Piemonte
Jag säger bara…Tryffel, så förstår ni resten. I Piemonte hittar man vittryffeln från d´Alba. Härlig färsk och fylld pasta med krämiga såser är också typiskt från regionen. Smakrika ostar likaså och underbara rödviner, som Barbera d´Alba.
Produkter från Piemonte
Monclivio Barolo DOCG
Rött vin
Artikelnummer
AVR BRL 014
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVR BRL 014
Region
Piemonte
Antal per förp.
6
Producent: Enrico Serafino Region: Piemonte, Barolo Druva: Nebbiolo Tillverkning & lagring: Musten kyls för att bevara druvans egenskaper före fermentering som sker i rostfria kärl och koniska ek-kar vid kontrollerade temperaturer Maceration pågår i minst 28 dagar. Lagras i 22 månader på medelstora ekfat Doft: Intensiv och behaglig av vinbär, lakrits, tobak, kryddor, kaffe och läder. Smak: Mångfacetterad, fyllig och harmonisk med inslag av björnbär, tydliga tanniner och ett balanserat, långt avslut. Årgång: 2015 Restsötma: g/l Syra: g/l Alkoholhalt: 14,5% Serveringsförslag: Kraftiga kötträtter på nöt och vilt, pasta med tryffel och svamp, vällagrade ostar
ProduktsidaBV Cuoricino gröna – ricotta & spenat – 2kg
Artikelnummer
FRE FRE CMR
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
-Artikelnummer
FRE FRE CMR
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
En hjärtformad färskpasta med spenat- och ricottafyllning Serveras gärna med en enkel tomat- och basilikasås eller med smör, rökt lax och salvia Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar.
ProduktsidaBV Pasta Tagliolini Svamp 2kg
Artikelnummer
FRE FRE PFF
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE PFF
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Tagliolini, smal bandpasta smaksatt med svamp. Ingredienser: durumvetemjöl, specialvetemjöl, ägg, vatten, salt, svamparom. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande sås: olilvolja, ostsås, tomatsås, färskriven parmesan.
ProduktsidaBV Panzerotto al pesto 2kg
Artikelnummer
FRE FRE PP
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE PP
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Panzerotto med pestofyllning. Ingredienser: ricotta, pestosås, glukonsyrans deltalakton, askorbinsyra, ströbröd, ost grana padano, potatisflingor, salt, kryddor, natriumglutamat, askorbinsyra. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Servera gärna med en gärna med en god olivolja och färskriven parmesan.
ProduktsidaBV Delizia al branzino 2 kg
Artikelnummer
FRE FRE RBR
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE RBR
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
En delizia med fiskfyllning baserad på havsabborre. Servera gärna med skaldjurssås! Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar.
ProduktsidaBV Panzerotto m aubergine 2kg
Artikelnummer
FRE FRE RM
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE RM
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Ravioli med auberginefyllning. Ingredienser: aubergine, ströbröd, blandade grönsaker, olivolja, salt, kryddor, arom, natriumglutamat, askorbinsyra. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande sås: mild tomatsås.
ProduktsidaBV Saccottino m ost och nötter, brun2kg,minst 10st
Artikelnummer
FRE FRE TFM
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE TFM
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Oudeis – Alta Langa DOCG Brut
Rosé & bubbel, Dryck
Artikelnummer
AVV SPU ALT
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVV SPU ALT
Region
Piemonte
Antal per förp.
6
Producent: Enrico Serafino Region: Piemonte, Alta Langa Druva: Pinot Nero 85% Chardonnay 15% Tillverkning & lagring: Fermentering sker på rostfria temperaturkontrollerade ståltankari 6 månader på sin jästfällning med bâtonnage. Andra jäsningen sker på flaska, enligt den tradionella metoden, i minst 36 månader. Doft: Komplex och inbjudande av gula blommor, vit stenfrukt och rostat bröd Smak: Vit persika, gula päron, en touch av citron, brioche och en krämig len mousse. Årgång: 2017 Restsötma: 7,37 g/l Syra: 6,7 g/l Alkoholhalt: 12,5% Serveringsförslag: Som aperitif, till fisk och skaldjur, ostron, eller varför inte genom hela måltiden.
