
Mjöl, Vete – 00 Mimosa 25 kg Passione Pizza
Artikelnummer
GRA MPI 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1

Producent: Pivetti Finmalet italienskt Mjöl, Vete – Professional Pizza Rossa 25kg (kategori 00). Specialmjöl för ”Pizza Napoletana”. Inga tillsatser. Styrka: W 290-320. 12,5 % Proteiner.
Relaterade produkter
Äggpasta, Lasagne-plattor 500g Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA U05 190
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA U05 190
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
14
Lasagneplattor färdiga för ugnsbakning. Det klassiska receptet: man varvar lasagneplattorna med bechamelsås och köttfärssås. Strö på rikligt med nyriven parmesan mellan varven och ugnsgratinera det hela i ca 30 minuter.
ProduktsidaPasta, Linguine Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 008
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 008
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaMjöl, Glutenfri Fioreglut 5kg Caputo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA FIO 050
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA FIO 050
Region
Campania
Antal per förp.
1
Glutenfritt Pizzamjöl som ger mjuka och lättbearbetade degar.Även utmärkt till glutenfritt brödbak. Innehåller Bovetemjöl samt stärkelse från glutenfritt vete, ris och majs.
ProduktsidaRisottoris, Arborio 1kg Riso Gallo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA RGA A10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA RGA A10
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Arborioris – Det enda riset som gäller när man ska göra en äkta krämig risotto. Låt hackad lök fräsa med lite smör eller olivolja i kastrullen, lägg därpå ner riset, låt det bli genomskinligt och tillsätt sedan övriga ingredienser t ex svamp, ärter, tärnat kött, hackade grönsaker (zucchini, auberginer el dyl). Späd först med 1 glas vitt vin som får dunsta och sedan med buljong, lite i taget under omrörning. Risotton är färdig efter ca 20 min. Smaka av med salt och peppar och servera gärna med färskriven parmesan.
Produktsida