Abruzzo
Naturreservat, björnar, vargar och vidunderliga höjder. Här ser man en enkel och genuin tradition i den kulinariska kulturen. Lamm används flitigt på olika sätt: i grytor, på spett, i pastan och i soppan. Sedan är denna region stolt över sina ostar: ”pecorino abruzzese” och ”scamorza di Abruzzo” som äts som de är eller används i matlagning.
Produkter från Abruzzo
Pesto Genovese 200g De Cecco
Artikelnummer
LOC DCE VER
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOC DCE VER
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
Pesto alla Genovese De Cecco är resultatet av ett exklusivt recept av Heinz Beck. Tillverkad i Ligurien, med 100% italiensk basilika, extra jungfruolivolja, pinjenötter och Parmigiano Reggiano från ett recept som påminner om hemlagad pesto.
ProduktsidaPasta, Glutenfri Linguine 400g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GFP DCE LIN
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GFP DCE LIN
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
Glutenfri Pasta gjord på en mix av 4 sorters mjöl, som ger pastan smak och konsistens som liknar pasta som är gjord av durumvete. Pastan har goda tillagningsegenskaper. Mjölblandningen är: fullkornsmjöl av ris, majsmjöl, sorghum-mjöl, teffmjöl. Förvara på avstånd från värme och ljus och undvik fuktig miljö. Koktid: ca 10min
ProduktsidaPasta, Glutenfri Penne Rigate 400g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GFP DCE PEN
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GFP DCE PEN
Region
Abruzzo
Antal per förp.
14
Glutenfri Pasta gjord på en mix av 4 sorters mjöl, som ger pastan smak och konsistens som liknar pasta som är gjord av durumvete. Pastan har goda tillagningsegenskaper. Mjölblandningen är: fullkornsmjöl av ris, majsmjöl, sorghum-mjöl, teffmjöl. Koktid: ca 10min
ProduktsidaPasta, Bucatini durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 BUC
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 BUC
Region
Abruzzo
Antal per förp.
24
Bucatini (även kallade Perciatelli) är av napolitanskt ursprung, med en långsträckt form och en rund ihålig sektion. Bucatini all’Amatriciana är en känd rätt, med tomatsås, guanciale och riven pecorino romano. Detta mångsidiga format är också utmärkt med smör, kött eller fisksåser. Bucatini är också perfekt med alla tomatsåser baserade på grönsaker som paprika, auberginer, zucchine, oliver och kapris
ProduktsidaPasta, Pappardelle durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 PAP
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 PAP
Region
Abruzzo
Antal per förp.
8
Pappardelle finner man i hela Italien och är del av serien av lång platt pasta De är framförallt utmärkta i recept med såser på bas av vilt kött De rekommenderas dessutom i recept baserade på tomat och ost och med krämiga såser, som sprider sig väl på hela pastans yta
ProduktsidaFolonari Montepulciano d`Abruzzo DOC
Rött vin
Artikelnummer
AVR FOL MAB
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVR FOL MAB
Region
Abruzzo
Antal per förp.
6
Producent: Folonari Region: Abruzzo Druva: Montepulciano d`Abruzzo Lagring: På ståltank. Doft: Generös doft av plommon, biggaråer och viol Smak: Torr och varm i gommen med en tydlig eftersmak av torkad frukt och rostad hasselnöt. Årgång: 2019 Restsötma: 0,3 g/l Syra: 4,9 g/l Alkohol: 13% Serververingsförslag: Lamm, nöt och lagrade ostar.
ProduktsidaOlivolja, 100 % Italiano , 0,5L De Cecco
Olivolja
Artikelnummer
OLI DCI 050
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OLI DCI 050
Region
Abruzzo
Antal per förp.
6
”100% italiensk” extra jungfruolivolja från De Cecco erhålls genom att noggrant välja oliver som uteslutande är av italienskt ursprung. Denna olja kännetecknas av sin guldgula färg med djupa,gröna reflexer och av sin fruktiga, djupa olivarom med inslag av mandel. En perfekt smaksättare att äta ”rå” på sallader, fiskrätter mm. Eller bara till ett gott bröd.
ProduktsidaOlivolja, Classico 0,5L De Cecco
Olivolja
Artikelnummer
OLI DCC 050
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OLI DCC 050
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Cecco Extra Jungfru Olivolja ”Classico”, skapad av familjen DE CECCOs erfarenheter. Det är en olja av hög kvalitet, som utmärker sig med dess guldgula färg med gröna reflexer, och för den tydliga olivdoften med toner av gräs. Dess smak är full, behaglig och balanserad och i en harmoni som tillfredställer de mest krävande av gommar och lyfter fram smaken i alla rätter. Den är idealisk för alla användningar, både tillagad och rå. Utmärkt för friteringar.
