Mozzarella, Tärnad 100%It.mjölk 2,5kg Granarolo
Artikelnummer
OST MOG K25
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
4
100% italiensk mjölk för en god fior di latte färdigtärnad. Denna mozzarella är laktovegetarisk då, man använder vegetabiliskt ystenzym vid tillverkningen .
Relaterade produkter
Mascarpone, 250g Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST MAS G25
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MAS G25
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
En klassisk färsk Mascarpone med italiensk grädde och minst 75 dagars hållbarhet. Mascarpone är ett måste till Tiramisú men även som grädd- substitut till tex grytor, pastasåser, bakverk, vispad med vanillin/vanlijstång och cheesecake.
ProduktsidaScamorza Affumicata 250g, Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST GSC 025
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST GSC 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Scamorza är en lättrökt ost av komjölk, konsistensen påminner om mozzarella. Lägg den gärna på pizzan, i en sallad tillsammans med tomat, kokt skinka och oliver eller som den är som ett originellt inslag på ostbrickan!
ProduktsidaMozzarella, Mini 125g Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST MOG B12
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG B12
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Cocktailmozzarella i behändig och praktisk påse. Den passar till sallader, till grillspett och till ”pasta al forno”(ugnsbakad pasta). Häll kokt pasta (kort pasta-penne, snäckor, farfalle eller annan) med en tomatsås i en gratängform och peta ner cocktailmozzarellor i pastan. Gratinera i 5-10 min tills mozzarellan smält och fått lite färg. Förvaras i kyl men smaken träder fram mer om mozzarellan tas fram 20 minuter innan servering. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaMozzarella, Limpform 1kg Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST MOG 100
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG 100
Region
Lombardia
Antal per förp.
5
Mozzarella gjord på ko-mjölk, här i limpform. Denna mozzarella är laktovegetarisk då, man använder vegetabiliskt ystenzym tillverkningen . – Använd den till pizza ochtill focaccia/ciabatta eller tärnad i sallader. Enkel att skära, tärna eller mala. Perfekt för restauranger och cashar. Mozzarellan har en mjuk smak och trådar sig fint nedsmält över pizzan.
Produktsida