ProduktsidaPoggio di Caro Roero Arneis DOCG
Dryck, Vitt vin
Artikelnummer
AVV ROE ARN
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
8004160 000469Artikelnummer
AVV ROE ARN
Region
Piemonte
Antal per förp.
6
Producent: Enrico Serafino Region: Piemonte, Roero Druva: Arneis Tillverkning och lagring: Fermentering i temperaturkontrollerade tankar av rostfritt stål. Lagras på ståltank och ca 3 månader på flaska Doft: Komplex, intensiv och blommig med citrustoner. Smak: Torr, tropiskt fruktig med aromatisk karaktär och pigg syra Årgång: 2020 Restsötma: g/l Syra: g/l Alkoholhalt: 12,5% Passar till: smakrik örtkryddad mat, fiskgryta, krämig risotto, vitello tonnato samt kalv och kycklingrätter.
ProduktsidaSanavento Barbaresco DOCG
Rött vin
Artikelnummer
AVR BAR 016
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVR BAR 016
Region
Piemonte
Antal per förp.
6
Producent: Cantina Maestra Enrico Serafino Region: Piemonte, Barbaresco Druva: Nebbiolo Tillverkning & lagrig: Väl utvalda druvor pressas varsamt. Musten får sedan jäsa i ca 20 dagar i temperaturkontrollerade ståltankar. Därefter lagras vinet på medelstora ekfat i ca 2 år. Doft: Stor och intensiv doft av lakrits, tobak, kryddor och bleka rosor. Smak: Fin, sammetslen, fyllig och mycket välbalanserad med lena tanniner och en elegant eftersmak. Årgång: 2016 Restsötma: g/l Syra: g/l Alkoholhalt: 14,5% Serveringsförslag: Smakrika rätter av lamm och nöttkött serverade med kraftig svampsås, reduktioner på rödvin och balsamvinäger, en risotto med salsiccia och radicchio, eller varför inte ett barbaresco-bräserat ankbröst med salvia och schalottenlök.
ProduktsidaTovasacco Nebbiolo d’Alba DOC
Rött vin
Artikelnummer
AVR NEB 016
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVR NEB 016
Region
Piemonte
Antal per förp.
6
Producent: Enrico Serafino Region: Piemonte, Alba Druva: Nebbiolo Lagring: 12 till 15 månader på slavonska ekfat och franska barrique Doft: Elegant, röd frukt och rosenblad samt ton av kryddor och kaffe Smak: Medelfylligt, röd frukt, viol, behagliga tanniner och balanserad eftersmak Årgång: 2016 Restsötma: 0,8 g/l Syra: 5,43 g/l Alkoholhalt: 14 % Serveringsförslag: Rustika kötträtter, mustiga pastarätter eller risotto med tryffel
ProduktsidaPajena Barbera d`Alba DOC
Artikelnummer
AVR ALB 018
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVR ALB 018
Region
Piemonte
Antal per förp.
6
Producent: Enrico Serafino Region: Piemonte, Alba Druva: Barbera Lagring: 14 månader på medelstora ekfat Doft: Riklig av viol, vinbär, körsbär, plommon och kryddor Smak: Fräsch, sammetslen, medelfyllig, välbalanserad syra och ekfatstoner med fin konsistens. Årgång: 2018 Syra: 6,1 g/liter Restsötma: 1,2 g/liter Alkoholhalt: 13,5 % Serveringsförslag: Passar fint till risotto, pasta, rött kött och ost.
ProduktsidaBV Tortellone Gigante Prosciutto 2kg
Artikelnummer
FRE FRE TTP
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE TTP
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Stora tortellone fyllda med nötkött och prosciutto . Säljes per krt (2kg). Hållbarhet 10 dagar Koktid: 3-4 minuter. Avnjutes med smörsås med lite tomatstänk, Oris, peppar.
