
Emilia-Romagna
Parmigiano Reggiano, Parmaskinka, Mortadella, Lasagne, Tortellini – ja, listan kan göras lång- man säger att denna region är ”Italiens mage”. Här äter man med stolthet av sina regionala produkter som även fått framfart i andra delar av Europa.
Produkter från Emilia-Romagna

Grana Padano minst 10 mån, 1kg Granarolo
OST PAD 114

Hel Parmigiano Reggiano 24 m
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR H24
Antal per förp.
38
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR H24
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
38
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk, lagrad i 2 år. Smaken är unik. Till en Parmigiano Reggiano på 32 kg går det åt ca 600 liter mjölk!
Produktsida
Sås med 4 ostar 800g Greci
LOG T4F 080

Sardeller, fileér i solrosolja 720g, Greci
Fiskkonserver
Artikelnummer
LOG FAG 072
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG FAG 072
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Sardellfileér, fileade för hand och konserverade i solrosfröolja. Idealiska att lägga på pizza, förberedning av salta bakverk, såser och huvudrätter.
Produktsida
Parmigano Reggiano DOP 12 mån 150g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 12M
Antal per förp.
20
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 12M
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
20
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning. Här i praktisk förpackning om 150g. Lagrad i minst 12 månader.
Produktsida
Färsk Salsiccia Chili Toscana 300g Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER SAC P30
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAC P30
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Färsk Salsiccia med hetta av chilifrukt, perfekt att grilla, till pizza och i pasta. Värm produkten till minst +72 grader innan konsumering Glutenfri
Produktsida
Mozzarella, limpa EU mjölk, 350g Granarolo
Artikelnummer
OST MOG 035
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer

Färsk Salsiccia – CHILI, 230g Veroni
VER SAC FST

Mozzarella Burrata 125g, Granarolo
OST BUR G12

Sås med champinjoner och tryffel 400g Greci
Artikelnummer
LOG CRE TAR
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG CRE TAR
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Kräm av finmalda champinjoner, berikad med svart tryffel Hög kvalitet Produkten är perfekt för att göra pastarätter, Bruschetta samt kanapéer
Produktsida
BV Blandsvamp i bitar, sauterad 800g, Greci
Grönsakskonserver
Artikelnummer
LOG CRE BLA
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG CRE BLA
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Leverantör: Greci Region: Emilia-Romagna En blandning av odlad och vild svamp, skuren i små bitar och sauterad med grädde. Perfekt till pasta, risotto, pizza och polenta. Passar som fyllning i omelett eller som en bas i en sås till en kötträtt.
Produktsida
Folonari Trebbiano del Rubicone IGT
Vitt vin
Artikelnummer
AVV FOL TRE
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVV FOL TRE
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Producent: Folonari Region: Emilia-Romagna, Provincia di Ravenna Druva: Trebbiano Romagnolo Tillverkning: Jäsning vid 16-18 C i ståltank. Doft: Delikat blommig och något fruktig. Smak: Frisk, fyllig, torr och välbalanserad. Årgång: 2019 Restsötma: – g/l Syra: g/l Alkoholhalt: 12,5% Serververingsförslag: passar utmärkt som aperitif, lätta förrätter, fisk och soppa. Fungerar även bra som sällskapsvin.
Produktsida
Grana Padano, minst 10 mån 350g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD 035
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD 035
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Smaken är distinkt, djup men ändå len. Används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan. Perfekt till päron.
Produktsida
Nduja Calabra 400g
Charkuterier
Artikelnummer
VER NDJ 040
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER NDJ 040
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
4
Nduja, Den klassiska bredbara salamin från Kalabrien. En mjuk och chilistark köttblandning i naturfjälster. God på pizza och i pastarätter. Även underbar att bara åtnjutas som ”spread” på ett gott bröd.
Produktsida
Parmigiano-Reggiano 14 m 380-430g
OST PAP 040

Parmigiano-Reggiano 24 mån, 500g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 200
Antal per förp.
8.3
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 200
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8.3
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk, lagrad i 2 år. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning.
Produktsida
Tomater, KRAV hela plommon 400g Mutti
LOT EKO HEL