ProduktsidaOlivolja, Classico EKO, 0,5L De Cecco
Olivolja
Artikelnummer
OLI DCB 050
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OLI DCB 050
Region
Abruzzo
Antal per förp.
6
Denna ekologiska extrajungfruolivolja från De Cecco är resultatet av kvalitéten hos oliver som odlas uteslutande med respekt för naturen, helt utan bekämpningsmedel och herbicider. Dess kvalitet testas noggrant av ackrediterade organisationer som är auktoriserade för kontroll av ekologiska produkter. Den har en fruktig doft och en djup och harmonisk smak. Eftersmaken är kraftigt pepprig vilket är synonym med en olivolja av yttersta kvalitét. En perfekt smaksättare att äta ”rå” på sallader, fiskrätter mm. Eller bara till ett gott bröd.
ProduktsidaOlivolja, Fruttato, 0,5L De Cecco
Olivolja
Artikelnummer
OLI DCF 050
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OLI DCF 050
Region
Abruzzo
Antal per förp.
6
“Fruttato” extra jungfruolivolja från De Cecco skapas genom att välja högkvalitativa oliver som skördas något före full mognadsgrad. Med klar, grön färg med gyllengula reflexer. Den kännetecknas också av den intensiva och långvariga doften av nyklippt gräs. Smaken är kraftig och intensiv och med lång, fyllig eftersmak.
ProduktsidaOlivolja, Classico extra jungfru, 1L De Cecco
Olivolja
Artikelnummer
OLI DCC 100
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OLI DCC 100
Region
Abruzzo
Antal per förp.
6
De Cecco Extra Jungfru Olivolja ”Classico”, skapad av familjen DE CECCOs erfarenheter. Det är en olja av hög kvalitet, som utmärker sig med dess guldgula färg med gröna reflexer, och för den tydliga olivdoften med toner av gräs. Dess smak är full, behaglig och balanserad och i en harmoni som tillfredställer de mest krävande av gommar och lyfter fram smaken i alla rätter. Den är idealisk för alla användningar, både tillagad och rå. Utmärkt för friteringar.
ProduktsidaOlivolja, Classico , 0,75L De Cecco
Olivolja
Artikelnummer
OLI DCC 075
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OLI DCC 075
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Cecco Extra Jungfru Olivolja ”Classico”, skapad av familjen De Ceccos långa erfarenhet. Det är en olja av hög kvalitet, som utmärker sig med dess guldgula färg med gröna reflexer, och för den tydliga olivdoften med toner av gräs. Dess smak är full, behaglig och balanserad och i en harmoni som tillfredställer de mest krävande av gommar och lyfter fram smaken i alla rätter. Den är idealisk för alla användningar, både tillagad och rå. Utmärkt för friteringar.
ProduktsidaOlivolja, Classico 5L De Cecco
Olivolja
Artikelnummer
OLI DCC 500
Antal per förp.
2
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OLI DCC 500
Region
Abruzzo
Antal per förp.
2
De Cecco Extra Jungfru Olivolja ”Classico”, skapad av familjen DE CECCOs erfarenheter. Det är en olja av hög kvalitet, som utmärker sig med dess guldgula färg med gröna reflexer, och för den tydliga olivdoften med toner av gräs. Dess smak är full, behaglig och balanserad och i en harmoni som tillfredställer de mest krävande av gommar och lyfter fram smaken i alla rätter. Den är idealisk för alla användningar, både tillagad och rå. Utmärkt för friteringar.
ProduktsidaOlivolja, Classico 3L De Cecco
Olivolja
Artikelnummer
OLI DCC 300
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OLI DCC 300
Region
Abruzzo
Antal per förp.
4
De Cecco Extra Jungfru Olivolja ”Classico”, skapad av familjen DE CECCOs erfarenheter. Det är en olja av hög kvalitet, som utmärker sig med dess guldgula färg med gröna reflexer, och för den tydliga olivdoften med toner av gräs. Dess smak är full, behaglig och balanserad och i en harmoni som tillfredställer de mest krävande av gommar och lyfter fram smaken i alla rätter. Den är idealisk för alla användningar, både tillagad och rå. Utmärkt för friteringar.
ProduktsidaPasta, Casareccia durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 CAS
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 CAS
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Cecco Pasta Casareccia har en fin, skruvad form. Den är gjord på semolinan,kärnan av durumvetet, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett ypperligt sätt. De Cecco bronsvalsar pastadegen för att ge den en strävare yta som suger upp såser och smaker bättre. Sedan torkas pastan långsamt under svag värme för att den ska klibba mindre och behålla sin fina, gyllene färg.
ProduktsidaPasta, Cavatappi durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC6 CAV
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC6 CAV
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Cecco Pasta Cavatappi tillhör en familj av pasta med olika former som ärlockformade, korkskruvsformade eller rörformade. Cavatappis öppningar och räffling tar upp såsen på ett fantastiskt sätt. Pastan torkas långsamt på låg värme vilket gör att den klibbar mindre och behåller sin fina gula färg. De Cecco Pasta Cavatappi är en bra form för mustiga tomatsåser, gärna med chili.
