Emilia-Romagna
Parmigiano Reggiano, Parmaskinka, Mortadella, Lasagne, Tortellini – ja, listan kan göras lång- man säger att denna region är ”Italiens mage”. Här äter man med stolthet av sina regionala produkter som även fått framfart i andra delar av Europa.
Produkter från Emilia-Romagna
BV Tomater, Pizzasås 400g burk Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PIB 004
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PIB 004
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
En färdigkryddad pizzasås med oregano, basilika och lök. Färdig att breda över pizzan, strö sedan på mozzarella och ev. skinka/svamp eller någon annan av dina favorit”pålägg” och in i ugnen- mums! Fin också som smaksättare i grytor tex i fläsk och lammgrytor.
ProduktsidaTomatpuré, dubbel koncentr. 200g tub Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PTU 020
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PTU 020
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Muttis klassiska högkvalitativa koncentrerade tomatpuré, där det endast behövs en liten klick – dryg och smakrik. Fin till pastasåser, i grytor, i marinad och som smakförstärkare.
ProduktsidaGrana Padano minst 10 mån, 1kg Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD 114
Antal per förp.
10.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD 114
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10.5
”DOP” hårdost som lagrats i minst 10 månader. Tillverkas i Po-dalen i norra Italien. Smaken är distinkt, stark men ändå mjuk. Används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan. Perfekt till päron. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaHel Parmigiano Reggiano 24 m
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR H24
Antal per förp.
38
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR H24
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
38
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk, lagrad i 2 år. Smaken är unik. Till en Parmigiano Reggiano på 32 kg går det åt ca 600 liter mjölk!
ProduktsidaSås med 4 ostar 800g Greci
Såser & krämer
Artikelnummer
LOG T4F 080
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG T4F 080
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
En härlig ostkräm gjord på parmigiano reggiano, Italico, Emmenthaler och Fontina. Utmärkt till pasta, risotto, till kötträtter samt till pizza. Mycket dryg och en len fin smak.
ProduktsidaSardeller, fileér i solrosolja 720g, Greci
Fiskkonserver
Artikelnummer
LOG FAG 072
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG FAG 072
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Sardellfileér, fileade för hand och konserverade i solrosfröolja. Idealiska att lägga på pizza, förberedning av salta bakverk, såser och huvudrätter.
ProduktsidaParmigano Reggiano DOP 12 mån 150g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 12M
Antal per förp.
20
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 12M
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
20
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning. Här i praktisk förpackning om 150g. Lagrad i minst 12 månader.
ProduktsidaFärsk Salsiccia Chili Toscana 300g Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER SAC P30
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAC P30
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Färsk Salsiccia med hetta av chilifrukt, perfekt att grilla, till pizza och i pasta. Värm produkten till minst +72 grader innan konsumering Glutenfri
ProduktsidaMozzarella, limpa EU mjölk, 350g Granarolo
Artikelnummer
OST MOG 035
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG 035
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Färsk Salsiccia – CHILI, 230g Veroni
Artikelnummer
VER SAC FST
Antal per förp.
2.76
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAC FST
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
2.76
En färsk malen fläskkorv ”salsiccia” kryddad med rödpeppar för lite extra sting! Stoppad i natuligt fjälster. Kan stekas i panna eller ugn och är förträfflig på grillen. Vac-packad. Ingredienser: fläskkött, salt, kryddor, aromämnen, socker: dextros, antioxidant: askorbinsyra, konserveringsmedel: kaliumnitrat. Glutenfri och laktosfri. P.S.! Man kan också ta ur köttet och använda det i pastasåsen!
ProduktsidaMozzarella Burrata 125g, Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST BUR G12
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST BUR G12
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Burrata är en krämig färskost och är en specialietet från Apulien i södra Italien. Osten liknar en boll som fyllts med färsk grädde och strimlade bitar av mozzarella och knutits ihop. Vanlig i matlagningen och sallader; används även till frukost som ersättare för fil eller yoghurt. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaSås med champinjoner och tryffel 400g Greci
Artikelnummer
LOG CRE TAR
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG CRE TAR
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Kräm av finmalda champinjoner, berikad med svart tryffel Hög kvalitet Produkten är perfekt för att göra pastarätter, Bruschetta samt kanapéer
ProduktsidaBV Blandsvamp i bitar, sauterad 800g, Greci
Grönsakskonserver
Artikelnummer
LOG CRE BLA
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG CRE BLA
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Leverantör: Greci Region: Emilia-Romagna En blandning av odlad och vild svamp, skuren i små bitar och sauterad med grädde. Perfekt till pasta, risotto, pizza och polenta. Passar som fyllning i omelett eller som en bas i en sås till en kötträtt.