Tuttocarciofi – Kronärtskocksröra 800g Greci
Såser & krämer
Artikelnummer
LOG TCA 080
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG TCA 080
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Tutto-carciofi/ ”Bara-kronärtskockor” är en fantastisk fräsch och färsk kronärtskockskonserv. Kronärtskockorna är noga utvalda och i burken är de både i bitar och malda, vilket ger en härlig konsistens. Färdig att använda direkt och en mycket dryg produkt. Passar till pastarätter, risotto, som fyllning i färsk pasta, till kötträtter och som ”tapenad”.
Produktsida
Tomater, Passata Bag in box 3x3kg Mutti
Artikelnummer
LOT PAF BAG
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PAF BAG
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Med sin finstämda smak och lagom fasta konsistens är Passata perfekt i rätter med kortare tillagningstid eftersom den inte behöver reduceras,utan bara värmas. Använd den gärna som bas i varma och kalla soppor och pastasåser.Passata är också den perfekta ingrediensen i rätter där det krävs en påtaglig tomatsmak, exempelvis klassiska Italienska tomatbaserade pastasåser som amatriciana, arrabbiata och puttanesca.
Produktsida
Mozzarella, riven 150g, Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST RIV M15
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST RIV M15
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Färsk, riven komozzarella i praktisk, återförslutningsbar påse om 150g. En lättanvänd och mjuk mozzarella färdig att använda på pizza, gratänger mm. Färvaras i kyl. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
Produktsida
Parmigiano-Reggiano 12 mån, 1kg Granarolo
OST PAR 100

Tomater, KRAV Tärnade plommon 400g Mutti
LOT EKO TRN

Mozzarella, Granarolo 125g påse
Färskost
Artikelnummer
OST MOG 012
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG 012
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Mozzarella Fior di Latte dvs. gjord av 100% komjölk med ett mjukt, porslinsvitt utseende. Laktovegetarisk då, vegetabiliskt ystenzym används. Inga konserveringsmedel. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
Produktsida
Mozzarella, Mini 125g Granarolo
OST MOG B12

Mozzarella komjölk 300g 3-pack Granarolo
OST MOG 3X1

BV Stracchino 100 g Granarolo
OST GST 010

Ricotta Fresca 250g Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST GRI 025
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST GRI 025
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Ricotta är en färskost som görs på vasslan när man separerat ostmassan. Man tillskriver uppkomsten av den här osten till den helige Fransiskus som ska ha lärt hedarna att tillverka ost som kan ätas även av vegetarianer. Användnings- områdena är otaliga. Den kan ätas naturell till sallad och bröd, men även som dessert med honung och frukt. Utmärkt i matlagning. Prova den i köttfärsen istället för mjölk och ströbröd och pannbiffarna blir härligt saftiga! Och ett måste i fylld, färsk pasta!
Produktsida
Parmigiano-Reggiano, 200g Matric
Artikelnummer
OST PAR 020
Antal per förp.
15
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 020
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
15
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk, lagrad i 2 år. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning.
Produktsida
Prosciutto Parma 14mån, 250g Veroni
VER ROS PA2

Italiensk Prosciutto mellanfolie 250g skivad
Charkuterier
Artikelnummer
VER ROS PM2
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER ROS PM2
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Skivad lufttorkad skinka med mellanfolie 250g. Utvalda grislår som saltats och lagrats ca 1 år. Tunnskivad. Äts som förrätt (antipasto), används som smakförhöjare i matlagning. Ett litet tips om skinkan ska ligga på buffén: täck den med salladsblad tills gästerna kommer så bibehåller skinkan sin färg och naturliga fuktighet.
Produktsida
Salame Felino IGP ca 1 kg
Charkuterier
Artikelnummer
VER SAL FEL
Antal per förp.
3
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER SAL FEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
3
Salame Felino tradizionale är en , som namnet antyder, traditionell salame från Emila-Romagna med mycket hög köttkvantitet och en behaglig smak samt en härlig konsistens. Skivorna skärs med fördel snett i lagom tjocka skivor. Passar perfekt till antipasto-tallriken och på buffé-bordet. I bekväm ATM som håller lagringstiden.
Produktsida
Guanciale, kindfläsk 1,5kg
Charkuterier
Artikelnummer
ITA PAN GUA
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ITA PAN GUA
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Guanciale – kindfläsk – tillverkas av köttet från grisens kinder. Det är ett icke rökt ”bacon” som gnids in med saltblandning, mognar i denna ca 1 vecka, hängs sedan upp för torkning och slutmognas till sist i ca 60 dagar. En produkt typisk för centralitalien. Den används i tillagningen av t ex pasta all’amatriciana och spaghetti alla carbonara. Kan också skivas mycket tunt och ätas till smörgas, ciabatta eller varma crostini.
Produktsida
Coppa Stagionata -Fläskkarré, 1,5kg Veroni
VER COP HEL

