
Mjöl, Vete -Napoli 25kg Caputo
Artikelnummer
GRA MCA 250
Region
Campania
Antal per förp.
1

Vetemjöl Super stark, W-280-320. Utmärkt för pizzabagare med ännu större krav och önskan att göra en äkta Pizza Napoletana.
Relaterade produkter
Risottoris, Carnaroli 1kg Riso Gallo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA RGA C10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA RGA C10
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Carnaroli-riset ”föddes” 1945 genom en korsning av riset Vialone och Lencino. Carnaroli anses vara det förnämsta av alla rissorter och lämpar sig för en riktigt fin risotto. Riset behåller sin spänst även efter det att det är klart eftersom den innehåller mindre stärkelse än andra rissorter. Den passar också utmärkt till rissallad och som tillbehör.
ProduktsidaPasta, Linguine durum 3kg De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC3 LIN
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC3 LIN
Region
Abruzzo
Antal per förp.
4
De Ceccos linguine är gjord på semolinan, kärnan av durumvetet, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett mycket bra sätt. Pastadegen bronsvalsas för att ge den en strävare yta som suger upp såser och smaker bättre. Sedan torkas pastan långsamt under svag värme för att den ska klibba mindre och behålla sin fina, gyllene färg. Här i 3 kgs säck för storkök.
ProduktsidaPasta, Rigatoni Selezione Gourmet 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 070
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 070
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaPasta, Spaghetti durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 SPA
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 SPA
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
En riktigt bra spaghetti tar tid att göra! Sedan 1886 har De Cecco producerat pasta i den lilla bergsbyn Fara San Martino i Abruzzo. Det utvalda durumvetet mals till semolinamjöl i egen kvarn. Semolinan blandas sedan omsorgsfullt med det kalla källvattnet. De Cecco Spaghetti kan serveras i många varianter. Den är perfekt till tomatsåser,vegetariska såser, fisk- eller skaldjurssåser, gräddsåser samt ostsåser.
Produktsida