ProduktsidaBV Caramella grön m oliver 2kg
Artikelnummer
FRE FRE RCO
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE RCO
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Karamellformade knyten fylla med oliver. Ingredienser: ricotta, parmesanost, oliver, ströbröd, salt, kryddor, arom, natriumglutamat, askorbinsyra, nötter. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande sås: mild tomatsås; smör, Oris, passerad tomat (Mutti) 700 ml, svartpeppar.
ProduktsidaBV Saccottino gorgonzola/noci 2kg,minst 10st
Artikelnummer
FRE FRE SG
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE SG
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Knyten fyllda med gorgonzola. Ingredienser: ricotta, gorgonzola (40%), ströbröd, valnötter, salt, kryddor, arom, natriumglutamat, askorbinsyra. Koktid: 3-4 minuter. Passande sås: kryddsatt smörsås eller ostsås (t ex vår Fontaneto 90 g).
ProduktsidaBV Tortellone magro grön 2kg
Artikelnummer
FRE FRE TMV
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
-Artikelnummer
FRE FRE TMV
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Spenattortelloni med ricotta och spenat. Ingredienser: ricotta, ströbröd, blandade grönsaker, salt, kryddor, arom, natriumglutamat, askorbinsyra, djupfryst spenat. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande sås: mild smörsås med lite hackad spenat, Oris, peppar & muskotnöt.
ProduktsidaBV Tortellone magro vit 2kg
Artikelnummer
FRE FRE TMB
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE TMB
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Tortellone fyllda med ricotta. Ingredienser: ricotta, ströbröd, parmesanost, blandade grönsaker, salt, kryddor, arom, natriumglutamat, askorbinsyra. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande sås: tomat, ost, smör.
ProduktsidaBV Tortellone Spinacione vit 2kg
Artikelnummer
FRE FRE TS
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE TS
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Tortellone fyllda med ricotta och spenat. Ingredienser: ricotta, ströbröd, blandade grönsaker, salt, kryddor, arom, natriumglutamat, askorbinsyra. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande sås: kryddsatt smörsås eller mild tomatsås.
ProduktsidaBV Triangolo rucola 2kg
Artikelnummer
FRE FRE TRR
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE TRR
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Ruccolafyllda ravioli (trianglar). Ingredienser: ricotta, ströbröd, rucola, blandade grönsaker, olivolja, salt, kryddor, arom, nötter, natriumglutamat, askorbinsyra. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande sås: kryddsatt smörsås eller ostsås från Fontaneto.
ProduktsidaBV Tortellino med kött 4 x 500g
Artikelnummer
FRE F30 TC
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE F30 TC
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Tortellino med kött, servera gärna med en tomatsås ellersmält smör och örter.
ProduktsidaPasiuná Roero DOCG
Rött vin
Artikelnummer
AVR ROE ANN
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVR ROE ANN
Region
Piemonte
Antal per förp.
6
Pasiuna´- betyder ”gjort med passion” på Piemonte-dialekt. Druva: Nebbiolo Produktion: sker i Piemonte, i hjärtat av Roero Vinifikation: jäsning i trätunnor med druvskalskontakt under reglerad temperatur Mognad: i barrique samt stora ekfat Alkoholhalt: 14% Passar till: risotto, fondue, grillat kött, smakrik pasta och lagrade ostar. Serveras: vid 16-17 grader
ProduktsidaBV Zero Alta Langa DOCG Metodo Classico Riserva
Rosé & bubbel
Artikelnummer
AVV SPU ZER
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
AVV SPU ZER
Region
Piemonte
Antal per förp.
6
Producent: Enrico Serafino Region: Alta Langa, Piemonte Druva: 85% Pinot Nero, 15% Chardonnay Alkoholhalt: 12,5 Lagring: 60 månader på jästfällning Terroir: kalkrik lerjord Färg: halmgul med guldgula reflexer Doft och smakprofil: Ett elegant, mineralrikt, pärlande vin med toner av lindblommor, honung, vit mogen frukt,röda frukter, bröd och nougat. Serveras som aperitif eller till skaldjur och lättare fiskrätter. GAMBERO ROSSO: TRE BICCHIERI
ProduktsidaFärskpasta, tortellini Karl-Johan 2×250
Artikelnummer
FRE TOF 225
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE TOF 225
Region
Piemonte
Antal per förp.