Prosciutto Parma, Pelatello, 6kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PAR PEL
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PAR PEL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
En Parma kännetecknas av stämpeln med hertigkronan. Parmaskinkan anses vara kungen bland italienska charkuterivaror. Veronis Parma är lagrad i minst 14 månader. Denna Parma är utan lägg och utan merparten av svålen, därav namnet pelatello (skalad). 2st per kartong, säljs per kg.
Produktsida
Prosciutto Parma, 7kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER PAR 700
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER PAR 700
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
14
Parmaskinka anses kung bland italienska charkuterier. Denna lufttorkade skinka är den minst manipulerade produkt man kan servera. Den är resultatet av den enkla kombinationen färska grislår, salt, tid. Köttet är rosafärgat och kransas av en fettbård. Väldoftande, delikat smak, något salt, smaklig och aromatisk. En äkta parmaskinka bär stämpel med hertigkrona och har lagrats i minst 13 mån. Säljs endast hel ca 7 kg (kilopris).
Produktsida
Grattugiato, Färskriven Parm-Reg, 100g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST RIV P10
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST RIV P10
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Färskriven Parmigiano-Reggiano DOP, perfekt till pasta eller gratänger av olika slag. Ingredienser: mjölk, salt, löpe. 100 g. Säljes i kartonger om 12 påsar.
Produktsida
Grattugiato, Färskriven Parm-Reg, 500g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST RIV P50
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST RIV P50
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Färskriven Parmigiano-Reggiano DOP, perfekt till pasta eller gratänger av olika slag. 500g påse. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
Produktsida
Parmigiano- Reggiano, 36 mån ca 1kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 136
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 136
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Parmigiano Reggiano lagrad minst 36 månader. Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Den görs på mjölk från kor som alla uppföds i området ”den gyllene triangeln” dvs Parma-Modena-Reggio-Emilia. Smaken är stark och unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! Doppa små bitar i fin balsamvinäger som avslutning på måltiden – en verklig njutning!
Produktsida
Flakes av Parmigiano Reggiano 500g
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR S05
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR S05
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Parmigiano Reggiano riven i flakes. Praktisk för restauranger och storkök i förpackning på 500g. Utmärkt att strö över carpaccio, sallader och även till pasta och gratänger. Producent: Rossi Varumärke: Rossi
Produktsida
Grana Padano DOP 10 mån 150g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD 10M
Antal per förp.
20
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD 10M
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
20
Hårdost som tillverkas i Po-dalen i norra Italien. Smaken är distinkt, stark men ändå rund. Används riven till pasta och gratänger, men passar även på ostbrickan. Här i praktisk förpackning på 150g. Lagrad i minst 10 månader. D.O.P märkt.
Produktsida
Riven Grana Padano 500g Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD R50
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD R50
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16
Grana Padano DOP 500 gr färskriven. Nötig, rund och fyllig smak. passar fint till gratänger och pasta. Producent: Granarolo Varumärke: Granarolo
Produktsida
Flakes av Grana Padano 500g, Granarolo
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAD S05
Antal per förp.
8
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAD S05
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
8
Grana Padano”DOP” hårdost som lagrats i minst 10 månader. riven i flakes. Praktisk för restauranger och storkök Riven i flakes. Praktisk för restauranger och storkök i förpackning på 500g Utmärkt att strö över carpaccio, sallader och även till pasta och gratänger.
Produktsida
Parmi-Reggiano KRAV extralagrad, 2kg Rossi
OST PAR E20

