
Prosciutto Rosatello, halv ca 4kg Veroni
Artikelnummer
VER PRC ROS
Region
21
Antal per förp.
16

Denna skinka är smaksatt med en speciell saltlake och en välbalanserad örtblandning som tillsätts till köttet under beredningen. Skinkan ugnsrostas och får då sin karaktäristiska brynta yta. Den skärs i halvor och vakuumpackas.
Relaterade produkter

Q+ Prosciutto Parma, il Poggio 24mån, 8,5kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER PQ POG
Antal per förp.
8.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PQ POG
Region
Lombardia
Antal per förp.
8.5
Denna utvalda Parmaskinka är vår absolut mest exklusiva, mest lagrade och mjällaste lufttorkade skinka. Den lagras mellan 24 – 30 månader. Urbenad på gammalt vis med kniv, levereras i special box. Lufttorkad Parmaskinka. Utvalda grislår av sk ”tunga grisar” (160-180 kg). Endast skinkor från dessa grisar kan ge den rätta jämnvikten mellan fett och magert kött, och känns igen på väldoften, den fina smaken, den speciella söta ådran och den jämna färgen. Framställningen liknar nästan en rit och utförs av experter. Grislåren smörjs in med salt, som sköljs av efter en tids vila.
Produktsida
Prosciutto cotto PiuGusto kokt, halv 4,5kg Veroni
VER PRC PIH


Lufttorkad rökt skinka -Speck, 2,5kg Matric
Charkuterier
Artikelnummer
VER SPE HAL
Antal per förp.
7.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SPE HAL
Region
Lombardia
Antal per förp.
7.5
Lufttorkat, svagt rökt skinklår. Formen är tillplattad och avlång. Smaken är lätt salt, kryddstark och rökt. Speck ”Tirolo” tillverkades ursprungligen i norra Italien (Alto Adige eller Sydtyrolen) efter en antik konserveringsform: saltning och långsam kallrökning. Speck Tirolo ska skäras i tunna skivor och passar både till antipasto och till matlagning, där den kan ge smak åt pastarätter och en trevlig brytning i t ex sallader. Säljs styckvis ca 2,5kg – kilopris.
Produktsida
Prosciutto crudo, skivad 300g Matric
Charkuterier
Artikelnummer
VER ROM PR3
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER ROM PR3
Region
Lombardia
Antal per förp.
5
Skivad lufttorkad skinka i lite större förpackning om 300 g. Utvalda grislår som saltats och lagrats ca 1 år. Tunnskivad. Äts som förrätt (antipasto), används även som smakförhöjare i matlagningen. Ett litet tips om skinkan ska ligga på buffén: täck den med salladsblad tills gästerna kommer så bibehålller skinkan sin färg och naturliga fuktighet. Förvara den skivade prosciutton så kallt som möjligt i kylskåpet, gärna 0-gradigt, så går det lättare att sära på skivorna.
Produktsida














