Salsiccia calabra picc, stark ca 350g
Artikelnummer
ITA SAC CAL
Region
Calabria
Antal per förp.
5
En salame med styrka kryddad med rödpeppar innehåller100% fläskkött- Mycket lämplig på pizzan, passar fint också som antipasto.
Relaterade produkter
Matric Salame Ventricina Stark, 2,5kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER SAL VEN
Antal per förp.
12.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAL VEN
Region
Lombardia
Antal per förp.
12.5
Lufttorkad grovt malen salami kryddad med fänkål, pepparkorn och spansk peppar. En het salami som verkligen smakar mycket. Karakteristisk röd färg. Fetthalt 32,1%. Typisk för södra Italien. Bör skäras tunt.
ProduktsidaPancetta affumicata (bacon) 1,5kg
Charkuterier
Artikelnummer
ITA PAN AFF
Antal per förp.
15
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ITA PAN AFF
Region
Lombardia
Antal per förp.
15
Pancetta affumicata är det italienska svaret på bacon Den lättrökta doften ger den speciella smaken som gör den utmärkt i flertal pastarätter som t.ex. Carbonaran och i grytor samt med äggrätter.
ProduktsidaMortadella delle feste IGP 2,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER MOR 250
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER MOR 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
5
Mortadella är en av de mest traditionella charkuterierna i Italien. Den kommer ursprungligen från regionen Emilia men är numera känd över hela världen. För tillverkningen används griskött som finmalts och speck från bogen, som blir de väl synliga späckbitarna som syns på den uppskurna mortadellan. Fetthalten i denna mortadella är endast 25%. Skär mortadellan i tunna skivor och ät den till ett gott bröd, skär den i tärningar som cocktail-tilltugg eller använd den i pastarätter, i pajer eller i sallader.
ProduktsidaProsciutto Rosatello, halv ca 4kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRC ROS
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRC ROS
Region
21
Antal per förp.
16
Denna skinka är smaksatt med en speciell saltlake och en välbalanserad örtblandning som tillsätts till köttet under beredningen. Skinkan ugnsrostas och får då sin karaktäristiska brynta yta. Den skärs i halvor och vakuumpackas.
Produktsida