
Hel Parmigiano Reggiano 24 m
Artikelnummer
OST PAR H24
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
38

Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk, lagrad i 2 år. Smaken är unik. Till en Parmigiano Reggiano på 32 kg går det åt ca 600 liter mjölk!
Relaterade produkter
- Nyhet
Parmigiano-Reggiano 12 mån, 1kg Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 100
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 100
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning. Här i bitar om ca: 1kg Lagrad i minst 12 månader.
ProduktsidaOstflarn av Quattrocento 500g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST 400 F50
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 F50
Region
Lombardia
Antal per förp.
8
Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe), man använd er sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). Här förberedd och skuren i flagor, förpackat askar om 500g. Perfekt till sallader och pasta mm. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaGrattugiato, Färskriven Parm-Reg, 500g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST RIV P50
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST RIV P50
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Färskriven Parmigiano-Reggiano DOP, perfekt till pasta eller gratänger av olika slag. 500g påse. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 24mån, 4kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 244
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 244
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16
I över 700 år har man tillverkat Parmigiano Reggiano i den ”gyllene triangeln” (Reggio Emilia-Modena-Bologna). Osten görs på komjölk och den här osten är lagrad i 2 år. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning.
Produktsida