10
Pasta fylld med Karl-Johansvamp. Koktid endast 4-5 minuter. Passar bra med len tomatsås, smörsås med salvia eller ostsås. 2 st pkt á 250 gr som sitter ihop. 10 st/krt.
ProduktsidaBV Tagliatelle medie verdi 2kg
Artikelnummer
FRE FRE PF0
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
-Artikelnummer
FRE FRE PF0
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Ingredienser: specialvetemjöl, durumvetemjöl, ägg, vatten. Tillägg för grön pasta: spenatpulver. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande såser: de allra flesta (tomat, grädd, ost, svamp, lax…)
ProduktsidaBV Caramella ricotta/spenat 2kg
Artikelnummer
FRE FRE RCM
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE RCM
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Karameller med ricotta och spenat. Ingredienser: ricotta, parmesanost, ströbröd, salt, kryddor, arom, natriumglutamat, askorbinsyra, blandade grönsaker. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande sås: ost (t ex vår Fontaneto 90g) eller smält smör o salvia.
ProduktsidaBV Panzerotto m aubergine grön 2kg
Artikelnummer
FRE FRE RMV
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
-Artikelnummer
FRE FRE RMV
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
BV Delizie Polenta e Toma 2kg
Artikelnummer
FRE FRE RTP
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE RTP
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
En delizia fylld med polenta och Tomaost. Serveras förslagsvis med tomatsås med speck. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar.
ProduktsidaKaka, Savoiardi till tiramisu 200g Balocco
Kakor & bröd
Artikelnummer
BIS SAV 020
Antal per förp.
15
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
BIS SAV 020
Region
Piemonte
Antal per förp.
15
Savoiardikex – ”Lady fingers” – Det enda rätta kexet för Tiramisú. Kexet är gjort på vetemjöl, socker, ägg, potatismjöl och mjölk. Lätt och luftigt med med stor uppsugningsförmåga. Pris per pkt (15pkt/krt)
ProduktsidaFärskpasta, Lasagneplattor med ägg 300g
Artikelnummer
FRE SLA 003
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE SLA 003
Region
Piemonte
Antal per förp.
10
Lasagneplattor färdiga för ugnsbakning. Det klassiska receptet går ut på att man varvar lasagneplattorna med bechamelsås och köttfärsås. Det översta lagret ska vara bechamel. Strö på rikligt med nyriven parmesan mellan varven och över hela rätten. Ugnsgratinera det hela i max 30 minuter.
ProduktsidaGrissini, Rubata classico300g MatricBRUN
Kakor & bröd
Artikelnummer
PAN RUB 03C
Antal per förp.
15
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAN RUB 03C
Region
Piemonte
Antal per förp.
15
Rubata Grissini – brödpinnar som är lite tjockare än den traditionella grissinin. De ser hemgjorda ut och är väldigt goda och knapriga. Oumbärliga till antipasto! Pris per påse. (15 påsar/krt)
ProduktsidaGrissini, Rubata rosmarin 300g Matric GUL
Kakor & bröd
Artikelnummer
PAN RUB 03R
Antal per förp.
15
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
PAN RUB 03R
Region
Piemonte
Antal per förp.
15
Rosmaringrissini, lite grövre, ser handgjorda ut, mycket goda och knapriga. Smakar och doftar färsk rosmarin. Perfekt till antipasto tillsammans med blandade italienska charkuterier och grönsaks- inläggningar (zucchini, auberginer, paprika, kronärtskockor).
ProduktsidaFärskpasta, Tagliatelle 500g LJUSBLÅ
Artikelnummer
FRE SFE 005
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE SFE 005
Region
Piemonte
Antal per förp.
