
Salame Sopressa Vitlök, 3kg Matric
Artikelnummer
ITA SAL SOP
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
18

Mellangrov salami som smaksatts med kryddor och örter. Den är framställd av magert lårkött och pancetta av gris. En aning vitlök ger mycket läcker smak.
Relaterade produkter

Prosciutto crudo BLOCK, 2 kg Matric
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRO BLO
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRO BLO
Region
Lombardia
Antal per förp.
4
Mattonella – Lufttorkad skinka – Svål och läggfri. Saltas och lagras på samma sätt som de äkta parmaskinkorna, tillverkas av utvalda europeiska grisar. Matrics Mattonella är lagrad i minst 10 månader.
Produktsida
Prosciutto Parma, Pelatello, 6kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PAR PEL
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PAR PEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
En Parma kännetecknas av stämpeln med hertigkronan. Parmaskinkan anses vara kungen bland italienska charkuterivaror. Veronis Parma är lagrad i minst 14 månader. Denna Parma är utan lägg och utan merparten av svålen, därav namnet pelatello (skalad). 2st per kartong, säljs per kg.
Produktsida
Färsk Salsiccia Chili Toscana 300g Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER SAC P30
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAC P30
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Färsk Salsiccia med hetta av chilifrukt, perfekt att grilla, till pizza och i pasta. Värm produkten till minst +72 grader innan konsumering Glutenfri
Produktsida
Salame Milano 2,5kg
Charkuterier
Artikelnummer
ITA SAL MIL
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ITA SAL MIL
Region
Lombardia
Antal per förp.
10
Lufttorkad finmalen salami, den klassiska italienska salamin. Typisk för området runt Milano. Kryddad med krossad svartpeppar. Kanske den salamin som säljs mest i Italien. Bör skäras mycket tunt.
Produktsida














