
Parmigiano-Reggiano 2kg Mezzaluna
Artikelnummer
OST PAR HMA
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16

Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk. Smaken är unik. Till en Parmigiano Reggiano på 32 kg går det åt ca 600 liter mjölk! Prova Mezza Luna – Halvmånar av Parmigiano Reggiano. Här lagrad i 24 månader och skuren i praktiska skivor för svinnfri hantering vid ostdisken.
Relaterade produkter
Ost, Misto Classico på helhjul ca 3-4kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST CLA 300
Antal per förp.
6.6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST CLA 300
Region
Sardegna
Antal per förp.
6.6
Region: Sardinien Varumärke/Producent: Podda Gjord på ko- och får mjölk. Lagrad i 5 månader Osten är kompakt och ljust gulbrun i färgen. Blandningen av får och komjölk, gör osten mindre skarp, men den har en behaglig sälta och toner av örter och gräs. Osten passar bra som ”bordsost”, på ostbrickan med en mild marmelad eller lite honung. Umärkt även i matlagning för gratinering och såser.
ProduktsidaOstflarn av Quattrocento 500g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST 400 F50
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 F50
Region
Lombardia
Antal per förp.
8
Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe), man använd er sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). Här förberedd och skuren i flagor, förpackat askar om 500g. Perfekt till sallader och pasta mm. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaQuattrocento – hårdost ”400” ca 4 kg Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST 400 400
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST 400 400
Region
Lombardia
Antal per förp.
8
Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad i ca 11 månader för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe) man använder sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). För att tillverka 40kg ost går det åt 400 liter mjölk. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaCapra, Fior di Capra 2,5kg ca
Lagrad ost
Artikelnummer
OST CAP FIO
Antal per förp.
5.4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST CAP FIO
Region
Sardegna
Antal per förp.
5.4
Ost av 100% getmjölk (getlöpe används) Osten har en mjuk, len och naturligt aromatisk smak av mjölk med en liten antydan till gräs. Den är lagrad i minst 90dagar, är kompakt i men ändå smidig texturen och saknar pipor. Svagt gulvit i färgen. Osten passar bra som ”bordsost”, på ostbrickan med en mild marmelad eller lite honung. Umärkt även i matlagning för gratinering och såser. Producent:Amalattea Varumärke: Amalattea
Produktsida