
Salsiccia calabra picc, stark ca 350g
Artikelnummer
ITA SAC CAL
Region
Calabria
Antal per förp.
5

En salame med styrka kryddad med rödpeppar innehåller100% fläskkött- Mycket lämplig på pizzan, passar fint också som antipasto.
Relaterade produkter

Salame Spianata Stark, 3,2kg Matric
Charkuterier
Artikelnummer
VER SAL VEP
Antal per förp.
9.6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAL VEP
Region
Lombardia
Antal per förp.
9.6
Lufttorkad mellangrovt malen, pepparstark platt salame, typisk för Kalabrien. Kryddad med hela pepparkorn, spansk peppar och vin. Bör skäras i mycket tunna skivor.
Produktsida
Salame Sopressa Vitlök, 3kg Matric
Charkuterier
Artikelnummer
ITA SAL SOP
Antal per förp.
18
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ITA SAL SOP
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
18
Mellangrov salami som smaksatts med kryddor och örter. Den är framställd av magert lårkött och pancetta av gris. En aning vitlök ger mycket läcker smak.
Produktsida
Prosciutto Parma, 7kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PAR 700
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PAR 700
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
14
Parmaskinka anses kung bland italienska charkuterier. Denna lufttorkade skinka är den minst manipulerade produkt man kan servera. Den är resultatet av den enkla kombinationen färska grislår, salt, tid. Köttet är rosafärgat och kransas av en fettbård. Väldoftande, delikat smak, något salt, smaklig och aromatisk. En äkta parmaskinka bär stämpel med hertigkrona och har lagrats i minst 13 mån. Säljs endast hel ca 7 kg (kilopris).
Produktsida
Prosciutto crudo BLOCK, 2 kg Matric
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRO BLO
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRO BLO
Region
Lombardia
Antal per förp.
4
Mattonella – Lufttorkad skinka – Svål och läggfri. Saltas och lagras på samma sätt som de äkta parmaskinkorna, tillverkas av utvalda europeiska grisar. Matrics Mattonella är lagrad i minst 10 månader.
Produktsida














