
Pasta, Linguine Selezione Gour. 1kg Granarolo
Artikelnummer
GRA S10 008
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12

Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
Relaterade produkter
Pasta, Spaghetti durum 3kg De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC3 SPA
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC3 SPA
Region
Abruzzo
Antal per förp.
4
En riktigt bra spaghetti tar tid att göra! Sedan 1886 har De Cecco producerat pasta i den lilla bergsbyn Fara San Martino i Abruzzo. Det utvalda durumvetet mals till semolinamjöl i egen kvarn. Semolinan blandas sedan omsorgsfullt med det kalla källvattnet. De Cecco Spaghetti kan serveras i många varianter. Den är perfekt till tomatsåser,vegetariska såser, fisk- eller skaldjurssåser, gräddsåser samt ostsåser. Här i 3 kgs säck för storkök.
ProduktsidaCaputo torrjäst 100g
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA LIE 010
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA LIE 010
Region
Campania
Antal per förp.
10
Den här jästen matas enbart med naturliga ingredienser. Den passar för alla typer av jäsningar, även för glutenfria beredningar. Den återförslutningsbara förpackningen gör den enklare att lagra.
ProduktsidaRisottoris, Carnaroli 1kg Riso Gallo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA RGA C10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA RGA C10
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Carnaroli-riset ”föddes” 1945 genom en korsning av riset Vialone och Lencino. Carnaroli anses vara det förnämsta av alla rissorter och lämpar sig för en riktigt fin risotto. Riset behåller sin spänst även efter det att det är klart eftersom den innehåller mindre stärkelse än andra rissorter. Den passar också utmärkt till rissallad och som tillbehör.
ProduktsidaPasta, Penne 5 kg påse, Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 057
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 057
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Penne i storpack. ”Penne all’arrabbiata”: Fräs hackad lök och sidfläsk skuret i tärningar i olivolja på svag värme. Tillsätt vitlök, spansk peppar (peperoncino) och passerade tomater (LOT PAF 007) och låt det hela koka ihop något. Koka pastan, häll av vattnet, slå över såsen. Strö över hackad bladpersilja och rikligt med riven pecorino.
Produktsida