Pasta, Pappardelle durum 500g De Cecco
Artikelnummer
PAS DC5 PAP
Region
Abruzzo
Antal per förp.
8
Pappardelle finner man i hela Italien och är del av serien av lång platt pasta De är framförallt utmärkta i recept med såser på bas av vilt kött De rekommenderas dessutom i recept baserade på tomat och ost och med krämiga såser, som sprider sig väl på hela pastans yta
Relaterade produkter
Pasta, Bucatini 7 ihåliga spaghetti 500g Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S05 007
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S05 007
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Spaghetti som är ihåliga. Mycket populär i regionen Lazio där Rom ligger. Ett klassiskt recept är Bucatini all’amatriciana. Man steker tärningar av sidfläsk tillsammans med hackad lök i lite olivolja, tillsätter en burk krossade tomater och lite spansk peppar, låter det hela koka ihop, häller såsen äver de kokta bucatini och serverar med riven pecorino. Vin som passar till är t ex Barbera d’Asti.
ProduktsidaPasta Tagliatelle durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DCE TAG
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DCE TAG
Region
Abruzzo
Antal per förp.
8
En riktigt bra Tagliatelle tar tid att göra! Sedan 1886 har De Cecco producerat pasta i den lilla bergsbyn Fara San Martino i Abruzzo. Det utvalda durumvetet mals till semolinamjöl i egen kvarn. Semolinan blandas sedan omsorgsfullt med det kalla källvattnet. De Cecco Tagliatelle kan severas i många varianter.Den är perfekt till mustiga tomatsåser, fisk- eller skaldjurssåser samt gräddiga ostsåser.
ProduktsidaPasta, Lasagne durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC6 LAS
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC6 LAS
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Cecco lasagneplattor är gjorda på fint vete där man använder kärnan,semolinan, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett bra sätt. Plattorna är bronsvalsade vilket ger en skrovligare yta som drar till sig såser bättre. Pastan torkas långsamt på låg värme vilket gör att den klibbar mindre och behåller sin fina färg bättre.
ProduktsidaPasta, Rigatoni rör 5kg påse Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 070
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 070
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Tjocka räfflade pastarör. Vårt recept: ”Rigatoni all’Ortolano”. Skär lök, paprika, zucchini och auberginer i småbitar och låt dem fräsa i olivolja. Pressa över två vitlöksklyftor. Skolla, skala och kärna ur 3-4 tomater, hacka dem och tillsätt dem när grönsakerna mjuknat något. Strö över en tesked ORIS och en nypa socker. Servera pastan med såsen och nyriven parmesan.
Produktsida