
Salame Ventricina/Marranzano picc 3kg
Artikelnummer
ITA SAL MAP
Region
Lombardia
Antal per förp.
12.5

Lufttorkad grovt malen salame kryddad med fänkål, pepparkorn och spansk peppar. En het salame som verkligen smakar mycket. Karakteristisk röd färg. Typisk för södra Italien. Bör skäras tunt.
Relaterade produkter
Q+ Prosciutto Parma, il Poggio 24mån, 8,5kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER PQ POG
Antal per förp.
8.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PQ POG
Region
Lombardia
Antal per förp.
8.5
Denna utvalda Parmaskinka är vår absolut mest exklusiva, mest lagrade och mjällaste lufttorkade skinka. Den lagras mellan 24 – 30 månader. Urbenad på gammalt vis med kniv, levereras i special box. Lufttorkad Parmaskinka. Utvalda grislår av sk ”tunga grisar” (160-180 kg). Endast skinkor från dessa grisar kan ge den rätta jämnvikten mellan fett och magert kött, och känns igen på väldoften, den fina smaken, den speciella söta ådran och den jämna färgen. Framställningen liknar nästan en rit och utförs av experter. Grislåren smörjs in med salt, som sköljs av efter en tids vila.
ProduktsidaSalsiccia calabra picc, stark ca 350g
Charkuterier
Artikelnummer
ITA SAC CAL
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ITA SAC CAL
Region
Calabria
Antal per förp.
5
En salame med styrka kryddad med rödpeppar innehåller100% fläskkött- Mycket lämplig på pizzan, passar fint också som antipasto.
ProduktsidaProsciutto Rosatello, halv ca 4kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRC ROS
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRC ROS
Region
21
Antal per förp.
16
Denna skinka är smaksatt med en speciell saltlake och en välbalanserad örtblandning som tillsätts till köttet under beredningen. Skinkan ugnsrostas och får då sin karaktäristiska brynta yta. Den skärs i halvor och vakuumpackas.
ProduktsidaPorchetta Rustica ca 5kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER POR RUS
Antal per förp.
15
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER POR RUS
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
15
Ugnsstek av gris kryddad med vitlök, rosmarin och lagerblad. Typisk för Mellanitalien. Svålen är härligt knaperstekt. Den äts vanligen kallskuren men kan med fördel värmas i folie i ugn.
Produktsida