OSTPARHMA.jpg

Lagrad ost

Parmigiano-Reggiano 2kg Mezzaluna

Artikelnummer

OST PAR HMA

Region

Emilia-Romagna

Antal per förp.

16

2385031000006

Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk. Smaken är unik. Till en Parmigiano Reggiano på 32 kg går det åt ca 600 liter mjölk! Prova Mezza Luna – Halvmånar av Parmigiano Reggiano. Här lagrad i 24 månader och skuren i praktiska skivor för svinnfri hantering vid ostdisken.

Relaterade produkter

  • OSTCLA300.jpg

    Ost, Misto Classico på helhjul ca 3-4kg

    Lagrad ost

    Artikelnummer

    OST CLA 300

    Antal per förp.

    6.6

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    OST CLA 300

    Region

    Sardegna

    Antal per förp.

    6.6

    2385034700002

    Region: Sardinien Varumärke/Producent: Podda Gjord på ko- och får mjölk. Lagrad i 5 månader Osten är kompakt och ljust gulbrun i färgen. Blandningen av får och komjölk, gör osten mindre skarp, men den har en behaglig sälta och toner av örter och gräs. Osten passar bra som ”bordsost”, på ostbrickan med en mild marmelad eller lite honung. Umärkt även i matlagning för gratinering och såser.

    Produktsida
  • OST400F50.jpg

    Ostflarn av Quattrocento 500g

    Lagrad ost

    Artikelnummer

    OST 400 F50

    Antal per förp.

    8

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    OST 400 F50

    Region

    Lombardia

    Antal per förp.

    8

    8002670839944

    Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe), man använd er sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). Här förberedd och skuren i flagor, förpackat askar om 500g. Perfekt till sallader och pasta mm. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo

    Produktsida
  • OST400400.jpg

    Quattrocento – hårdost ”400” ca 4 kg Granarolo

    Lagrad ost

    Artikelnummer

    OST 400 400

    Antal per förp.

    8

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    OST 400 400

    Region

    Lombardia

    Antal per förp.

    8

    2385034000003

    Quattrocento italiensk hårdost. Lagrad i ca 11 månader för att uppnå en fruktig aromatisk smak med fin konsistens. Den är tillverkad av 100% italiensk mjölk och innehåller mikrobiellt ystenzym, vilket ger en laktovegetarisk ost. Mikrobiellt ystenzym (istället för animaliskt löpe) man använder sig utav enzym som utvinns från svampar (Endothia parasitica och Aspergillus niger). För att tillverka 40kg ost går det åt 400 liter mjölk. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo

    Produktsida
  • OSTCAPFIO.jpg

    Capra, Fior di Capra 2,5kg ca

    Lagrad ost

    Artikelnummer

    OST CAP FIO

    Antal per förp.

    5.4

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    OST CAP FIO

    Region

    Sardegna

    Antal per förp.

    5.4

    2385035400000

    Ost av 100% getmjölk (getlöpe används) Osten har en mjuk, len och naturligt aromatisk smak av mjölk med en liten antydan till gräs. Den är lagrad i minst 90dagar, är kompakt i men ändå smidig texturen och saknar pipor. Svagt gulvit i färgen. Osten passar bra som ”bordsost”, på ostbrickan med en mild marmelad eller lite honung. Umärkt även i matlagning för gratinering och såser. Producent:Amalattea Varumärke: Amalattea

    Produktsida