Pasta, Spaghetti Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 006
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 006
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
Produktsida
Pasta, Linguine Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 008
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 008
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
Produktsida
Pasta, Bucatini 7 ihåliga spaghetti 500g Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S05 007
Antal per förp.
24
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S05 007
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
24
Spaghetti som är ihåliga. Mycket populär i regionen Lazio där Rom ligger. Ett klassiskt recept är Bucatini all’amatriciana. Man steker tärningar av sidfläsk tillsammans med hackad lök i lite olivolja, tillsätter en burk krossade tomater och lite spansk peppar, låter det hela koka ihop, häller såsen äver de kokta bucatini och serverar med riven pecorino. Vin som passar till är t ex Barbera d’Asti.
Produktsida
Pasta, Penne Selezione Gour. 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 057
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 057
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
Produktsida
Pasta, Rigatoni Selezione Gourmet 1kg Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S10 070
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S10 070
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
10
Pasta gjord på speciellt utvalt durumvete (Kronos), som har mycket hög kvalitet och gör att pastan ökar kraftigt i volym under kokning och håller sig smidig längre. Utmärkt för restaurang och storkök.
Produktsida
Äggpasta, Lasagne-plattor 500g Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA U05 190
Antal per förp.
14
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA U05 190
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
14
Lasagneplattor färdiga för ugnsbakning. Det klassiska receptet: man varvar lasagneplattorna med bechamelsås och köttfärssås. Strö på rikligt med nyriven parmesan mellan varven och ugnsgratinera det hela i ca 30 minuter.
Produktsida
Pasta, Penne 5 kg påse, Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 057
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 057
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Penne i storpack. ”Penne all’arrabbiata”: Fräs hackad lök och sidfläsk skuret i tärningar i olivolja på svag värme. Tillsätt vitlök, spansk peppar (peperoncino) och passerade tomater (LOT PAF 007) och låt det hela koka ihop något. Koka pastan, häll av vattnet, slå över såsen. Strö över hackad bladpersilja och rikligt med riven pecorino.
Produktsida
Pasta, Casareccia 5kg påse, Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 078
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 078
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Vårt tips: Ragù con la salsiccia. Hacka lök, vitlök, morot och fräs i olivolja, ta bort skinnet från salsiccian , smula ner innehållet i grönsakshacket, höj värmen och vänta tills all vätska evaporerat. Tillsätt färsk rosmarin , 2 msk balsamvinäger och låt också det koka bort. Häll i ca 2 dl tomatpure, låt det hela koka ihop och servera pastan med såsen och färskriven parmesan.
Produktsida
Pasta, Rigatoni rör 5kg påse Granarolo
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA S50 070
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA S50 070
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Tjocka räfflade pastarör. Vårt recept: ”Rigatoni all’Ortolano”. Skär lök, paprika, zucchini och auberginer i småbitar och låt dem fräsa i olivolja. Pressa över två vitlöksklyftor. Skolla, skala och kärna ur 3-4 tomater, hacka dem och tillsätt dem när grönsakerna mjuknat något. Strö över en tesked ORIS och en nypa socker. Servera pastan med såsen och nyriven parmesan.
Produktsida
Prosciutto cotto PiuGusto kokt, 9kg Veroni
VER PRC PIU

Prosciutto cotto PiuGusto kokt, halv 4,5kg Veroni
VER PRC PIH

Mortadella IGP, SLusso,pistage 4,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER MOR 900
Antal per förp.
4.5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER MOR 900
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
4.5
Blandningen till Mortadella S Lusso är en topprodukt hos Veroni och fungerar som måttstock för alla andra mortadellatillverkare i Italien. Den är ursprungsskyddad med märkningen IGP Mortadella Bologna. Produkten är välkokt med små, väl synliga, tärningar av späck. Väl balanserad smak tack vare späckbitarna som ger grisköttet en mildare smak. Fetthalt 26,5%. Skär mortadellan i tunna skivor och ät den till ett gott bröd, skär den i tärningar som cocktail-tilltugg eller använd den i pastarätter, pajer, eller i sallader.
Produktsida
Mortadella delle feste IGP 2,5kg Veroni
Charkuterier
Artikelnummer
VER MOR 250
Antal per förp.
5
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
VER MOR 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
5
Mortadella är en av de mest traditionella charkuterierna i Italien. Den kommer ursprungligen från regionen Emilia men är numera känd över hela världen. För tillverkningen används griskött som finmalts och speck från bogen, som blir de väl synliga späckbitarna som syns på den uppskurna mortadellan. Fetthalten i denna mortadella är endast 25%. Skär mortadellan i tunna skivor och ät den till ett gott bröd, skär den i tärningar som cocktail-tilltugg eller använd den i pastarätter, i pajer eller i sallader.
Produktsida
Salame Sopressa Vitlök, 3kg Matric
Charkuterier
Artikelnummer
ITA SAL SOP
Antal per förp.
18
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
ITA SAL SOP
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
18
Mellangrov salami som smaksatts med kryddor och örter. Den är framställd av magert lårkött och pancetta av gris. En aning vitlök ger mycket läcker smak.
Produktsida
Läsk EKO, Citron 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GLE E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GLE E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Limonata. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med citronsmak.
Produktsida
Läsk EKO, Blodapelsin 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GRE E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GRE E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Arancia Rossa. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med smak av blodapelsin.
Produktsida
Läsk EKO, Cola 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GCO E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GCO E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Cola. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med colasmak.
Produktsida
Läsk EKO, Apelsin 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GAA E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GAA E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Aranciata. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med apelsinsmak.
Produktsida
Läsk EKO, Röd Grapefrukt 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GGF E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GGF E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Pompelmo Rosso. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med smak av blodgrapefrukt.
Produktsida
Läsk EKO, Mandarin 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GMD E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GMD E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Mandarino. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med smak av mandarin.
Produktsida
Läsk EKO, Granatäpple 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GRA E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GRA E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Granatäpple. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak ekologisk. Denna med smak av granatäpple.
Produktsida
Läsk EKO, Ingefära 355ml LaGalvanina
Alkoholfri dryck
Artikelnummer
LOB GGI E04
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOB GGI E04
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
La Galvanina – Ginger. Klassisk italiensk läsk med vuxen smak, ekologisk. Denna med smak av ingefära.
Produktsida
Mascarpone, 250g Granarolo
OST MAS G25

