Matric Salame Ventricina Stark, 2,5kg
Artikelnummer
VER SAL VEN
Region
Lombardia
Antal per förp.
12.5
Lufttorkad grovt malen salami kryddad med fänkål, pepparkorn och spansk peppar. En het salami som verkligen smakar mycket. Karakteristisk röd färg. Fetthalt 32,1%. Typisk för södra Italien. Bör skäras tunt.
Relaterade produkter
Salame Milano 2,5kg
Charkuterier
Artikelnummer
ITA SAL MIL
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ITA SAL MIL
Region
Lombardia
Antal per förp.
10
Lufttorkad finmalen salami, den klassiska italienska salamin. Typisk för området runt Milano. Kryddad med krossad svartpeppar. Kanske den salamin som säljs mest i Italien. Bör skäras mycket tunt.
ProduktsidaItaliensk Prosciutto mellanfolie 250g skivad
Charkuterier
Artikelnummer
VER ROS PM2
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER ROS PM2
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Skivad lufttorkad skinka med mellanfolie 250g. Utvalda grislår som saltats och lagrats ca 1 år. Tunnskivad. Äts som förrätt (antipasto), används som smakförhöjare i matlagning. Ett litet tips om skinkan ska ligga på buffén: täck den med salladsblad tills gästerna kommer så bibehåller skinkan sin färg och naturliga fuktighet.
ProduktsidaProsciutto Parma, 7kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PAR 700
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PAR 700
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
14
Parmaskinka anses kung bland italienska charkuterier. Denna lufttorkade skinka är den minst manipulerade produkt man kan servera. Den är resultatet av den enkla kombinationen färska grislår, salt, tid. Köttet är rosafärgat och kransas av en fettbård. Väldoftande, delikat smak, något salt, smaklig och aromatisk. En äkta parmaskinka bär stämpel med hertigkrona och har lagrats i minst 13 mån. Säljs endast hel ca 7 kg (kilopris).
ProduktsidaBV Q+ Carrobbio Guanciale, griskind 1,5kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER PQ CAR
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PQ CAR
Region
Lombardia
Antal per förp.
4
Guanciale Carrobbio, kindfläsk, från Pedrazzolis Q+-serie. Ett underbart guanciale från grisens möraste del där djurets fett är som bäst. Då det är lagrat i minst 3 månader får det en speciell smak: mild men bestämd, delikat men med en raffinerat kryddig eftersmak, det är idealiskt som antipasto eller för att ge karaktär åt en rätt.
Produktsida