ProduktsidaFolonari Trebbiano del Rubicone IGT
Vitt vin
Artikelnummer
AVV FOL TRE
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVV FOL TRE
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Producent: Folonari Region: Emilia-Romagna, Provincia di Ravenna Druva: Trebbiano Romagnolo Tillverkning: Jäsning vid 16-18 C i ståltank. Doft: Delikat blommig och något fruktig. Smak: Frisk, fyllig, torr och välbalanserad. Årgång: 2019 Restsötma: – g/l Syra: g/l Alkoholhalt: 12,5% Serververingsförslag: passar utmärkt som aperitif, lätta förrätter, fisk och soppa. Fungerar även bra som sällskapsvin.
ProduktsidaGrana Padano, minst 10 mån 350g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD 035
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD 035
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Smaken är distinkt, djup men ändå len. Används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan. Perfekt till päron.
ProduktsidaNduja Calabra 400g
Charkuterier
Artikelnummer
VER NDJ 040
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER NDJ 040
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
4
Nduja, Den klassiska bredbara salamin från Kalabrien. En mjuk och chilistark köttblandning i naturfjälster. God på pizza och i pastarätter. Även underbar att bara åtnjutas som ”spread” på ett gott bröd.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 14 m 380-430g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAP 040
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAP 040
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Denna Parmigiano Reggiano är lagrad i 14 måndader. Produceras efter traditionella metoder i området runt Parma och Reggio Emilia i Norra Italien. Osten är namn- och regionskyddad enligt EU:s regler. Gjord på komjölk. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 24 mån, 500g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 200
Antal per förp.
8.3
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 200
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8.3
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk, lagrad i 2 år. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning.
ProduktsidaTomater, KRAV hela plommon 400g Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT EKO HEL
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT EKO HEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis ekologiska hela plommontomater. Söta, solmogna tomater som förhöjer smaken i grytor, köttfärssåser och i soppor. Tomaterna är KRAV-märkta.
ProduktsidaTuttocarciofi – Kronärtskocksröra 800g Greci
Såser & krämer
Artikelnummer
LOG TCA 080
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG TCA 080
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Tutto-carciofi/ ”Bara-kronärtskockor” är en fantastisk fräsch och färsk kronärtskockskonserv. Kronärtskockorna är noga utvalda och i burken är de både i bitar och malda, vilket ger en härlig konsistens. Färdig att använda direkt och en mycket dryg produkt. Passar till pastarätter, risotto, som fyllning i färsk pasta, till kötträtter och som ”tapenad”.
ProduktsidaTomater, Passata Bag in box 3x3kg Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PAF BAG
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PAF BAG
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Med sin finstämda smak och lagom fasta konsistens är Passata perfekt i rätter med kortare tillagningstid eftersom den inte behöver reduceras,utan bara värmas. Använd den gärna som bas i varma och kalla soppor och pastasåser.Passata är också den perfekta ingrediensen i rätter där det krävs en påtaglig tomatsmak, exempelvis klassiska Italienska tomatbaserade pastasåser som amatriciana, arrabbiata och puttanesca.
ProduktsidaMozzarella, riven 150g, Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST RIV M15
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST RIV M15
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Färsk, riven komozzarella i praktisk, återförslutningsbar påse om 150g. En lättanvänd och mjuk mozzarella färdig att använda på pizza, gratänger mm. Färvaras i kyl. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 12 mån, 1kg Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 100
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 100
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning. Här i bitar om ca: 1kg Lagrad i minst 12 månader.
ProduktsidaBV Tomater, Polpa finkrossade 400g Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT POL 004
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT POL 004
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Polpa, krossade tomater från Mutti, härligt röda och fylliga i smaken. Fina i köttfärssåsen, i grytor, på pizzan, i fisksoppan och som bas i kalla såser/salsa. Värt att notera: till 400 g polpa går det åt ca 2 kilo tomater!
ProduktsidaTomater, Dadel 400gr burk Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT DAT 040
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT DAT 040
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Dadeltomat från Mutti med sin lite avlånga form och söta smak. Dadeltomaten är av hög klass, används med fördel i såser & grytor nedrörda på slutet av koktiden – allt för att behålla sin smak. Det passar också fint att använda dadeltomater i salsor/kallrörda såser. Dadeltomater gifter sig bra med aubergine, ricotta, oliver och basilika.
ProduktsidaTomater, Filéer skalade 400g Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT HEL FIL
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT HEL FIL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis härligt söta solmogna tomater skurna i filéer som ligger i tjock smakrik tomatsås. Dessa tomat-filéer används med fördel precis som de är på pizza, pasta och i sallader. De skall värmas mycket varsamt eller röras ned precis i slutet av tilllagningen. En perfekt vitaminkälla under hösten och vintern och användbara till höstens smakrika grytor och mustiga såser.