Scamorza Affumicata 250g, Granarolo
OST GSC 025

Parmigiano-Reggiano 24mån, 4kg
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR 244
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR 244
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16
I över 700 år har man tillverkat Parmigiano Reggiano i den ”gyllene triangeln” (Reggio Emilia-Modena-Bologna). Osten görs på komjölk och den här osten är lagrad i 2 år. Smaken är unik. Oumbärlig i italiensk matlagning, riven till pasta, grönsaker och gratänger. Prova den till smörfräst spenat! Lägg den på ostbrickan! En ost som ger vardagen en guldkant, festen en kvalitetshöjning.
Produktsida
Parmigiano-Reggiano 2kg Mezzaluna
Lagrad ost
Artikelnummer
OST PAR HMA
Antal per förp.
16
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST PAR HMA
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
16
Den ”äkta” parmesanosten – kallas i Italien ”Ostarnas Kung”. Gjord på komjölk. Smaken är unik. Till en Parmigiano Reggiano på 32 kg går det åt ca 600 liter mjölk! Prova Mezza Luna – Halvmånar av Parmigiano Reggiano. Här lagrad i 24 månader och skuren i praktiska skivor för svinnfri hantering vid ostdisken.
Produktsida
Mozzarella, Tärnad 100%It.mjölk 2,5kg Granarolo
Färskost
Artikelnummer
OST MOG K25
Antal per förp.
4
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST MOG K25
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
4
100% italiensk mjölk för en god fior di latte färdigtärnad. Denna mozzarella är laktovegetarisk då, man använder vegetabiliskt ystenzym vid tillverkningen .
Produktsida
Mjöl, Durumvete 25kg Pivetti
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA DUM 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA DUM 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Durumvetemjöl används framförallt till pasta men även till bröd. Durumvete ger gulare och hårdare al dente-pasta än vanligt vete och lämpar sig därför bäst till pastaprodukter. Utmärkt att använda på bakbordet när pizzadegen bakas ut. Säljes per säck / 25 kg. Förvaras mörkt och svalt.
Produktsida
Mjöl, Vete – 00 Mimosa 25 kg Passione Pizza
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA MPI 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA MPI 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Producent: Pivetti Finmalet italienskt Mjöl, Vete – Professional Pizza Rossa 25kg (kategori 00). Specialmjöl för ”Pizza Napoletana”. Inga tillsatser. Styrka: W 290-320. 12,5 % Proteiner.
Produktsida
Mjöl, Vete – Special 00 ORO 25 kg Pivetti
Pasta, ris & mjöl
Artikelnummer
GRA M00 250
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
GRA M00 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
1
Finmalet italienskt vetemjöl (kategori 00). Det enda rätta för pizzabaket. Idealiskt till ”pizza al taglio”, mjuk focaccia och klassisk i italiensk pizza, mjölet kan användas till att göra enkel färsk pasta såsom maccheroni och tagliatelle, det lämpar sig väl för snabba degar med kort / medel jäsningstid. Jäsningstid: 4 – 6 h. Fuktighet: 15.5% max Protein: 11% min Gluten s/s: 10% min Styrka: W: 210 – 230 10-4 joule Förvaras mörkt och svalt.
Produktsida
Mjöl, MANITOBA 25 kg
GRA DMA 250

