spansk peppar. En het salame som verkligen smakar mycket. Karakteristisk röd färg. Typisk för södra Italien. Bör skäras tunt.
Relaterade produkter
Nduja Calabra 400g
Charkuterier
Artikelnummer
VER NDJ 040
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER NDJ 040
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
4
Nduja, Den klassiska bredbara salamin från Kalabrien. En mjuk och chilistark köttblandning i naturfjälster. God på pizza och i pastarätter. Även underbar att bara åtnjutas som ”spread” på ett gott bröd.
ProduktsidaMortadella delle feste IGP 2,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER MOR 250
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER MOR 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
5
Mortadella är en av de mest traditionella charkuterierna i Italien. Den kommer ursprungligen från regionen Emilia men är numera känd över hela världen. För tillverkningen används griskött som finmalts och speck från bogen, som blir de väl synliga späckbitarna som syns på den uppskurna mortadellan. Fetthalten i denna mortadella är endast 25%. Skär mortadellan i tunna skivor och ät den till ett gott bröd, skär den i tärningar som cocktail-tilltugg eller använd den i pastarätter, i pajer eller i sallader.
ProduktsidaQ+ Prosciutto Parma, il Poggio 24mån, 8,5kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER PQ POG
Antal per förp.
8.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PQ POG
Region
Lombardia
Antal per förp.
8.5
Denna utvalda Parmaskinka är vår absolut mest exklusiva, mest lagrade och mjällaste lufttorkade skinka. Den lagras mellan 24 – 30 månader. Urbenad på gammalt vis med kniv, levereras i special box. Lufttorkad Parmaskinka. Utvalda grislår av sk ”tunga grisar” (160-180 kg). Endast skinkor från dessa grisar kan ge den rätta jämnvikten mellan fett och magert kött, och känns igen på väldoften, den fina smaken, den speciella söta ådran och den jämna färgen. Framställningen liknar nästan en rit och utförs av experter. Grislåren smörjs in med salt, som sköljs av efter en tids vila.
ProduktsidaBV Q+ Carrobbio Guanciale, griskind 1,5kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER PQ CAR
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PQ CAR
Region
Lombardia
Antal per förp.
4
Guanciale Carrobbio, kindfläsk, från Pedrazzolis Q+-serie. Ett underbart guanciale från grisens möraste del där djurets fett är som bäst. Då det är lagrat i minst 3 månader får det en speciell smak: mild men bestämd, delikat men med en raffinerat kryddig eftersmak, det är idealiskt som antipasto eller för att ge karaktär åt en rätt.
Produktsida