ProduktsidaTomater, KRAV Tärnade plommon 400g Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT EKO TRN
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT EKO TRN
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis ekologiska tärnade tomater ger fin konsistens och smak till köttfärssåser, grytor och i soppor. De är KRAV-märkta.
ProduktsidaBV Tomater, Polpa smaksatt Vitlök 400g burk Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT POL VIT
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT POL VIT
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis finkrossade tomater, härligt röda och fylliga i smaken, numera även smaksatta med vitlök! Fina i köttfärssåsen, i grytor, på pizzan, i fisksoppan och som salsa-smaksättare.
ProduktsidaBV Tomater, Polpa Basilika 400g burk Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT POL BAS
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT POL BAS
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis finkrossade tomater, härligt röda och fylliga i smaken, numera även smaksatta med basilika! Fina i köttfärssåsen, i grytor, på pizzan, i fisksoppan och som salsa-smaksättare.
ProduktsidaBV Tomater, Passerade 0,4L glas Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PAF 004
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PAF 004
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Med sin finstämda smak och lagom fasta konsistens är Passata perfekt i rätter med kortare tillagningstid eftersom den inte behöver reduceras,utan bara värmas. Använd den gärna som bas i varma och kalla soppor och pastasåser.Passata är också den perfekta ingrediensen i rätter där det krävs en påtaglig tomatsmak, exempelvis klassiska Italienska tomatbaserade pastasåser som amatriciana, arrabbiata och puttanesca.
ProduktsidaBV Tomater, Passerade 0,7L glas Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PAF 070
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PAF 070
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Med sin finstämda smak och lagom fasta konsistens är Passata perfekt i rätter med kortare tillagningstid eftersom den inte behöver reduceras,utan bara värmas. Använd den gärna som bas i varma och kalla soppor och pastasåser.Passata är också den perfekta ingrediensen i rätter där det krävs en påtaglig tomatsmak, exempelvis klassiska Italienska tomatbaserade pastasåser som amatriciana, arrabbiata och puttanesca.
ProduktsidaMozzarella, Granarolo 125g påse
Färskost
Artikelnummer
OST MOG 012
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG 012
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Mozzarella Fior di Latte dvs. gjord av 100% komjölk med ett mjukt, porslinsvitt utseende. Laktovegetarisk då, vegetabiliskt ystenzym används. Inga konserveringsmedel. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaMozzarella, Mini 125g Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST MOG B12
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG B12
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Cocktailmozzarella i behändig och praktisk påse. Den passar till sallader, till grillspett och till ”pasta al forno”(ugnsbakad pasta). Häll kokt pasta (kort pasta-penne, snäckor, farfalle eller annan) med en tomatsås i en gratängform och peta ner cocktailmozzarellor i pastan. Gratinera i 5-10 min tills mozzarellan smält och fått lite färg. Förvaras i kyl men smaken träder fram mer om mozzarellan tas fram 20 minuter innan servering. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaMozzarella komjölk 300g 3-pack Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST MOG 3X1
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG 3X1
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Mozzarella Fior di Latte dvs. gjord av 100% komjölk med ett mjukt, porslinsvitt utseende. 3-pack,3 x 100gr i påse. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaBV Stracchino 100 g Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST GST 010
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST GST 010
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Stracchino är en färskost med mjuk, krämig massa som har sitt ursprung i norra Italien. Stracchino passar utmärkt i en piadina – smält tillsammans med lite rucola och prosciutto, som sås till pasta med bresaola eller pancetta och svartpeppar, på crostini…
ProduktsidaRicotta Fresca 250g Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST GRI 025
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST GRI 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Ricotta är en färskost som görs på vasslan när man separerat ostmassan. Man tillskriver uppkomsten av den här osten till den helige Fransiskus som ska ha lärt hedarna att tillverka ost som kan ätas även av vegetarianer. Användnings- områdena är otaliga. Den kan ätas naturell till sallad och bröd, men även som dessert med honung och frukt. Utmärkt i matlagning. Prova den i köttfärsen istället för mjölk och ströbröd och pannbiffarna blir härligt saftiga! Och ett måste i fylld, färsk pasta!
ProduktsidaParmigiano-Reggiano, 200g Matric
Artikelnummer
OST PAR 020
Antal per förp.
15
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 020
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
15
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk, lagrad i 2 år. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning.
ProduktsidaProsciutto Parma 14mån, 250g Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER ROS PA2
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER ROS PA2
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Prosciutto di Parma lagrad i minst 14 månader. Tunna fina skivor med mellanfolie, 250g totalt. Mild och mjuk smak. Den perfekta produkten för den medvetna kunden.
