Quattrocento- hårdost ”400” ca 300g Granarolo
Artikelnummer
OST 400 030
Region
Lombardia
Antal per förp.
4.5
Lagrad i minst 8 månader. Förvaras i kylskåp +4°/+8°.
Relaterade produkter
Capra IL Saggio getost 2,5kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST CAP SAG
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST CAP SAG
Region
Sardegna
Antal per förp.
5
Region: Sardinien Varumärke/Producent: Amalattea Ost av 100% getmjölk (getlöpe används) Il Saggio är en speciell ost som lagras varsamt i 8 månader under kontrollerad luftfuktighet och temperaturförhållanden. Osten är kompakt och ljust gulbrun i färgen. Smaken är distinkt, med toner av örter och nötter. Osten passar bra som ”bordsost”, på ostbrickan med en mild marmelad eller lite honung. Umärkt även i matlagning för gratinering och såser.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 14 m 380-430g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAP 040
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAP 040
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Denna Parmigiano Reggiano är lagrad i 14 måndader. Produceras efter traditionella metoder i området runt Parma och Reggio Emilia i Norra Italien. Osten är namn- och regionskyddad enligt EU:s regler. Gjord på komjölk. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger.
ProduktsidaPecorino Toscano DOLCE 1,0kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PES DOL
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PES DOL
Region
21
Antal per förp.
6
Pecorino Toscano Dolce 1,5kg Från början har den en mjuk smak av mjölkarom men allt eftersom den lagras än mer blir smaken lite mer intensiv och ”bestämd”. Lagrad lagrad i 60 dagar.Passar till ostbrickan, att riva över pasta och risotto. Producent: Pinzani Varumärke: Pinzani
ProduktsidaPecorino Romano DOP, 3 kg fårost
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PEC ROM
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PEC ROM
Region
Sardegna
Antal per förp.
6
Hård fårost lagrad i minst 8 månader. Hel form – väger ca 24 kg. Form: rund ca 30 cm i diameter. Smak: stark, pepprig och något salt. Ost med ursprungs- beteckningen D.O.P. I södra Italien används den i stället för Parmigiano Reggiano, riven på pasta. Den har en kraftigare smak och passar därför till starka pastasåser med mycket vitlök och spansk peppar (peperoncino). Idealisk i såser med sidfläsk (pancetta) och salami. Innehåller pastöriserad fårmjölk, löpe, syrningskultur och salt. Vikt ca 3 kg per bit. 8 bitar per kartong.
Produktsida