
Prosciutto crudo BLOCK, 2 kg Matric
Artikelnummer
VER PRO BLO
Region
Lombardia
Antal per förp.
4

Mattonella – Lufttorkad skinka – Svål och läggfri. Saltas och lagras på samma sätt som de äkta parmaskinkorna, tillverkas av utvalda europeiska grisar. Matrics Mattonella är lagrad i minst 10 månader.
Relaterade produkter

Prosciutto Crudo Extra, 6kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRO CRU
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRO CRU
Region
Lombardia
Antal per förp.
12
Den lufttorkade skinkan Prosciutto Crudo, saltas och lagras på samma sätt som de äkta parmaskinkorna och tillverkas av utvalda europeiska grislår. Skinkan lagras i 10 månader. Säljs hel ca 6kg – kilopris.
Produktsida
Färsk Salsiccia Chili Toscana 300g Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER SAC P30
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAC P30
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Färsk Salsiccia med hetta av chilifrukt, perfekt att grilla, till pizza och i pasta. Värm produkten till minst +72 grader innan konsumering Glutenfri
Produktsida
Prosciutto Rosatello, halv ca 4kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRC ROS
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRC ROS
Region
21
Antal per förp.
16
Denna skinka är smaksatt med en speciell saltlake och en välbalanserad örtblandning som tillsätts till köttet under beredningen. Skinkan ugnsrostas och får då sin karaktäristiska brynta yta. Den skärs i halvor och vakuumpackas.
Produktsida
Prosciutto crudo, skivad 300g Matric
Charkuterier
Artikelnummer
VER ROM PR3
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER ROM PR3
Region
Lombardia
Antal per förp.
5
Skivad lufttorkad skinka i lite större förpackning om 300 g. Utvalda grislår som saltats och lagrats ca 1 år. Tunnskivad. Äts som förrätt (antipasto), används även som smakförhöjare i matlagningen. Ett litet tips om skinkan ska ligga på buffén: täck den med salladsblad tills gästerna kommer så bibehålller skinkan sin färg och naturliga fuktighet. Förvara den skivade prosciutton så kallt som möjligt i kylskåpet, gärna 0-gradigt, så går det lättare att sära på skivorna.
Produktsida