ProduktsidaItaliensk Prosciutto mellanfolie 250g skivad
Charkuterier
Artikelnummer
VER ROS PM2
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER ROS PM2
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Skivad lufttorkad skinka med mellanfolie 250g. Utvalda grislår som saltats och lagrats ca 1 år. Tunnskivad. Äts som förrätt (antipasto), används som smakförhöjare i matlagning. Ett litet tips om skinkan ska ligga på buffén: täck den med salladsblad tills gästerna kommer så bibehåller skinkan sin färg och naturliga fuktighet.
ProduktsidaSalame Felino IGP ca 1 kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER SAL FEL
Antal per förp.
3
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAL FEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
3
Salame Felino tradizionale är en , som namnet antyder, traditionell salame från Emila-Romagna med mycket hög köttkvantitet och en behaglig smak samt en härlig konsistens. Skivorna skärs med fördel snett i lagom tjocka skivor. Passar perfekt till antipasto-tallriken och på buffé-bordet. I bekväm ATM som håller lagringstiden.
ProduktsidaGuanciale, kindfläsk 1,5kg
Charkuterier
Artikelnummer
ITA PAN GUA
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ITA PAN GUA
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Guanciale – kindfläsk – tillverkas av köttet från grisens kinder. Det är ett icke rökt ”bacon” som gnids in med saltblandning, mognar i denna ca 1 vecka, hängs sedan upp för torkning och slutmognas till sist i ca 60 dagar. En produkt typisk för centralitalien. Den används i tillagningen av t ex pasta all’amatriciana och spaghetti alla carbonara. Kan också skivas mycket tunt och ätas till smörgas, ciabatta eller varma crostini.
ProduktsidaCoppa Stagionata -Fläskkarré, 1,5kg Veroni
VER COP HEL
Prosciutto Parma, Pelatello, 6kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PAR PEL
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PAR PEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
En Parma kännetecknas av stämpeln med hertigkronan. Parmaskinkan anses vara kungen bland italienska charkuterivaror. Veronis Parma är lagrad i minst 14 månader. Denna Parma är utan lägg och utan merparten av svålen, därav namnet pelatello (skalad). 2st per kartong, säljs per kg.
ProduktsidaProsciutto Parma, 7kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PAR 700
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PAR 700
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
14
Parmaskinka anses kung bland italienska charkuterier. Denna lufttorkade skinka är den minst manipulerade produkt man kan servera. Den är resultatet av den enkla kombinationen färska grislår, salt, tid. Köttet är rosafärgat och kransas av en fettbård. Väldoftande, delikat smak, något salt, smaklig och aromatisk. En äkta parmaskinka bär stämpel med hertigkrona och har lagrats i minst 13 mån. Säljs endast hel ca 7 kg (kilopris).
ProduktsidaBV Tomater, Polpa Mutti, tetra 500g
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT BPO 050
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT BPO 050
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Krossade tomater i tjock tomatsås. Något större bitar än Polpa Mutti i burk. Fin till pastasåser, i grytor, i soppor och till salsa och marinader.
ProduktsidaBV Tomater, Polpa finkrossade 3x400g Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT POL 3X4
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT POL 3X4
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Polpa-triss, krossade tomater från Mutti, härligt röda och fylliga i smaken. Utmärkta att använda i köttfärssåsen, i grytor, på pizzan, i fisksoppan och som bas i kalla såser. Pris per förp. (3x400g)Värt att notera: till 400 g polpa går det åt ca 2 kilo färska tomater!
ProduktsidaBV Tomater, Polpa finkrossade 2x210g Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT POL 022
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT POL 022
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Krossade tomater, härligt röda och fylliga i smaken. Fantastiska i köttfärssåsen, i grytor, på pizzan, i fisksoppan m.m. Värt att notera: till 400 g polpa går det åt ca 1,6 kg tomater!
ProduktsidaBV Tomatpuré, trippel koncentr. 185g tub Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PTT 018
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PTT 018
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
En mycket koncentrerad tomatpuré, där det endast behövs en liten klick, alltså mycket dryg och smakrik. Fin till pastasåser, i grytor, till marinad och som smakförstärkare. Notera: Det går åt ca 7 kg färska tomater till 1 kg puré!
ProduktsidaGrattugiato, Färskriven Parm-Reg, 100g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST RIV P10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST RIV P10
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Färskriven Parmigiano-Reggiano DOP, perfekt till pasta eller gratänger av olika slag. Ingredienser: mjölk, salt, löpe. 100 g. Säljes i kartonger om 12 påsar.