ProduktsidaPasta, Fusilli durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 FUS
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 FUS
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
Denna form av pasta kommer ursprungligen från Kampanien. De Cecco fusilli är särsilt bra till kött och fiskbaserade rätter. Den är också perfekt med sås som har en tomat som bas samt paprika, auberginer, oliver och kapris. Pastan är bronsvalsad vilket ger en skrovlig yta som tar till sig såser bättre. Pastan torkas långsamt på låg värme vilket gör att den klibbar mindre och behåller sin fina färg bättre.
ProduktsidaPasta, Tortiglioni durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 TOR
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 TOR
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Cecco Pasta Tortiglioni är korta, räfflade pastatuber gjorda på fint vete där man använder kärnan, semolinan, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett bra sätt. sig såser bättre. Tortiglioni är bronsvalsad vilket ger en skrovligare yta som tar till Pastan torkas långsamt på låg värme vilket gör att den klibbar mindre och behåller sin fina färg bättre. De Cecco Pasta Tortiglioni är en bra form för mustiga tomatsåser, med eller utan kött.
ProduktsidaPasta, Spaghetti durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 SPA
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 SPA
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
En riktigt bra spaghetti tar tid att göra! Sedan 1886 har De Cecco producerat pasta i den lilla bergsbyn Fara San Martino i Abruzzo. Det utvalda durumvetet mals till semolinamjöl i egen kvarn. Semolinan blandas sedan omsorgsfullt med det kalla källvattnet. De Cecco Spaghetti kan serveras i många varianter. Den är perfekt till tomatsåser,vegetariska såser, fisk- eller skaldjurssåser, gräddsåser samt ostsåser.
ProduktsidaPasta, Linguine durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 LIN
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 LIN
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Ceccos linguine är gjord på semolinan, kärnan av durumvetet, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett mycket bra sätt. Pastadegen bronsvalsas för att ge den en strävare yta som suger upp såser och smaker bättre. Sedan torkas pastan långsamt under svag värme för att den ska klibba mindre och behålla sin fina, gyllene färg.
ProduktsidaPasta Tagliatelle durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DCE TAG
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DCE TAG
Region
Abruzzo
Antal per förp.
8
En riktigt bra Tagliatelle tar tid att göra! Sedan 1886 har De Cecco producerat pasta i den lilla bergsbyn Fara San Martino i Abruzzo. Det utvalda durumvetet mals till semolinamjöl i egen kvarn. Semolinan blandas sedan omsorgsfullt med det kalla källvattnet. De Cecco Tagliatelle kan severas i många varianter.Den är perfekt till mustiga tomatsåser, fisk- eller skaldjurssåser samt gräddiga ostsåser.
ProduktsidaPasta, Fettuccine durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC4 FET
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC4 FET
Region
Abruzzo
Antal per förp.
8
En riktigt bra Fettuccine tar tid att göra! Sedan 1886 har De Cecco producerat pasta i den lilla bergsbyn Fara San Martino i Abruzzo. Det utvalda durumvetet mals till semolinamjöl i egen kvarn. semolinan blandas sedan omsorgsfullt med det kalla källvattnet. De Cecco Fettuccine passar till många anrättningar Tomatsåser, Fisk/skaldjurssåser med eller utan grädde.
ProduktsidaPasta, Lasagne durum 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC6 LAS
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC6 LAS
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Cecco lasagneplattor är gjorda på fint vete där man använder kärnan,semolinan, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett bra sätt. Plattorna är bronsvalsade vilket ger en skrovligare yta som drar till sig såser bättre. Pastan torkas långsamt på låg värme vilket gör att den klibbar mindre och behåller sin fina färg bättre.
ProduktsidaGnocchi, Potatis 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC5 GNO
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC5 GNO
Region
Abruzzo
Antal per förp.
12
De Cecco Gnocchi di Patate är gjorda på noga utvalda potatisar och vetemjöl. Denna gnocchi har en oval form med räfflad yta som gör demlämpligatill köttsåser, pesto alla Genovese, krämiga ostsåser och Parmigiano Reggiano. Koka till alla flyter upp till ytan , ca: 2 minuter.
ProduktsidaPasta, Pappardelle ägg 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC4 PAP
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC4 PAP
Region
Abruzzo
Antal per förp.
8
De Cecco Äggpasta Pappardelle görs enligt en traditionell metod med färska ägg och är fri från syntetiska färgämnen. Pastan kyls till 2-3° C och knådas så den blir så tunn som möjligt (0,98-1,18mm). Kvaliten på vetet och semolinakärnan är samma som andra De Cecco-pastor. Pappardelle är perfekt tillsammans med kötträtter, med eller utan tomatsås. Underbar till krämiga ostsåser som fastnar på pastans hela yta.
