Hel Parmigiano Reggiano 24 m
Artikelnummer
OST PAR H24
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
38
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk, lagrad i 2 år. Smaken är unik. Till en Parmigiano Reggiano på 32 kg går det åt ca 600 liter mjölk!
Relaterade produkter
Quattrocento – hårdost ”400” 150g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST 400 015
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 015
Region
Lombardia
Antal per förp.
14
Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad i ca 8 månader för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe), man använder sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). För att tillverka 40kg ost går det åt 400 liter mjölk.
ProduktsidaGrattugiato, Färskriven Parm-Reg, 500g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST RIV P50
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST RIV P50
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Färskriven Parmigiano-Reggiano DOP, perfekt till pasta eller gratänger av olika slag. 500g påse. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaQuattrocento – hårdost ”400” ca 4 kg Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST 400 400
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 400
Region
Lombardia
Antal per förp.
8
Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad i ca 11 månader för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe) man använder sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). För att tillverka 40kg ost går det åt 400 liter mjölk. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaParmigiano- Reggiano, 36 mån ca 1kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 136
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 136
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Parmigiano Reggiano lagrad minst 36 månader. Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Den görs på mjölk från kor som alla uppföds i området ”den gyllene triangeln” dvs Parma-Modena-Reggio-Emilia. Smaken är stark och unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! Doppa små bitar i fin balsamvinäger som avslutning på måltiden – en verklig njutning!
Produktsida