6
Bandspaghetti – Färsk äggpasta. Vårt tips: tagliatelle med scampi. Hacka vitlök och rikligt med bladpersilja och låt det fräsa en liten stund i god jungfruolja. Koka pastan i saltat vatten. Låt scampi eller kräftstjärtar puttra med i persiljehacket i två minuter (bara så de blir varma). Slå av vattnet från pastan och häll över såsen och klipp över lite färsk persilja. Smaklig måltid!
ProduktsidaFärskpasta, Tortelloni R&S 2x250g VIT
Artikelnummer
FRE TOR 225
Antal per förp.
10
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE TOR 225
Region
Piemonte
Antal per förp.
10
En prisvärd och god tortelloni med ricotta/spenat- fyllning. Koktid: 5-6 min. 2 st pkt á 250 g som sitter ihop. 10 st/krt.
ProduktsidaGorgonzola, VERDE Stark – 1,5kg
Färsk & lagrad ost
Artikelnummer
OST GOR VER
Antal per förp.
6
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
OST GOR VER
Region
Piemonte
Antal per förp.
6
Producent: Si Invernizzi Region: Piemonte En gorgonzola med utpräglad smak och extra lagrad. Passar fint till ostbrickan med en klick fikonmarmelad, till ostsåsen utspädd med grädde samt till frukt såsom päron, vindruvor och fikon.
ProduktsidaBV Gnocchi, fyllda: Ost 2kg
Artikelnummer
FRE F10 GRF1
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE F10 GRF1
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Ostfylld gnocchi. Ingredienser: potatispuré, potatismjöl, vetemjöl, färsk & lagrad ost, ströbröd, salt, kryddor, natriumglutamat, askorbinsyra. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 15 dagar. Avnjutes med smält smör kryddsatt med salvia, svartpeppar och Oris eller med ostsås (t ex vår Fontaneto, 90 g). Passande vin: Rött, t ex Ronchedone.
ProduktsidaBV Gnocchi, fyllda: Pesto 2kg
Artikelnummer
FRE F10 GRF2
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE F10 GRF2
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Gnocchi med pestofyllning. Ingredienser: potatispuré, potatismjöl, vetemjöl, ricotta, ströbröd, färsk & lagrad ost, pesto genovese (20%), salt, kryddor, natriumglutamat, askorbinsyra, nötter. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 15 dagar. Passande sås: Pesto genovese (t ex vår Fontaneto 90 g) eller smält smör o salvia.
ProduktsidaBV Gnocchi, fyllda: Svamp 2kg
Artikelnummer
FRE F10 GRF3
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE F10 GRF3
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Gnocchi med svampfyllning. Ingredienser: potatispuré, potatismjöl, vetemjöl, ricotta, ströbröd, färsk & lagrad ost, Karl-Johansvamp (10%), salt, kryddor, natriumglutamat, askorbinsyra, arom. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 15 dagar. Passande sås: svamp (t ex vår Fontaneto,90 g).
ProduktsidaBV Gnocchi tricolore 3x1kg
Artikelnummer
FRE F10 GT
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE F10 GT
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Gnocchi tricolore. Ingredienser: potatispuré, de gröna med tillsats av torkad spenat, de röda med tillsats av torkad tomat, kryddor, askorbinsyra, natriummetabisulfit. Säljes per krt (3 kg). Hållbarhet: 15 dagar. Servera gärna med smält smör eller en god olivolja, färskriven parmesan, svartpeppar. svartpeppar. Levereras i kartong innehållande 3 påsar på 1kg vardera
ProduktsidaBV Gnocchi di patate 2kg
Artikelnummer
FRE F15 GP
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE F15 GP
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Potatisgnocchi. Ingredienser: rehydrerat potatismjöl, vetemjöl, majsstärkelse, potatismjöl, salt, om gröna med tillsats av torkad spenat, om röda med tillsats av torkade tomater, kryddor, askorbinsyra, natriummetabisulfit. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 15 dagar. Passande sås: smält smör, salvia, färskriven parmesan, tomatsås, pesto.