ProduktsidaGrattugiato, Färskriven Parm-Reg, 500g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST RIV P50
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST RIV P50
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Färskriven Parmigiano-Reggiano DOP, perfekt till pasta eller gratänger av olika slag. 500g påse. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaParmigiano- Reggiano, 36 mån ca 1kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 136
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 136
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Parmigiano Reggiano lagrad minst 36 månader. Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Den görs på mjölk från kor som alla uppföds i området ”den gyllene triangeln” dvs Parma-Modena-Reggio-Emilia. Smaken är stark och unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! Doppa små bitar i fin balsamvinäger som avslutning på måltiden – en verklig njutning!
ProduktsidaFlakes av Parmigiano Reggiano 500g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR S05
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR S05
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Parmigiano Reggiano riven i flakes. Praktisk för restauranger och storkök i förpackning på 500g. Utmärkt att strö över carpaccio, sallader och även till pasta och gratänger. Producent: Rossi Varumärke: Rossi
ProduktsidaGrana Padano DOP 10 mån 150g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD 10M
Antal per förp.
20
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD 10M
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
20
Hårdost som tillverkas i Po-dalen i norra Italien. Smaken är distinkt, stark men ändå rund. Används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan. Här i praktisk förpackning på 150g. Lagrad i minst 10 månader. D.O.P märkt.
ProduktsidaRiven Grana Padano 500g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD R50
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD R50
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16
Grana Padano DOP 500 gr färskriven. Nötig, rund och fyllig smak. passar fint till gratänger och pasta. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
ProduktsidaFlakes av Grana Padano 500g, Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD S05
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD S05
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Grana Padano”DOP” hårdost som lagrats i minst 10 månader. riven i flakes. Praktisk för restauranger och storkök Riven i flakes. Praktisk för restauranger och storkök i förpackning på 500g Utmärkt att strö över carpaccio, sallader och även till pasta och gratänger.
ProduktsidaParmi-Reggiano KRAV extralagrad, 2kg Rossi
Artikelnummer
OST PAR E20
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR E20
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Krav-märkt, certifierad av ICEA. Lagrad 22 månader Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Den görs på mjölk från kor som alla uppföds i området ”den gyllene triangeln” dvs Parma-Modena-Reggio-Emilia. Smaken är stark och unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! Doppa små bitar i fin balsamvinäger som avslutning på måltiden
ProduktsidaPasta, Spaghetti Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 006
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 006
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaPasta, Linguine Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 008
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 008
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaPasta, Bucatini 7 ihåliga spaghetti 500g Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S05 007
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S05 007
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Spaghetti som är ihåliga. Mycket populär i regionen Lazio där Rom ligger. Ett klassiskt recept är Bucatini all’amatriciana. Man steker tärningar av sidfläsk tillsammans med hackad lök i lite olivolja, tillsätter en burk krossade tomater och lite spansk peppar, låter det hela koka ihop, häller såsen äver de kokta bucatini och serverar med riven pecorino. Vin som passar till är t ex Barbera d’Asti.
ProduktsidaPasta, Penne Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 057
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 057
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaPasta, Rigatoni Selezione Gourmet 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 070
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 070
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
ProduktsidaÄggpasta, Lasagne-plattor 500g Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA U05 190
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA U05 190
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
14
Lasagneplattor färdiga för ugnsbakning. Det klassiska receptet: man varvar lasagneplattorna med bechamelsås och köttfärssås. Strö på rikligt med nyriven parmesan mellan varven och ugnsgratinera det hela i ca 30 minuter.
ProduktsidaPasta, Penne 5 kg påse, Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 057
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 057
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Penne i storpack. ”Penne all’arrabbiata”: Fräs hackad lök och sidfläsk skuret i tärningar i olivolja på svag värme. Tillsätt vitlök, spansk peppar (peperoncino) och passerade tomater (LOT PAF 007) och låt det hela koka ihop något. Koka pastan, häll av vattnet, slå över såsen. Strö över hackad bladpersilja och rikligt med riven pecorino.
ProduktsidaPasta, Strozzapreti 5kg påse, Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 078
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 078
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Strozzapreti = Strypa präster. Storpack. Vårt tips: Ragù con la salsiccia. Hacka lök, vitlök, morot och fräs i olivolja, ta bort skinnet från salsiccian (VER SAC FRE), smula ner innehållet i grönsakshacket, höj värmen och vänta tills all vätska evaporerat. Tillsätt färsk rosmarin eller ORIS, 2 msk balsamvinäger och låt också det koka bort. Häll i ca 4 dl tomatpure, låt det hela koka ihop och servera pastan med såsen och färskriven parmesan.
ProduktsidaPasta, Rigatoni rör 5kg påse Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 070
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 070
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Tjocka räfflade pastarör. Vårt recept: ”Rigatoni all’Ortolano”. Skär lök, paprika, zucchini och auberginer i småbitar och låt dem fräsa i olivolja. Pressa över två vitlöksklyftor. Skolla, skala och kärna ur 3-4 tomater, hacka dem och tillsätt dem när grönsakerna mjuknat något. Strö över en tesked ORIS och en nypa socker. Servera pastan med såsen och nyriven parmesan.