ProduktsidaPasta, Tagliatelle ägg 500g De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC4 UOV
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC4 UOV
Region
Abruzzo
Antal per förp.
8
De Cecco Äggpasta Tagliatelle tillverkas med gamla metoder där de använderfärska ägg och inga konstgjorda färgämnen. Pastan kyls till 2-3° C varefter den knådas så tunn det går, ca 0,98-1,18mm. Tagliatelle har ett brett användningsområde, men formen ärsärskilt bra till tomatsåser eller till en ragu med kött. Den är även underbar till smakrika fisk- och skaldjurssåser. Kvaliteten på vetet och dess semolinakärna är lika hög som andra De Cecco-pastor.
ProduktsidaPasta, Cavatappi durum 3kg De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC3 CAV
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC3 CAV
Region
Abruzzo
Antal per förp.
4
De Cecco Pasta Cavatappi tillhör en familj av pasta med olika former som ärlockformade, korkskruvsformade eller rörformade. Cavatappis öppningar och räffling tar upp såsen på ett fantastiskt sätt. Pastan torkas långsamt på låg värme vilket gör att den klibbar mindre och behåller sin fina gula färg. De Cecco Pasta Cavatappi är en bra form för mustiga tomatsåser, gärna med chili. Här i 3 kgs säck för storkök.
ProduktsidaPasta, Penne durum 3kg De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC3 PEN
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC3 PEN
Region
Abruzzo
Antal per förp.
4
Penne Rigate är bland de mest kända pastaformaten och är således även de mest användbara i köket. De Ceccos Penne Rigate är perfekta för att laga till pasta i ugn eller för pastarätter med sås på gris-eller nötkött. De är dessutom utmärkta med såser på bas av grönsaker och mera i allmänhet, just för deras mångsidighet för alla recept ur medelhavstraditonen. Som den klassiska såsen på tomat, basilika, extra jungfru olivolja och lite färskriven parmesanost.En annan klassisk sås är arrabbiata-såsen, där Penne rigate är ett måste. Här i 3 kgs säck för storkök.
ProduktsidaPasta, Fusilli durum 3kg De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC3 FUS
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC3 FUS
Region
Abruzzo
Antal per förp.
4
Denna form av pasta kommer ursprungligen från Kampanien. De Cecco fusilli är särsilt bra till kött och fiskbaserade rätter. Den är också perfekt med sås som har en tomat som bas samt paprika, auberginer, oliver och kapris. Pastan är bronsvalsad vilket ger en skrovlig yta som tar till sig såser bättre. Pastan torkas långsamt på låg värme vilket gör att den klibbar mindre och behåller sin fina färg bättre. Här i 3 kgs säck för storkök.
ProduktsidaPasta, Tortiglioni durum 3kg De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC3 TOR
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC3 TOR
Region
Abruzzo
Antal per förp.
4
De Cecco Pasta Tortiglioni är korta, räfflade pastatuber gjorda på fint vete där man använder kärnan, semolinan, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett bra sätt. sig såser bättre. Tortiglioni är bronsvalsad vilket ger en skrovligare yta som tar till Pastan torkas långsamt på låg värme vilket gör att den klibbar mindre och behåller sin fina färg bättre. De Cecco Pasta Tortiglioni är en bra form för mustiga tomatsåser, med eller utan kött. Här i 3 kgs säck för storkök.
ProduktsidaPasta, Spaghetti durum 3kg De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC3 SPA
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC3 SPA
Region
Abruzzo
Antal per förp.
4
En riktigt bra spaghetti tar tid att göra! Sedan 1886 har De Cecco producerat pasta i den lilla bergsbyn Fara San Martino i Abruzzo. Det utvalda durumvetet mals till semolinamjöl i egen kvarn. Semolinan blandas sedan omsorgsfullt med det kalla källvattnet. De Cecco Spaghetti kan serveras i många varianter. Den är perfekt till tomatsåser,vegetariska såser, fisk- eller skaldjurssåser, gräddsåser samt ostsåser. Här i 3 kgs säck för storkök.
ProduktsidaPasta, Linguine durum 3kg De Cecco
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS DC3 LIN
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS DC3 LIN
Region
Abruzzo
Antal per förp.
4
De Ceccos linguine är gjord på semolinan, kärnan av durumvetet, som drar åt sig lagom med vätska och därmed bibehåller doft och smak på ett mycket bra sätt. Pastadegen bronsvalsas för att ge den en strävare yta som suger upp såser och smaker bättre. Sedan torkas pastan långsamt under svag värme för att den ska klibba mindre och behålla sin fina, gyllene färg. Här i 3 kgs säck för storkök.
Produktsida