
Pasta, Spaghetti Selezione Gour. 1kg Granarolo
Artikelnummer
GRA S10 006
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12

Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
Relaterade produkter
Risottoris, Carnaroli 1kg Riso Gallo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA RGA C10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA RGA C10
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Carnaroli-riset ”föddes” 1945 genom en korsning av riset Vialone och Lencino. Carnaroli anses vara det förnämsta av alla rissorter och lämpar sig för en riktigt fin risotto. Riset behåller sin spänst även efter det att det är klart eftersom den innehåller mindre stärkelse än andra rissorter. Den passar också utmärkt till rissallad och som tillbehör.
ProduktsidaPasta, Tortiglioni durum 3kg De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC3 TOR
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC3 TOR
Region
Abruzzo
Antal per förp.
4
De Cecco Pasta Tortiglioni är korta, räfflade pastatuber gjorda på fint vete där man använder kärnan, semolinan, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett bra sätt. sig såser bättre. Tortiglioni är bronsvalsad vilket ger en skrovligare yta som tar till Pastan torkas långsamt på låg värme vilket gör att den klibbar mindre och behåller sin fina färg bättre. De Cecco Pasta Tortiglioni är en bra form för mustiga tomatsåser, med eller utan kött. Här i 3 kgs säck för storkök.
ProduktsidaMjöl, Vete – Nuvola Super 25kg Caputo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA NUV SUP
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA NUV SUP
Region
Campania
Antal per förp.
1
Ett exakt urval av 100% naturliga råvaror, utan tillsatser eller konseveringsmedel. Detta säkerställer degens volym och mjukhet tack vare den höga höga jäsningskapacitet som finns naturligt i kornen. Typ: ”0” Protein: 13,5% W 260 – 280
ProduktsidaÄggpasta, Fettuccine 500g, Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS U05 124
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS U05 124
Region
21
Antal per förp.
10
Fettucine, är en lite bredare bandpasta. Granarolo tillverkar den av durumvete och färska ägg, 6 ägg per kilo mjöl. Pastadegen kavlas med traditionella bronsverktyg, vilket ger pastan en lite fjällig och porös yta som gör att såsen pastan serveras med absorberas bättre. – Ätes med fördel till ”ragú”= äkta köttfärssås eller varför inte med en gräddig sås på ärtor, skinka, parmesan, grädde och svart- peppar. Förpackad i askar om 500g.
Produktsida