ProduktsidaBV Margherita med gorgonzola, 4x500g
Artikelnummer
FRE F30 CG
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE F30 CG
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
En fylld margherita med gorgonzolaost Servera gärna med en kryddsatt smörsås eller ostsås, exempelvis Fontanetos goda ostsås 90g Ligger i låda med 4 påsar om 500g vardera
ProduktsidaBV Cappelletto salsiccia och rödvin 4 x 500g
Artikelnummer
FRE F30 CV
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE F30 CV
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Cappelletto med salsiccia och rödvin, servera gärna med en tomatsås eller smält smör och örter.
ProduktsidaBV Ravioli med mangold, 4*500g
Artikelnummer
FRE F30 DE
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE F30 DE
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Ravioli med mangold Avnjutes gärna med smält smör kryddsatt med salvia, svartpeppar och oris. Levereras i kartong innehållande 4 påsar om 500g vardera
ProduktsidaBV Margherita di ricotta e spenat 4x500g
Artikelnummer
FRE F30 MM
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE F30 MM
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
En fylld margherita fylld med ricotta och spenat. Serveras traditionellt med en enkel tomat- och basilikasås eller varför inte med smör, rökt lax och salvia? Varje låda innehåller 4 påsar om 500g.
ProduktsidaBV Raviolo Panzerotto Pizzaiola 4x500g
Artikelnummer
FRE F30 PIZ
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE F30 PIZ
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Raviolo Panzerotto med pizzafyllning. Servera gärna med smält smör och salvia eller med en god tomatsås toppad med riven parmesanost Levereras i kartong om 4 påsar om 500g vardera
ProduktsidaPanzerotto Valtellina 4x500g 2kg
Artikelnummer
FRE F30 PVT
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
-Artikelnummer
FRE F30 PVT
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
BV Quadrone med Karl-johan, 4x500g
Artikelnummer
FRE F30 QFS
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE F30 QFS
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
En quadrone fylld med karl-johansvamp. Servera gärna med en god salsiccia- och tomatsås. Varje kartong innehåller 4 påsar om 500g
ProduktsidaBV Raviolo al brasato 4x500g
Artikelnummer
FRE F30 RB
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE F30 RB
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
En raviolo fylld med kalvkött och kryddor. Servera gärna med smör, salvia och grana padano. Varje låda innehåller fyra påsar om 500g.
ProduktsidaBV Quadroni Ricotta&Spenat, 4x500g
Artikelnummer
FRE F30 RQM
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
80052990003536Artikelnummer
FRE F30 RQM
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Ravioli med fyllning av ricotta och spenat. Servera gärna med smält smör och riven parmesan eller med en mild tomatsås. Levereras i kartong innehållande 4 påsar på 500g vardera
ProduktsidaBV Triangolo med vildsvin 4x500g
Artikelnummer
FRE F30 RSV
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE F30 RSV
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Triangolo med vilsdsvinsfyllning. Serveras med smält smör och salvia eller med en god tryffelsås. Varje kartong innehåller 4 påsar om 500g vardera
ProduktsidaBV Delizia al limone 2kg
Artikelnummer
FRE FRE ALI
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE ALI
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Ravioli med citron. Ingredienser: ricotta, ströbröd, ägg, citronarom, salt, natriumglutamat, askorbinsyra. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande sås: ost (t ex vår Fontaneto 90 g) eller god olivolja, parmesan, Oris, svartpeppar.
ProduktsidaBV Tagliatelle medie 2kg
Artikelnummer
FRE FRE PF1
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE PF1
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Ingredienser: specialvetemjöl, durumvetemjöl, ägg, vatten. Tillägg för grön pasta: spenatpulver. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande såser: de allra flesta( tomat,grädd,ost,svamp,lax…)
ProduktsidaBV Tagliatelle, smala/strette 2kg
Artikelnummer
FRE FRE PF2
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE PF2
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Smal bandspaghetti. Ingredienser: vetemjöl, durumvete, ägg, vatten. Här passar en krämig sås. Gärna någon av Fontanetos egna såser, svamp-, sparris- eller ostsås.
