Pasta, Linguine Selezione Gour. 1kg Granarolo
Artikelnummer
GRA S10 008
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
Relaterade produkter
Risottoris, Carnaroli 1kg Riso Gallo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA RGA C10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA RGA C10
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Carnaroli-riset ”föddes” 1945 genom en korsning av riset Vialone och Lencino. Carnaroli anses vara det förnämsta av alla rissorter och lämpar sig för en riktigt fin risotto. Riset behåller sin spänst även efter det att det är klart eftersom den innehåller mindre stärkelse än andra rissorter. Den passar också utmärkt till rissallad och som tillbehör.
ProduktsidaPasta, Rigatoni rör 5kg påse Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 070
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 070
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Tjocka räfflade pastarör. Vårt recept: ”Rigatoni all’Ortolano”. Skär lök, paprika, zucchini och auberginer i småbitar och låt dem fräsa i olivolja. Pressa över två vitlöksklyftor. Skolla, skala och kärna ur 3-4 tomater, hacka dem och tillsätt dem när grönsakerna mjuknat något. Strö över en tesked ORIS och en nypa socker. Servera pastan med såsen och nyriven parmesan.
ProduktsidaPasta, Spaghetti durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 SPA
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 SPA
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
En riktigt bra spaghetti tar tid att göra! Sedan 1886 har De Cecco producerat pasta i den lilla bergsbyn Fara San Martino i Abruzzo. Det utvalda durumvetet mals till semolinamjöl i egen kvarn. Semolinan blandas sedan omsorgsfullt med det kalla källvattnet. De Cecco Spaghetti kan serveras i många varianter. Den är perfekt till tomatsåser,vegetariska såser, fisk- eller skaldjurssåser, gräddsåser samt ostsåser.
ProduktsidaPasta, Lasagne durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC6 LAS
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC6 LAS
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Cecco lasagneplattor är gjorda på fint vete där man använder kärnan,semolinan, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett bra sätt. Plattorna är bronsvalsade vilket ger en skrovligare yta som drar till sig såser bättre. Pastan torkas långsamt på låg värme vilket gör att den klibbar mindre och behåller sin fina färg bättre.
Produktsida