
Pasta, Rigatoni Selezione Gourmet 1kg Granarolo
Artikelnummer
GRA S10 070
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10

Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
Relaterade produkter
Pasta, Penne Selezione Gour. 1kg Granarolo
GRA S10 057
Pasta, Casareccia durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 CAS
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 CAS
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Cecco Pasta Casareccia har en fin, skruvad form. Den är gjord på semolinan,kärnan av durumvetet, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett ypperligt sätt. De Cecco bronsvalsar pastadegen för att ge den en strävare yta som suger upp såser och smaker bättre. Sedan torkas pastan långsamt under svag värme för att den ska klibba mindre och behålla sin fina, gyllene färg.
ProduktsidaPasta, Tagliatelle ägg 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC4 UOV
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC4 UOV
Region
Abruzzo
Antal per förp.
8
De Cecco Äggpasta Tagliatelle tillverkas med gamla metoder där de använderfärska ägg och inga konstgjorda färgämnen. Pastan kyls till 2-3° C varefter den knådas så tunn det går, ca 0,98-1,18mm. Tagliatelle har ett brett användningsområde, men formen ärsärskilt bra till tomatsåser eller till en ragu med kött. Den är även underbar till smakrika fisk- och skaldjurssåser. Kvaliteten på vetet och dess semolinakärna är lika hög som andra De Cecco-pastor.
ProduktsidaRisottoris, Arborio 1kg Riso Gallo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA RGA A10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA RGA A10
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Arborioris – Det enda riset som gäller när man ska göra en äkta krämig risotto. Låt hackad lök fräsa med lite smör eller olivolja i kastrullen, lägg därpå ner riset, låt det bli genomskinligt och tillsätt sedan övriga ingredienser t ex svamp, ärter, tärnat kött, hackade grönsaker (zucchini, auberginer el dyl). Späd först med 1 glas vitt vin som får dunsta och sedan med buljong, lite i taget under omrörning. Risotton är färdig efter ca 20 min. Smaka av med salt och peppar och servera gärna med färskriven parmesan.
Produktsida