Grana Padano, minst 10 mån 350g
Artikelnummer
OST PAD 035
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Smaken är distinkt, djup men ändå len. Används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan. Perfekt till päron.
Relaterade produkter
Flakes av Grana Padano 500g, Granarolo
OST PAD S05
Capra, Fior di Capra 2,5kg ca
Lagrad ost
Artikelnummer
OST CAP FIO
Antal per förp.
5.4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST CAP FIO
Region
Sardegna
Antal per förp.
5.4
Ost av 100% getmjölk (getlöpe används) Osten har en mjuk, len och naturligt aromatisk smak av mjölk med en liten antydan till gräs. Den är lagrad i minst 90dagar, är kompakt i men ändå smidig texturen och saknar pipor. Svagt gulvit i färgen. Osten passar bra som ”bordsost”, på ostbrickan med en mild marmelad eller lite honung. Umärkt även i matlagning för gratinering och såser. Producent:Amalattea Varumärke: Amalattea
ProduktsidaPecorino Romano DOP, 3 kg fårost
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PEC ROM
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PEC ROM
Region
Sardegna
Antal per förp.
6
Hård fårost lagrad i minst 8 månader. Hel form – väger ca 24 kg. Form: rund ca 30 cm i diameter. Smak: stark, pepprig och något salt. Ost med ursprungs- beteckningen D.O.P. I södra Italien används den i stället för Parmigiano Reggiano, riven på pasta. Den har en kraftigare smak och passar därför till starka pastasåser med mycket vitlök och spansk peppar (peperoncino). Idealisk i såser med sidfläsk (pancetta) och salami. Innehåller pastöriserad fårmjölk, löpe, syrningskultur och salt. Vikt ca 3 kg per bit. 8 bitar per kartong.
ProduktsidaGrattugiato, Färskriven Parm-Reg, 100g Granarolo
OST RIV P10