Mjöl, Vete – Special 00 färsk pasta 25kg Pivetti
GRA MFP 250

Broccolirybs i olja, Friarielli 760g Greci
Grönsakskonserver
Artikelnummer
LOG FRG 076
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG FRG 076
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Enastående god kålväxt från Italien, släkt med rybs och rova. Unga skott och blomhuvuden äts lättkokta, gärna med lite vitlök och olivolja.Klassisk på Napolitansk pizza.
Produktsida
Krydda, Mix av blommor 100g Greci
Artikelnummer
LOG KRY MBL
Antal per förp.
2
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG KRY MBL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
2
Blandning av torkade kronblad av ätliga blommor för dekoration av raffinerade rätter. Garnera gärna desserter, frukträtter och vegetariska rätter med dessa ätliga blommor för extra trevlig touch.
Produktsida
Torkad, strimlad chili 100gr Greci
Artikelnummer
LOG PEP FIL
Antal per förp.
2
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG PEP FIL
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
2
Julienneskuren chili. Filéer av chili färdiga att användas; idealiska som dekoration för att sätta lite färg och krydda på kökschefens kreativa rätter, ett utmärkt alternativ till saffran. En aptitretande kombination är choklad och chili!
Produktsida
Kräm, pistagenötter,390g Greci
Såser & krämer
Artikelnummer
LOG PIS 039
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG PIS 039
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Greici Pistagekräm – Glutenfri Ingredienser: Pistagenötter, solrosolja, kakaosmör, parmesan. Tillagad så den bibehåller sin intensiva doft och ljusa färg. Perfekt till dressingar, att krydda aptitretare med, till pasta, på pizzan istället för tomat, i risotto mm.
Produktsida
Sauterad karl-johanssvamp 2500g, Greci
Grönsakskonserver
Artikelnummer
LOG POR T25
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG POR T25
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Produkten är idealisk för smaksättning av pasta och ris. Fungerar utmärkt till vilt och kött, mycket lämplig för att klä polenta, pajer och grytor
Produktsida
Pumpapuré 830g Greci
Såser & krämer
Artikelnummer
LOG PUM 083
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG PUM 083
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Pumpapuré gjord av färsk pumpa från Mantovana. Krämen har en len och fast krämig konsistens, och ljusgul i färgen. Perfekt för att smaksätta risotto och pasta rätter, eller som fyllning i pasta, till soppor så som minestrone, och som ingreditens för desserter och bakverk.
Produktsida
Tuttoasparagi sparriskräm 800g Greci
LOG TAS 080

Tonfisk, i olivolja 620g Greci
Fiskkonserver
Artikelnummer
LOG TOG 062
Antal per förp.
12
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOG TOG 062
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
12
Gulfenad tonfisk i olja Passar utmärkt till sallader, smörgåsar Kalla rätter samt pizza
Produktsida
Tomater, hela San Marzano 2500g burk Mutti
Artikelnummer
LOT HSA 250
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT HSA 250
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis San Marzano D.O.P tomater ingår i deras serie ”de speciella”, vilket innebär (i det här fallet) att dessa italienska tomater är odlade i Agro Sarnese – Nocerino regionen och endast där. En tunnskalig Tomat som är mycket ”köttig”, med lite kärnor, är smakrika, har hög sötma och låg syra. Dessa tomater är verkligen en fröjd för såväl öga som gom. Tomaterna kan ätas direkt som de är men även användas till såser, grytfond, soppor, salsor och på bruschetta.
Produktsida
Tomatpuré, dubbel koncentrat 880g burk Mutti
Artikelnummer
LOT PTU 088
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
LOT PTU 088
Region
Emilia-Romagna
Antal per förp.
6
Muttis klassiska högkvalitativa koncentrerade tomatpuré, där det endast behövs en liten klick – dryg och smakrik. Här i större burk för storkök, restaurang, catering och deli-butik.
Produktsida



