ProduktsidaBV Tagliatelle breda 2kg
Artikelnummer
FRE FRE PF3
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE PF3
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Bred bandspaghetti – Ät dem gärna med klassisk ragú Bolognese. Vårt recept: Hacka lök, vitlök, morot och selleri. Fräs dem i olivolja på svag värme. Ta ett litet paket torkad KarlJohansvamp, smula bitarna något och låt dem fräsa med i pannan. Tillsätt 200g grovmalen köttfärs och låt det hela ta färg. Lös upp 2 msk tomatpuré i 1dl buljong och häll över. Salta, peppra, lägg i ett lagerblad och några kryddpepparkorn. Låt såsen puttra någon timme (ju längre desto bättre) och späd med lite buljong om den blir för tjock. Servera pastan med såsen och färskriven parmesan.
ProduktsidaBV Tagliolini Paglia & Fieno 2kg
Artikelnummer
FRE FRE PF4
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE PF4
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Bandspaghetti, tvåfärgad – gul och grön. Paglia e fieno = halm och hö. Vårt recept: Hacka en lök fint och låt den smälta på svag värme i lite olivolja. Tillsätt ett paket fina ärter och god kokt skinka skuren i strimlor. Koka pastan, häll av vattnet och blanda med såsen. Strö över hackad bladpersilja o servera med nyriven parmesanost.
ProduktsidaBV Tagliolini 2kg
Artikelnummer
FRE FRE PF5
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE PF5
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Smala bandspaghetti – i Italien äter man dem ofta ”in brodo” dvs i köttbuljong. Koka en köttbuljong på oxkött, gärna högrev med ben, gul lök, morot o selleri. Krydda med lagerblad, svart- och kryddpeppar, salt och ett par kryddnejlikor. Koka köttet i 2-3 timmar. Sila ifrån buljongen och koka tagliolinin ca 2 min i den. Servera med nyriven parmesan.
ProduktsidaBV Lasagne 2kg
Artikelnummer
FRE FRE PF6
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE PF6
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Lasagneplattor färdiga för ugnsbakning. Det klassiska receptet går ut på att man varvar lasagneplattorna med bechamelsås och köttfärsås. Det översta lagret ska vara bechamel. Strö på rikligt med nyriven parmesan mellan varven och över hela anrättningen. Ugnsgratinera det hela i ca 30 minuter.
ProduktsidaBV Pappardelle 2kg
Artikelnummer
FRE FRE PF7
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE PF7
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Bred bandspaghetti – färsk äggpasta. Vårt tips: Pappardelle med scampi; Hacka vitlök och rikligt med bladpersilja och låt det fräsa en liten stund i god jungfruolja. Koka pastan i saltat vatten. Låt scampi eller kräftstjärtar puttra med i persiljehacket i två minuter (bara så de blir varma). Slå av vattnet från pastan och häll över såsen och klipp över lite färsk persilja. Smaklig måltid!
ProduktsidaBV Pizzoccheri Valtellina 2 kg
Artikelnummer
FRE FRE PIZZ
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE PIZZ
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
En specitalitet från Valtelllina – en pasta gjord på bovete. I Valtellina avnjuts den med kål, bittoost och potatis men det går lika bra med smör och salvia! Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar.
ProduktsidaBV Raviolo del Plin krt 2kg
Artikelnummer
FRE FRE PLI
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
-Artikelnummer
FRE FRE PLI
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
BV Tagliolini m bläckfiskbläck 2kg
Artikelnummer
FRE FRE PNS
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE PNS
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Tagliolini färgade med bläckfiskbläck. Ingredienser: specialvetemjöl, durumvetemjöl, ägg, vatten, bläckfiskbläck. Säljes per krt (2 kg). Passande sås: olivolja, färska skalade/urkärnade tomater, skaldjur, persilja, vitlök.
ProduktsidaBV Caramella m kött o grönsaker 2kg
Artikelnummer
FRE FRE RCC
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE RCC
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
KARAMELLER MED KÖTT- O GRÖNSAKSFYLLNING. Ingredienser: nötkött, fläskkött, mortadella, ströbröd, parmesanost, färska grönsaker, salt, kryddor, arom, natriumglutamat, askorbinsyra. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande sås: Valnöt (t ex vår Fontaneto 90 g) eller olivolja (Monini), Oris, parmesan, svartpeppar.
