AVRRON018.jpg

Rött vin

Ronchedone Rosso del Garda

Artikelnummer

AVR RON 018

Region

Lombardia

Antal per förp.

6

8058456383576

Producent: Ca dei Frati Region: Lombardia, Desenzano del Garda Druva: Marzemino, Sangiovese & Cabernet Tillverkning & lagring: Druvorna odlas i kalkrik jordmån i mikroklimatområdet på kullarna runt Desenzano längs södra delen av Gardasjön. Ronchedone lagras 14 månader på barrique följt av 10 mpnader på flaska. Doft: Röd frukt, blåbär, marasca-körsbär, balsam och lite syltiga toner Smak: Fyllig, välbalanserad och utvecklad smak med bra koncentration och längd Årgång: 2018 Restsötma: 6,7 g/l Syra: 6 g/l Alkoholhalt: 14,5 % Serveringsförslag: Långkok på rött kött, vilt, tyngre pastarätter samt lagrade ostar

Relaterade produkter

  • AVRFOLNAV.jpg

    Folonari Nero d`Avola DOC

    Rött vin

    Artikelnummer

    AVR FOL NAV

    Antal per förp.

    6

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    AVR FOL NAV

    Region

    Sicilia

    Antal per förp.

    6

    8000160632150

    Producent: Folonari Region: Sicilien Druva: Nero d`Avola Lagring: På ståltank. Doft: Mogen frukt. Smak: Intensiv kryddig med välbalanserade tanniner. Årgång: 2019 Restsötma: 3,5 g/l Syra: 6,0 g/l Alkoholhalt: 13,5% Serververingsförslag: Rött kött, kalvstek och lagrade ostar.

    Produktsida
  • AVRSANRIP.jpg

    Solane Valpolicela Ripasso Classico Superiore

    Rött vin

    Artikelnummer

    AVR SAN RIP

    Antal per förp.

    6

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    AVR SAN RIP

    Region

    Veneto

    Antal per förp.

    6

    8000160672262

    Producent: Santi Region: Veneto, Valpolicella Classico Superiore Druva: Corvina 80%, Rondinella 20 % Tillverkning & lagring: Efter skörd i september sorteras och pressas druvorna försiktigt för att sedan vila under kontrollerad temperatur. Efter avslutad jäsning lagras vinet fram till januari för att genomgå ”ripasso”-processen på resterna av Santis Amarone, vilket ger vinet kraft och personlighet. Efter blandning lagras vinet på barrique och sedan på stora ekfat i 18 månader Doft: Mörka bär,svarta plommon, tobak och vanilj. Smak: Fyllig och balanserad,tydliga toner av choklad, brödig ton, kryddig och fin syra. Årgång: 2017 Restsötma: 2,5 g/l Syra: 5 g/l Alkoholhalt: 14 % Serververingsförslag: Rött kött, vilt, tryffelrisotto, krämig pasta, lagrade hårdostar

    Produktsida
  • AVRAGL136.jpg

    Indomito Aglianico del Beneventano IGT

    Rött vin

    Artikelnummer

    AVR AGL 136

    Antal per förp.

    6

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    AVR AGL 136

    Region

    Campania

    Antal per förp.

    6

    8003969003503

    Producent: Cantine Francesco Minini Region: Campania Druva: Aglianico Lagring: Doft: Mörka bär och kryddiga toner. Smak: Välbalanserad mellan frukt och tanniner med behagliga balsamtoner. Årgång: 2019 Restsötma: 8,3 g/l Syra: 5,8 g/l: Alkoholhalt: 13% Serveringsförslag: Passar till smakrika rätter och lagrade ostar.

    Produktsida
  • AVRMELG18.jpg

    Granaio Chianti Classico DOCG

    Dryck, Rött vin

    Artikelnummer

    AVR MEL G18

    Antal per förp.

    6

    Klicka för att läsa mer

    Artikelnummer

    AVR MEL G18

    Region

    Toscana

    Antal per förp.

    6

    8000160623288

    Producent: Fattorie Melini Region: Toscana, Chianti Classico Druva: Sangiovese och en liten mängd Merlot Tillverkning & lagring: Druvorna odlas i Chianti Classico på 300-400 meters höjd, manuell skörd, långsam temperaturkontrollerad jäsning och överpumpning. Naturlig malolaktisk jäsning, lagras på franska ekfat i ca 18 månader därefter en tid på flaska. Doft: Generös frukt av mogna druvor och vilda bär inlindade i toner av vanilj, gladiolus och viol. Smak: Fyllig, rund och behaglig med ren frukt och en ton av mandel. Välbalanserad fin syra. Årgång: 2018 Restsötma: 0,5 g/l Syra: 5,6 g/l Alkoholhalt: 14,5 % Serveringsförslag: Pizza, pasta, till steken eller det grillade köttet. Chianti Classico har en given plats på det italienska middagsbordet

    Produktsida