ProduktsidaProsciutto cotto PiuGusto kokt, 9kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PRC PIU
Antal per förp.
18
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PRC PIU
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
18
Kokt skinka – en kokt, mjuk, söt och len produkt som kommer från grislåret. Mild doft och svagt rosa färg. En god balans mellan fett och magert kött gör den här skinkan kompakt, jämn och speciellt lämpad i matlagningen. Framställningen inleds med en massage som gör att kryddorna lättare tas upp (salt, peppar, lagerblad, enbär….). Därefter ångkokas skinkan.
ProduktsidaProsciutto cotto PiuGusto kokt, halv 4,5kg Veroni
VER PRC PIH
Mortadella IGP, SLusso,pistage 4,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER MOR 900
Antal per förp.
4.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER MOR 900
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
4.5
Blandningen till Mortadella S Lusso är en topprodukt hos Veroni och fungerar som måttstock för alla andra mortadellatillverkare i Italien. Den är ursprungsskyddad med märkningen IGP Mortadella Bologna. Produkten är välkokt med små, väl synliga, tärningar av späck. Väl balanserad smak tack vare späckbitarna som ger grisköttet en mildare smak. Fetthalt 26,5%. Skär mortadellan i tunna skivor och ät den till ett gott bröd, skär den i tärningar som cocktail-tilltugg eller använd den i pastarätter, pajer, eller i sallader.
ProduktsidaMortadella delle feste IGP 2,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER MOR 250
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER MOR 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
5
Mortadella är en av de mest traditionella charkuterierna i Italien. Den kommer ursprungligen från regionen Emilia men är numera känd över hela världen. För tillverkningen används griskött som finmalts och speck från bogen, som blir de väl synliga späckbitarna som syns på den uppskurna mortadellan. Fetthalten i denna mortadella är endast 25%. Skär mortadellan i tunna skivor och ät den till ett gott bröd, skär den i tärningar som cocktail-tilltugg eller använd den i pastarätter, i pajer eller i sallader.
ProduktsidaSalame Sopressa Vitlök, 3kg Matric
Charkuterier
Artikelnummer
ITA SAL SOP
Antal per förp.
18
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ITA SAL SOP
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
18
Mellangrov salami som smaksatts med kryddor och örter. Den är framställd av magert lårkött och pancetta av gris. En aning vitlök ger mycket läcker smak.
ProduktsidaLäsk EKO, Citron 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GLE E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GLE E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Limonata. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med citronsmak.
ProduktsidaLäsk EKO, Blodapelsin 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GRE E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GRE E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Arancia Rossa. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med smak av blodapelsin.
ProduktsidaLäsk EKO, Cola 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GCO E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GCO E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Cola. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med colasmak.
ProduktsidaLäsk EKO, Apelsin 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GAA E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GAA E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Aranciata. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med apelsinsmak.
ProduktsidaLäsk EKO, Röd Grapefrukt 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GGF E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GGF E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Pompelmo Rosso. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med smak av blodgrapefrukt.
ProduktsidaLäsk EKO, Mandarin 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GMD E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GMD E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Mandarino. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med smak av mandarin.
ProduktsidaLäsk EKO, Granatäpple 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GRA E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GRA E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Granatäpple. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak ekologisk. Denna med smak av granatäpple.
ProduktsidaLäsk EKO, Ingefära 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GGI E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GGI E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Ginger. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med smak av ingefära.
ProduktsidaMascarpone, 250g Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST MAS G25
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MAS G25
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
En klassisk färsk Mascarpone med italiensk grädde och minst 75 dagars hållbarhet. Mascarpone är ett måste till Tiramisú men även som grädd- substitut till tex grytor, pastasåser, bakverk, vispad med vanillin/vanlijstång och cheesecake.
ProduktsidaScamorza Affumicata 250g, Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST GSC 025
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST GSC 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Scamorza är en lättrökt ost av komjölk, konsistensen påminner om mozzarella. Lägg den gärna på pizzan, i en sallad tillsammans med tomat, kokt skinka och oliver eller som den är som ett originellt inslag på ostbrickan!
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 24mån, 4kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 244
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 244
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16
I över 700 år har man tillverkat Parmigiano Reggiano i den ”gyllene triangeln” (Reggio Emilia-Modena-Bologna). Osten görs på komjölk och den här osten är lagrad i 2 år. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning.