ProduktsidaBV Cuoricino med ost 2kg
Artikelnummer
FRE FRE RCT
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE RCT
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
En hjärtformad färskpasta med ostfyllning. Serveras gärna med salsicciasås. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar.
ProduktsidaBV Raviolo girasole di ricotta 2kg
Artikelnummer
FRE FRE RGI
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE RGI
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Jättestor pasta i solrosform med ricottafyllning. Avnjutes gärna med smält smör kryddat med salvia, svartpeppar och Oris. Koktid: 3-4 minuter.
ProduktsidaBV Saccottino al prosciutto crudo 2kg
Artikelnummer
FRE FRE SA
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE SA
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Knyten fyllda med parmaskinka. Ingredienser: nötkött, fläskkött, mortadella, prosciutto crudo, ströbröd, parmesan, färska grönsaker, salt, kryddor, arom, natriumglutamat, askorbinsyra. Pris per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande sås: mild tomatsås eller kryddsatt smörsås.
ProduktsidaBV Tortellone med ost och nötter 2kg
Artikelnummer
FRE FRE TFN
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE TFN
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Tortellone fyllda med ost och valnötter. Ingredienser: ricotta, parmesanost, fontal, ströbröd, valnötter, salt, kryddor, arom, natriumglutamat, askorbinsyra. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande sås: kryddsatt smörsås eller sparrissås.
ProduktsidaBV Tortellone di magro vit/grön 2kg
Artikelnummer
FRE FRE TM
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
-Artikelnummer
FRE FRE TM
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Tortellone grön och vit (ricotta och spenat). Ingredienser: ricotta, ströbröd, parmesanost, blandade grönsaker, salt, kryddor, arom, natriumglutamat, askorbinsyra. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande sås: tomat, ost, smör.
ProduktsidaBV Triangolo med Karl-Johan svamp 2kg
Artikelnummer
FRE FRE TRF
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE TRF
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Runda fina ravioli med KarlJohan svamp. Hela 65% fyllning ! Passande sås: svampsås eller syrat smör och parmesan.
ProduktsidaBV Tortellone m tryffel 2kg
Artikelnummer
FRE FRE TT
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE TT
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Tortellone smaksatta med tryffel. Ingredienser: ricotta, ströbröd, ost Grana, ägg, salt, sommartryffel (tuber aestivum vitt.), arom, konserveringsmedel:sorbinsyra, kryddor Pstan innehåller kakao. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande sås: smörsås.
ProduktsidaBV Tortellone Kronärtskocka 2kg
Artikelnummer
FRE FRE TTC
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE TTC
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Kronärtskocksfyllda tortelloni. Ingredienser: ricotta, ströbröd, parmesanost, kronärtskockor, salt, kryddor, arom, natriumglutamat, askorbinsyra. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Passande sås: smör, tomat eller ost.
ProduktsidaBV Tortellone Gigante magro 2kg
Artikelnummer
FRE FRE TTM
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE TTM
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Stora tortellone med ricotta och spenat. Ingredienser: ricotta, ströbröd, blandade grönsaker, salt, kryddor, arom, natriumglutamat, askorbinsyra. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Räcker med 3 stycken per portion som förrätt. Avnjutes gärna med smaksatt smörsås.
ProduktsidaBV Tortelloni alla Zucca(pumpa) 2kg
Artikelnummer
FRE FRE TZ
Antal per förp.
1
Klicka för att läsa mer
Artikelnummer
FRE FRE TZ
Region
Piemonte
Antal per förp.
1
Tortelloni fylld med pumpa. Ingredienser: pumpa, ricotta, citron, potatisflingor, amarettikakor, apelsin, ost grana padano, mostarda av frukt, valnötter, salt, kryddor, natriumglutamat, askorbinsyra. Säljes per krt (2 kg). Hållbarhet: 10 dagar. Serveras gärna med: smält smör, färskriven parmesan, svartpeppar. Säsongsvara, sen höst
Produktsida