
Salame Sopressa Vitlök, 3kg Matric
Artikelnummer
ITA SAL SOP
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
18

Mellangrov salami som smaksatts med kryddor och örter. Den är framställd av magert lårkött och pancetta av gris. En aning vitlök ger mycket läcker smak.
Relaterade produkter
Prosciutto Crudo Extra, 6kg
VER PRO CRU
BV Q+ Carrobbio Guanciale, griskind 1,5kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER PQ CAR
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PQ CAR
Region
Lombardia
Antal per förp.
4
Guanciale Carrobbio, kindfläsk, från Pedrazzolis Q+-serie. Ett underbart guanciale från grisens möraste del där djurets fett är som bäst. Då det är lagrat i minst 3 månader får det en speciell smak: mild men bestämd, delikat men med en raffinerat kryddig eftersmak, det är idealiskt som antipasto eller för att ge karaktär åt en rätt.
ProduktsidaMortadella delle feste IGP 2,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER MOR 250
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER MOR 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
5
Mortadella är en av de mest traditionella charkuterierna i Italien. Den kommer ursprungligen från regionen Emilia men är numera känd över hela världen. För tillverkningen används griskött som finmalts och speck från bogen, som blir de väl synliga späckbitarna som syns på den uppskurna mortadellan. Fetthalten i denna mortadella är endast 25%. Skär mortadellan i tunna skivor och ät den till ett gott bröd, skär den i tärningar som cocktail-tilltugg eller använd den i pastarätter, i pajer eller i sallader.
ProduktsidaSalame Milano 2,5kg
Charkuterier
Artikelnummer
ITA SAL MIL
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ITA SAL MIL
Region
Lombardia
Antal per förp.
10
Lufttorkad finmalen salami, den klassiska italienska salamin. Typisk för området runt Milano. Kryddad med krossad svartpeppar. Kanske den salamin som säljs mest i Italien. Bör skäras mycket tunt.
Produktsida