ProduktsidaParmigiano-Reggiano 2kg Mezzaluna
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR HMA
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR HMA
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk. Smaken är unik. Till en Parmigiano Reggiano på 32 kg går det åt ca 600 liter mjölk! Prova Mezza Luna – Halvmånar av Parmigiano Reggiano. Här lagrad i 24 månader och skuren i praktiska skivor för svinnfri hantering vid ostdisken.
ProduktsidaMozzarella, Tärnad 100%It.mjölk 2,5kg Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST MOG K25
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG K25
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
4
100% italiensk mjölk för en god fior di latte färdigtärnad. Denna mozzarella är laktovegetarisk då, man använder vegetabiliskt ystenzym vid tillverkningen .
ProduktsidaSoppasta, Snäckor Minestrone 250g Matric
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
PAS U02 MMA
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAS U02 MMA
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Soppasta SNäckor- små pastasnäckor – perfekt till Minestrone. Vårt recept: Blandade grönsaker i små kuber t ex potatis, morot, selleri, zucchini, mangold eller spenat, lök. Fräs grönsakerna i lite olivolja och häll sedan över ca 2 liter buljong. När grönsakerna är nästan mjuka häller du i en burk avrunna kidneybönor och 200 g Stelline. Låt koka ytterligare ca 7-8 min. Riv över parmigiano reggiano och servera rykande varm. Även en klicka pesto är gott att blanda i.
ProduktsidaMjöl, Durumvete 25kg Pivetti
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA DUM 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA DUM 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Durumvetemjöl används framförallt till pasta men även till bröd. Durumvete ger gulare och hårdare al dente-pasta än vanligt vete och lämpar sig därför bäst till pastaprodukter. Utmärkt att använda på bakbordet när pizzadegen bakas ut. Säljes per säck / 25 kg. Förvaras mörkt och svalt.
ProduktsidaMjöl, Vete – 00 Mimosa 25 kg Passione Pizza
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA MPI 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA MPI 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Producent: Pivetti Finmalet italienskt Mjöl, Vete – Professional Pizza Rossa 25kg (kategori 00). Specialmjöl för ”Pizza Napoletana”. Inga tillsatser. Styrka: W 290-320. 12,5 % Proteiner.
ProduktsidaMjöl, Vete – Special 00 ORO 25 kg Pivetti
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA M00 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA M00 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Finmalet italienskt vetemjöl (kategori 00). Det enda rätta för pizzabaket. Idealiskt till ”pizza al taglio”, mjuk focaccia och klassisk i italiensk pizza, mjölet kan användas till att göra enkel färsk pasta såsom maccheroni och tagliatelle, det lämpar sig väl för snabba degar med kort / medel jäsningstid. Jäsningstid: 4 – 6 h. Fuktighet: 15.5% max Protein: 11% min Gluten s/s: 10% min Styrka: W: 210 – 230 10-4 joule Förvaras mörkt och svalt.
ProduktsidaMjöl, MANITOBA 25 kg
Artikelnummer
GRA DMA 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA DMA 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Mjöl ”Manitoba” med mycket hög proteinhalt, 13,5%. Vårvete med extra hög proteinhalt.Tack vare den höga glutenhalten binder detta mjöl mer vätska än andra sorter = mer volym på brödet.
ProduktsidaMjöl, Vete – Special 00 färsk pasta 25kg Pivetti
Artikelnummer
GRA MFP 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA MFP 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Specialmjöl för tillverkning av färsk pasta. Idealiskt för tillverkning av traditionell färsk pasta, såväl med ägg som fylld. Mjölet är framtaget för att kunna bearbetas både för hand och med hjälp av pastamaskiner. Tack vare det låga innehållet av mineralsalter får äggpastan sin karaktäristiska gyllengula färg. Ett resistent mjöl. Protein: 10%. Styrka W: 200 Förvaras mörkt & svalt.
ProduktsidaBroccolirybs i olja, Friarielli 760g Greci
Grönsakskonserver
Artikelnummer
LOG FRG 076
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG FRG 076
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Enastående god kålväxt från Italien, släkt med rybs och rova. Unga skott och blomhuvuden äts lättkokta, gärna med lite vitlök och olivolja.Klassisk på Napolitansk pizza.
ProduktsidaKrydda, Mix av blommor 100g Greci
Artikelnummer
LOG KRY MBL
Antal per förp.
2
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG KRY MBL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
2
Blandning av torkade kronblad av ätliga blommor för dekoration av raffinerade rätter. Garnera gärna desserter, frukträtter och vegetariska rätter med dessa ätliga blommor för extra trevlig touch.
ProduktsidaTorkad, strimlad chili 100gr Greci
Artikelnummer
LOG PEP FIL
Antal per förp.
2
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG PEP FIL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
2
Julienneskuren chili. Filéer av chili färdiga att användas; idealiska som dekoration för att sätta lite färg och krydda på kökschefens kreativa rätter, ett utmärkt alternativ till saffran. En aptitretande kombination är choklad och chili!
