
Hel Parmigiano Reggiano 24 m
Artikelnummer
OST PAR H24
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
38

Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk, lagrad i 2 år. Smaken är unik. Till en Parmigiano Reggiano på 32 kg går det åt ca 600 liter mjölk!
Relaterade produkter

Flakes av Parmigiano Reggiano 500g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR S05
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR S05
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Parmigiano Reggiano riven i flakes. Praktisk för restauranger och storkök i förpackning på 500g. Utmärkt att strö över carpaccio, sallader och även till pasta och gratänger. Producent: Rossi Varumärke: Rossi
Produktsida
Flakes av Grana Padano 500g, Granarolo
OST PAD S05


Pecorino Medoro DOP lagrad, 3kg fårost
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PEC SAR
Antal per förp.
7.4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PEC SAR
Region
Sardegna
Antal per förp.
7.4
Halvhård fårost lagrad i minst 120 dagar. Form: rund ca 20 cm i diameter. Vaxat hölje. Smak: något kryddig, stark eftersmak. En av Sardiniens främsta specialiteter. Helt suverän på ostbrickan men kan även användas riven till pastan eller som gratängost. Passar utmärkt med päron och druvor till dessert. Prova den på grillen! Vikt ca 3 kg. 2 hela ostar per kartong.
Produktsida
Pecorino Romano DOP, 3 kg fårost
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PEC ROM
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PEC ROM
Region
Sardegna
Antal per förp.
6
Hård fårost lagrad i minst 8 månader. Hel form – väger ca 24 kg. Form: rund ca 30 cm i diameter. Smak: stark, pepprig och något salt. Ost med ursprungs- beteckningen D.O.P. I södra Italien används den i stället för Parmigiano Reggiano, riven på pasta. Den har en kraftigare smak och passar därför till starka pastasåser med mycket vitlök och spansk peppar (peperoncino). Idealisk i såser med sidfläsk (pancetta) och salami. Innehåller pastöriserad fårmjölk, löpe, syrningskultur och salt. Vikt ca 3 kg per bit. 8 bitar per kartong.
Produktsida














