
Pasta, Pappardelle durum 500g De Cecco
Artikelnummer
PAS DC5 PAP
Region
Abruzzo
Antal per förp.
8

Pappardelle finner man i hela Italien och är del av serien av lång platt pasta De är framförallt utmärkta i recept med såser på bas av vilt kött De rekommenderas dessutom i recept baserade på tomat och ost och med krämiga såser, som sprider sig väl på hela pastans yta
Relaterade produkter

Risottoris, Carnaroli 1kg Riso Gallo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA RGA C10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA RGA C10
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Carnaroli-riset ”föddes” 1945 genom en korsning av riset Vialone och Lencino. Carnaroli anses vara det förnämsta av alla rissorter och lämpar sig för en riktigt fin risotto. Riset behåller sin spänst även efter det att det är klart eftersom den innehåller mindre stärkelse än andra rissorter. Den passar också utmärkt till rissallad och som tillbehör.
Produktsida
Äggpasta, Fettuccine 500g, Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS U05 124
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS U05 124
Region
21
Antal per förp.
10
Fettucine, är en lite bredare bandpasta. Granarolo tillverkar den av durumvete och färska ägg, 6 ägg per kilo mjöl. Pastadegen kavlas med traditionella bronsverktyg, vilket ger pastan en lite fjällig och porös yta som gör att såsen pastan serveras med absorberas bättre. – Ätes med fördel till ”ragú”= äkta köttfärssås eller varför inte med en gräddig sås på ärtor, skinka, parmesan, grädde och svart- peppar. Förpackad i askar om 500g.
Produktsida
Pasta, Glutenfri Linguine 400g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GFP DCE LIN
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GFP DCE LIN
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
Glutenfri Pasta gjord på en mix av 4 sorters mjöl, som ger pastan smak och konsistens som liknar pasta som är gjord av durumvete. Pastan har goda tillagningsegenskaper. Mjölblandningen är: fullkornsmjöl av ris, majsmjöl, sorghum-mjöl, teffmjöl. Förvara på avstånd från värme och ljus och undvik fuktig miljö. Koktid: ca 10min
Produktsida
Pasta, Spaghetti durum 3kg De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC3 SPA
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC3 SPA
Region
Abruzzo
Antal per förp.
4
En riktigt bra spaghetti tar tid att göra! Sedan 1886 har De Cecco producerat pasta i den lilla bergsbyn Fara San Martino i Abruzzo. Det utvalda durumvetet mals till semolinamjöl i egen kvarn. Semolinan blandas sedan omsorgsfullt med det kalla källvattnet. De Cecco Spaghetti kan serveras i många varianter. Den är perfekt till tomatsåser,vegetariska såser, fisk- eller skaldjurssåser, gräddsåser samt ostsåser. Här i 3 kgs säck för storkök.
Produktsida