ProduktsidaKräm, pistagenötter,390g Greci
Såser & krämer
Artikelnummer
LOG PIS 039
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG PIS 039
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Greici Pistagekräm – Glutenfri Ingredienser: Pistagenötter, solrosolja, kakaosmör, parmesan. Tillagad så den bibehåller sin intensiva doft och ljusa färg. Perfekt till dressingar, att krydda aptitretare med, till pasta, på pizzan istället för tomat, i risotto mm.
ProduktsidaSauterad karl-johanssvamp 2500g, Greci
Grönsakskonserver
Artikelnummer
LOG POR T25
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG POR T25
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Produkten är idealisk för smaksättning av pasta och ris. Fungerar utmärkt till vilt och kött, mycket lämplig för att klä polenta, pajer och grytor
ProduktsidaPumpapuré 830g Greci
Såser & krämer
Artikelnummer
LOG PUM 083
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG PUM 083
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Pumpapuré gjord av färsk pumpa från Mantovana. Krämen har en len och fast krämig konsistens, och ljusgul i färgen. Perfekt för att smaksätta risotto och pasta rätter, eller som fyllning i pasta, till soppor så som minestrone, och som ingreditens för desserter och bakverk.
ProduktsidaTuttoasparagi sparriskräm 800g Greci
Såser & krämer
Artikelnummer
LOG TAS 080
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG TAS 080
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Tutto-asparagi- ”bara-sparris” är en fantastisk färsk och fräsch sparriskonserv. Passar till att fylla färsk pasta med, till risotto, andra pastarätter samt som ”tapenad” att doppa grissini i. Även fin till fiskrätter och grönsaksrätter.
ProduktsidaTonfisk, i olivolja 620g Greci
Fiskkonserver
Artikelnummer
LOG TOG 062
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG TOG 062
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Gulfenad tonfisk i olja Passar utmärkt till sallader, smörgåsar Kalla rätter samt pizza
ProduktsidaTomater, hela San Marzano 2500g burk Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT HSA 250
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT HSA 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis San Marzano D.O.P tomater ingår i deras serie ”de speciella”, vilket innebär (i det här fallet) att dessa italienska tomater är odlade i Agro Sarnese – Nocerino regionen och endast där. En tunnskalig Tomat som är mycket ”köttig”, med lite kärnor, är smakrika, har hög sötma och låg syra. Dessa tomater är verkligen en fröjd för såväl öga som gom. Tomaterna kan ätas direkt som de är men även användas till såser, grytfond, soppor, salsor och på bruschetta.
ProduktsidaTomater, Pizzasås 4,1kg Kryddad Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PIB 042
Antal per förp.
3
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PIB 042
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
3
Färdig pizzasås i storförpackning. Innehåller tomat, kryddor och salt. Till restauranger, catering och deli-butiker. OBS! KONCENTRERAD – TILLSÄTT 25-30% VATTEN.
ProduktsidaTomater, Pizzasås NATURELL 4,1 kg burk Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PIB NAT
Antal per förp.
3
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PIB NAT
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
3
Färdig naturell, okryddad pizzasås i storförpackning. Till restauranger, catering och deli-butiker.
ProduktsidaTomater, Polpa finkrossade 4,050kg Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT POL 042
Antal per förp.
3
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT POL 042
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
3
Krossade tomater på stor burk för resturang, catering och storkök. Fina att använda i köttfärssåsen, i grytor, på pizzan, i fisksoppan m.m. Värt att notera: för att producera 4 kg polpa går det åt över 20 kg tomater! Innehåller 99,8% tomater + salt.
ProduktsidaTomater, Polpa Bag in Box 2x5kg Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT POL BAG
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT POL BAG
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Utmärkta krossade tomater i en smidig förpackning. I varje krt finns 2 x 5kg Bag in Box, enkla att använda och att lagra. Mutti krossade tomater passar till pasta, pizza, i grytor, som smakförstärkare, i soppor och mer därtill.
ProduktsidaTomatpuré, dubbel koncentrat 880g burk Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT PTU 088
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PTU 088
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis klassiska högkvalitativa koncentrerade tomatpuré, där det endast behövs en liten klick – dryg och smakrik. Här i större burk för storkök, restaurang, catering och deli-butik.
ProduktsidaTomater, Sugo pronto 2,5kg Mutti
Tomatkonserver
Artikelnummer
LOT SUG 025
Antal per förp.
3
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT SUG 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
3
Muttis färdiga tomatsås med olivolja. Perfekt bas för restauranger och catering. Fin till pasta, pizza, såser, grytor och som smaksättare. 2,5 kg burk.
Produktsida